Saf Olduğumu Söylüyorlar?

merhaba ben ilkokuldan beri hem yaş itibari ile küçük başladım okula 5.5 6 yasında başlamıştım hemde ufak duruyordum ama çok istemişim okula gitmeyi müdür bile alırken ezilir demiş ama istemişim işte ve başlamışım ama dediği gibi gerçekten de ezildim... sadece ilkokul değil ortaokul olsun lise olsun zaten çok fazla okul değiştirdim tam bir yere ayak uydurdum derken taşındık bir okulda çok sevilmiştim paylaşılamayacak kadar güzel bir grubumuz vardı lisede de kız mesleğe gittim erkeklerden çekiniyordum ailem baskıcı bir aile zaten özgüvensiz olma sebebimde büyük etkileri vardı, lisedede ezildim çok ağlatıldım çocuk gibisin denildi liseden sonra hiçkimseyle görüşmedim ben de sanal mecralardan arkadaşlıklar kurdum lise 1 ya da 2 den itibaren bilinen hesaplarım oldu hep o nedenle gözümü açtım eskisi kadar hassas değilim takmıyorum kimseyi ama hala insanlar bana saf olduğumu söylüyor ve ben çok üzülüyorum bu duruma hala insanları kırmamak için uğraşıyorum yanlış anda yanlış şeyler söylüyorum sanırım bu zamana kadar getirdiğim kişiliğim hakkında gurur duyuyorum ama onlar bunları bilmediği için beni küçümsüyorlar sanırım ne yapmam gerekir sizce nasıl düzeltebilirim bu izlenimleri
Saf Olduğumu Söylüyorlar?