Denizi izlemek bana iyi geliyor uçsuz bucaksız deniz karşısında bir hiçsin. Ve kim bilir kaç insan izledi senin gibi O hep orada duruyor.. .. Bunu düşünmek huzur veriyor gelir geçer bir hayat işte.. kabul etmek gerekiyor
Kendimi o anlık moduma uygun yerde bulmak isterim. Bir deniz kenarı veya evde odam olabilir. Yeri gelir çalışırken de olur. O anki düşüncelerimin perspektif açısından bakarım ortama. Bunu yaparsam bu olabilir der ve onu yapıp kendimi ruhsal olarak dinleyip beden yorgunluğunu da alırım. Yeri gelir belki bir kütüphanede bir kitap okurken içinde kaybolmak gibisi de olmaz yani. Ruhumun beni çağırması yeterli...
Evimde çok rahat ve huzurlu hissediyorum. Eğer ki bu da olmazsa dağ evi ama insandan herkesten uzak olacağım. Yani kalabalık olmayan her yer benim için ideal yerdir.
Köyde yürüyüşe çıktığımda elma bahçesine gidip orda dalından koparttığım anda ağacın altında o meyve yerken çevreyi izlemek kadar güzel dinlendirici huzur verici birşey yok benim için 🤷♀️
Yapı olarak dingin bir insanım zaten. Bir kafede otururken, evde otururken ya da görseldeki gibi sahil kenarında farketmez. Boğaza karşı sigara içmek çok hoşuma gidiyor ama.