Bir aile var yakın tanıdığım, (kadın ve kızı) sürekli yaptığımı, giydiğimi süzen, bu arada laf sokmaktan geri durmayan.
Bende lafımı esirgemem oda ayrı. En basitinden
Geçen saçlarımı kestirdim, ertesi gün sabah kuaför bulup aynı modeli kestirmiş.. sen gidiyorsun kızıma da al kıskanıyor sana bayılıyor deyip gidip aynısını 10yasindaki kızına almalar. Evli kızı kıskanıyor olabilir de ufacık çocuğuda buna alet etmek tuhaf geliyor.. kadın benden nefret mi ediyor kıskanıyor mu tam anlamıyla benim profilimi hayatina taklit peşinde mi anlamadım. ya da ben mi abartıyorum.
Bende lafımı esirgemem oda ayrı. En basitinden
Geçen saçlarımı kestirdim, ertesi gün sabah kuaför bulup aynı modeli kestirmiş.. sen gidiyorsun kızıma da al kıskanıyor sana bayılıyor deyip gidip aynısını 10yasindaki kızına almalar. Evli kızı kıskanıyor olabilir de ufacık çocuğuda buna alet etmek tuhaf geliyor.. kadın benden nefret mi ediyor kıskanıyor mu tam anlamıyla benim profilimi hayatina taklit peşinde mi anlamadım. ya da ben mi abartıyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kıskanıyor, özeniyor muhtemelen. Umarım vazgeçer yoksa o çocuğu çok olumsuz etkileyecek bu durum.
Aynen ya bu benim gördüğüm ya görmedigim. neler işliyor o çocuğun ufacık beynine
Yazık ya, böyle insanları hiç sevmiyorum. Hep bir kıyas bir yarış peşinde oluyorlar
Yani bunu çocuk bile istese demeli ki, o bir yetişkin modeli gel senin yaşına uygun bir model bulalım.
Onun giydikleri o büyüyünce giyersin vs...
Ama bakıyorum anne teşvik ediyor çocuğu
Sıkıntılı anne modeli işte. Çocuğa çocuk olma hakkı tanımıyor. Aklı başında olsa seninle bir tutmaz zaten o çocuğu. Böyleleri genelde kızlarına çok düşkün oluyorlar ve kızlarının kimseden geri kalmayıp çok beğenilmesini isterler
Hayatımda çok var bunlardan bildiğim iki aile bir diğeri eltim... Oda kızını teşvik ediyor ona alıştım artık... Gülüp geçiyorum..
Demek ki doğru yoldayım. Yüzüme bakıp aaa, diye ayiplayip vs arkamı dönünce aynısını yapıyor
İşte o zaman nevrim dönüyor... Yahu eleştirmeden ne yaparsan yap
Valla zaten böyleleri hep en çok kıskanıp taklit ettikleri kişileri kötülüyorlar. Onları yerin dibine sokup gözden düşürerek onları sahip olduklarına sahip olacaklarını zannediyorlar.
Ne güzel anladın ya beni... Valla Aynen öyle... Bilmediğim bir yarış içersinde herkes... Ne gerek var sana ne yakışıyor ne güzel duruyorsa eğreti durmayan herşeyi yap.
Bende çevremden bakıyorum ne giymiş ne etmiş, taklit bile edebilirim ama kimseyi de eleştirerek konum edinmiyorum. Neysem o, yakistimi, beğendim mı tamamdır.
Evet seni kıskanıyor kıskanmak başka özenmek başka normalde ama bu kadın kesinlikle kıskaniyor.
Beni taklit edip yüzüme gülüp dedikodumu da yapmaktan çekinmeyen bir tip
Hayatından çıkarabilmeye bak kolay gelsin isin zor.
Maalesef ki mümkün değil
Bırak sakın tepki verme oda zamanla vazgeçer. Sen önüne bak
Taklit etsin demek ki beğeniyor ama birde en ufak bir durumda laf sokmaya kalkınca resmen taciz ediyor
Biraz kıskançlık olabilir. Ona sana laf attıgında ben sana birşeymi yaptım neden böyle davranıyorsun de
Sizi hem kıskanıyor hem begeniyor
Kıskançlık değil, imrenmek.
İlla değildir ama olabilir
evet öyle.
Bende taklit ederim. Doğru buldumsa begendimsw hayatımda onun gibi (giyim gibi vs) bir mottoyu benimserim
Ama gidip de eleştirmem.