Senin sorunu önce herkesin anlaması gerekir. Söylediğin gibi aynı aktiviteleri yapmaktan zevk alan insanlar birbirlerini daha güzel severler ve birliktelikleri daha güçlü olur. Birbirlerinin ortamlarına daha iyi adapte olurlar. Zıtlık sadece hayranlık uyandırır. Geçici bir süreçtir. Çok güzel bir soru sormuşsun umarım aynı şekilde sorunu anlayabilirler.
Severler ama birbirlerinden çabuk sıkılırlar gibi geliyor bana. Zıtlıklar daha heyecan verici olabiliyor bazen. İnsan farklılık da arıyor. Bu heyecan sevgiyi daha canlı tutabilir. Çünkü farklılıklar ilgi çekicidir. Sevgi ve ilgi ayrılmaz ikilidir. Çok uzattım be. Yani her zaman sevmeyebilirler.
O insanın karşısındakinden beklentisine göre değişir. Kimisi ortak paydada buluşmayı sever, her şeyi birlikte yapmayı. Kimisi çatışmayı sever, sürekli yükselmek için farklılıkları kullanır. Yani önemli olan aynı şeyleri sevmek değil, kişinin seveceği insanda ne aradığıdır.
Aynı şeyleri seven insanlar birbirlerini sevmek gibi bir zorunluluğu yoktur ya da öyle bir kural yoktur. Sadecee ortak noktalar çoktur diye bir araya gelme şansı yüksektir. Hepsi bu. Gerisi kişiye kalmış bir şeydir. Aşk tesadüfleri sever filmi gibi değil.
bi arkadas vardi yeni tanis olduk erkek oylesin sohbet ettik muzik film tamamdi hersey arkadas olacaktik her sey ayni yani siz dediginiz gibi bidefasinda sohbet ederken cinsel konulardaan actik benim bakis acim ters gitti ona. o p*rno izlemiyor anca filmde varsa izliyor ben ise fark etmiyor sonra bana yazmayi kesdi ve burda fikr ayriligi oldu. bazen bi fikir ayriligi arkadas olmakta engel ola biliyor.
Aynı şeylerin yanı sıra birbirlerini tamamlamaları gerektiğini düşünüyorum. Zıt yönleriyle birbirlerine yeni bakış açıları kazandırmaları iki tarafın birbirine olan duygularını pekiştirecektir.
sevebilir ama bence kıskançlık çok olur ortak yönleri olan insanların sorunları olmaz birbirleri arasında farklı bir düşünceye sahip olamadıkları için fikir alıp veremez muhabbet sohbet edemezler