Eğer sağlıklı bir ortam ve sağlıklı bir zihinle verdiğim kararlar ise hayır etmez. Acil değilse ve iyice getirisini, götürüsünü düşünmüşsem bu da pişman etmez.
Sadece birilerinin etkisi altında kaldıysam şüpheli bakarım o da nadirdir. Buradan bir soru çıkar mı çıkar.. 🤫
Resimde ki kişi: Emma Roberts.. :) Filimde ki karakteri: Poppy More çatlak kız :) <3 Kesin bir karar veriyorsam asla pişmanlık duymam. Karar verirken tereddütlerim varsa, karar vermem. :) <3 Daima mutlu olmaktan yanayım <3 :) Rumuz: Ejderhası olan ince küpeli Yonca <3 :)
Aldığım kararlarda hata yapıp pişman oluyorum ama pişman olduğum için üzülmüyorum ya da mutlu da olmuyorum sadece benim için güzel bir ders olmuş oluyor aynı kararları almamam konusunda. Mutlu olduğum zamanım da oluyor oluyor tabi.
Pişmanlık duyduklarım tabii ki oluyor ama ileride pişmanlıklarımın bana kattığı tecrübe sayesinde tekrar yapmayacağımı bildiğim için o hataları çok üzülmüyorum bu duruma..
Her karar insanı mutlu etmez.. İnsan olmanın özünde aldığın kararların gerçekleriyle yüzleşmek var bazen mutlu olacan bazen mutsuz ki olgunlaşacaksın..
Son zamanlarda verdiğim bazı kararlar biraz canımı acıtsa da mutlu etti üzerimden yük kalktı huzur doldum çok az zamanlarda pişman oluyorum verdiğim kararlardan
Kararlarımdan pişmanlık duymam. Ne, nasıl olması gerekiyorsa öyle olur. Hata olduğunu bile bile aldığım kararlar da oldu. Çünkü öyle olması gerekti. Aldığım doğru, yanlış her kararımın arkasındayım...
Beni bazen o kadar pişman ediyor ki insan geriye de dönemiyor. İyice düşünüyor. Ama bi şekilde kendimi avutmaya çalışıyorum karar verirken anında veriyorum düşünmeden bu beni çok yıpratıyor.
benı tum karar haklarım sahibeme aittir ve onun kölesi olduğum içinde çok mutluyum cünkğ bililyorum ki o hangi kararı verirse versin asla yanılmaz hata yapmaz mutlu olmamıza engel olmaz