+1 yılYok ağlarda, itici gelmez de. Lâkin hangi aklın, hangi düzenbazlığın sahteliğin adamı tutar belgeler? Yahu oturmuş ağlarken kimin aklına gelir ki dur bi fotoğrafımı cekeyim diye😂😂 timsah gözyaşlarına karnımız tok.
Amaaa benim derdimle denetlenen, daha benim gözüm dolmuş ağlamamışım bile! Benden evvel karşımda çocuk gibi ağlayan insan evladı da gördüm! Ve gizlemeye çalışıyordu belgelemeye değil. Bunu gözyaşlarından utandığı içinde değil, beni üzmemek için yapıyordu.
Neyse yani insanın aklıyla dalga geçen gözyaşları da var, hakikisi de... Ama oyunculuk için ama sevdiği için ağlarlar kardeşim.22 Yorumla- +1 yıl
*dertlenen
- +1 yıl
Cok haklisin👏
En İyi Cevaplar
Erkek ağlamaz algısına o kadar sinir oluyorum ki. Niye ağlamasın? Ya da niye ağlamak kadınlara özgü olsun ki? Üzülürsün, bunalırsın, canın acır ağlarsın. Ağlamalı da bence.
Keşke erkek adam ağlamaz yerine "erkek şiddet uygulamaz" gibi bir kalıbımız olsaydı...71 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Annem öldüğünde babam ciğerleri parcalanircasina ağlamıştı... annemin çenesini ayaklarını baglatmadi... Sonra aylarca her gece ağlama sesini duydum..6 ay sonra da babam da öldü.. ALAHİNA KADAR AĞLIYORLAR BENDEN SÖYLEMESİ...
12 Yorumla- +1 yıl
🥺😔😔. Allah rahmet eylesinn
+1 yılSevdiğim kişi için ağladığım oldu ama yalnızken.
23 Yorumla- +1 yıl
😊
- +1 yıl
🐈
- +1 yıl
🐩
.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
+1 yılİlk olarak bizde insanız bizimde duygularımız var , genelleme yapmasan iyidi ağlaya bilen erkek bana kalırsa insanlığı yitirmemiş hayatın belli tecrübelerini yaşamış , merhametini yitirmemiş ve deneğimlemiş insandır ağlayan erkekten kolay kolay zarar gelmez ama ağlama sebebi canın yakılmasıysa o zamanda en tehlikeliside olabilir , bu kısa aralığı iyi ayırt etmek lazım sevgi saygılarımla iyi günler.
29 Yorumla- +1 yıl
Bencede. Çok sık ve duygu sömürüsu amacli olanlar itici. Ama onun disinda aglamamasi icin bir sebep yok.
- +1 yıl
Kesinlikle öyle malesef duyguların yanlış şekilde kullanılmas boş yere harcanması benimde çok canımı sıkıyor.
- +1 yıl
Yorum için tesekkurler😊
- +1 yıl
Rica ederim 🍇😊
- +1 yıl
😄😄. Burcun ne senin
- +1 yıl
Farkettin demek söylemiştim diğer sorunda 😂😅
- +1 yıl
Ettim tabi. Herkese tek tek yorum yaziyorum😄😄
- +1 yıl
Cansın teşeklürler deng geldi şansa 😄
- +1 yıl
😄😄.
+1 yılYav diyosunuz ki biz insanız e bizde insanız ağlarızda göstermeyiz olmadı içimize akar göz yaşları içimize atarız ama kızların adet görmesi kadar ne biliyim tuvalete gidip kültürel ihtiyaçların giderilmesi kadar normal bi erkeğin ağlaması niye anoemal olark bakılıyo.. biliyorum aslında o hep şarkıcının yüzünden erkekler ağlamaz sil gözyaşını diye diye bu soruları bela etti başımıza 😅🤦♂️😄
21 Yorumla- +1 yıl
😄bencede
+1 yılAğlamamayi öğretirler bize, buz gibi durabilmeyi, dik durmayı. Çoğumuz başarırız bunu ya kalbimizden arttırır ya da duygularimizdan eksiltiriz. Göz yaslarimiza hakim olamadığımız anlar olabilir oluyor oldu da lakin kimse görmesin isteriz. Bir kadın gibi hıçkıra hıçkıra değil sessizce gözümüzden düşer damlalar. Kimse görmesin isteriz ama bir kadının yanında gözümüzden yaş geliyorsa onun sahte olmasi söz konusu dahi değildir...
Hem ağlamak iyidir kalbi temizler ☺️11 Yorumla- +1 yıl
😔
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sürekli ağlarsa itici... onlar insan değil mi tabiki ağlar... en zorunu ağlarken gördüğümde ne yasadım allah biliyor ben biliyorum... ilk defa kendimden nefret ettigim bi andı , ki haklı olmama rağmen... bak bi erkek ağlarsa, bi kadının aglamasindan daha samimidir bu bir gerçek..
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede
Kişilik & Karakter konusunda 659 cevap paylaştı. nedir yani? erkek uzulmez mi. uzulse de belli etmemek gayesinde mi olmalidir. kimseyi umursamadan hissettiklerini dokemez mi ortaya, bakmak istemeyenler bakmasin aglayanbi erkege, aglamak bi erkegi daha az erkek yapmaktansa daha cok insan yapar kanimca
20 Yorumla
+1 yılBöyle bir algı neden var hiç anlamıyorum. Ağlamamın tamamen yenik düşmenin, güçsüzlüğün sembolü olarak algıladığımız için bu duygu toplum tarafından erkeklere yakıştırılmıyor. Çok yanlış bir zihniyet. Elbette erkekler de ağlar. Sadece üzüntüden değil mutluluktan bile ağlayabilir anormal bir durum kesinlikle değildir
10 Yorumla
+1 yılOnların da duyguları var ağlarlar tabii hatta bir erkeğin ağlaması bir kızın ağkamasından daha samimi gelir bana çünkü erkekler zayıf anlarının belli olmasını pek istemez ama buna engel olamayıp ağlamışsa canını yakan bir şey mutlaka olmuştur. Biz kızlar saçma sapan her şey için ağlayabiliriz ama erkekler güçlü görünmek adına ağlamak istemezler ama göz yaşlarına engel olmadıysa canını yakan bir şey mutlaka olmuştur.
10 YorumlaCanım yanlış anlama düşündüğüm ve dediğin çok saçma erkek ağlar kadin ağlar biz kadınlar ağalarız ve belli ederiz ama erkekler ağladığı an asla belli edemez çok çok karşında güçsüz kalır kendisini asla ifade edemez çıkış yolu bulamaz artık çaresiz kalır ağlar ağlar aglar
11 Yorumla- +1 yıl
Ortada düşündüğüm ve dediğim birsey yok. Soru sordum yukarida. Kendi fikrimi belirtmedim. Ha merak edersen fikrimi ağlamamalarini sacma buluyorum. Aglamak, üzülmek sevinmek insana aittir. Cinsiyete değil.
+1 yılAğlayabilir yani. Günah değil bişi değil. Hem ağlamak insan için zorunlu bir davranıştır. Bir insan ne kadar katı ve soğuk olsa da sağlığı için bile ağlaması gerekir. Ağlamak hem duyguları dışa vurmaktır. Sağlık anlamında ise gözdeki ve vücuttaki zehri atmaktır.
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede:))
Benim ağladığımı gören olmamıştır ama tek başıma bir köşede kimseye farkettirmeden çok ağlamışımdır.
Kalabalık bir yerde ise içim içim ağladığımı göz yaşlarımın içime içime aktığı olmuştur.12 Yorumla- +1 yıl
😔
+1 yılAğlar neden ağlamasın soru soracaksınız diye saçma sorular sormaktan vazgeçin artık.
10 Yorumla
+1 yılHayır bizim gözyaşı bezlerimiz yok. Varsa da o farklı ve "Ay Berke ağlama napıyon lan" denir ağlarsa.
11 Yorumla- +1 yıl
😄
Tabii ki ağlayabilir, erkeklerinde duyguları vardır.
Durduk yerde, boş sebeplerden ağlıyorsa itici gelir ve bu kadınlar içinde geçerlidir.11 Yorumla- +1 yıl
Bencede👏
İtici değil, ağlayabilir. İnsanların belirli bir kalıp içerisine konulmasını hoş bulmuyorum. Erkekler ağlamaz, kız gibi gülme, o erkek işi, sen kızsın kendine gel vesaire gibi cümle öbekleri son derece hakaretvari bir söylem.
20 Yorumlaağlar tabi yani en son ne zaman ağladımı hatırlamasam da bizde ağlarız 🙂
23 Yorumla- +1 yıl
Bencede ağlar. Noluyo ağlayinca sanki. Toplumda varya öyle bir kafa. Erkek ağlamz falan . Aşırida mizmiz olmasin ama ağlamasi normal bence
- +1 yıl
Bencede😊
+1 yılKalbi olan herkes aglar. Erkeklerde aglar. Hangi cinsiyet olursa olsun agliyamiyorsa bir insan pskolojik olarak sagikli bir durum degil. Tesavi edilmesi lazim.
31 Yorumla- +1 yıl
*tedavi
+1 yılErkek adam tabiri zaten yanlış başta da insanlar ağlar cinsiyet farketmeksizin. Hatta ben ve bildiğim kadarıyla tüm kız arkadaşlarım ağlayan erkekleri itici değil genelin aksine duygularını gösterebildiği için sempatik buluyoruz.
10 Yorumla
+1 yılGenelde içimize doğru ağlarız. Yalnızkende hüngür hüngür
11 Yorumla- +1 yıl
😔
+1 yılbizi ağlatan kişi itici değil de biz ağlayınca itici oluyoruz neden?
13 Yorumla- +1 yıl
Bence itici olmuyorsunuz. Aksine benim içim kotu oluyor.
- +1 yıl
orkok odom oğlomoz gerçekten böyle düşünen birini bilmiyorum akli sorunları falan sjhfajkshl
- +1 yıl
Ahahaha. Bencede. Niye ağlamasinki. Onunda duygulari var. Ben çok mizmiz olanlari ve aglayarak duygu somurusu yapanlari itici buluyorum birtek. Ama oyle olan kizlarida itici buluyorum. Vinsiyet ayrimim yok.😅
+1 yılAğlamak insani bir durumdur.
Ama hint filmlerindekiler gibi her şeye de ağlamasınlar😇11 Yorumla- +1 yıl
😄😄
- Kişilik & Karakter konusunda 825 cevap paylaştı.
+1 yılYakışmıyor bize, kızlara yakışıyor, balık burcu olanlara :)
11 Yorumla- +1 yıl
🙄🙄
+1 yılErkek kadın fark etmez. Ne kadar güçlü olursa olsun bir insan, içinde duygu varsa ağlayabilir. He mutluluktan ağlayan erkek olur mu dersen o bana biraz abez geliyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar ağlayan erkeği taşlar.
Kendilerini ağlatanlara yavşar.
Çünkü kadın budur:
İnsan - Mantık ve Adalet = Kadın12 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapman biraz yanlis ama cogunluk oyle haklisin. :))
Cevap sahibi+1 yılYüzde 99.9'luk bir çoğunluğu...
+1 yılAğlaması normal sonuçta çünkü hepimiz insanız ve duygularımız var cinsiyet ayırt etmeksizin. Ama bebek gibi salya sümük herşeye ağlaması olmaz. Yani sulu göz olmasın.
10 YorumlaBence erkek adam ağlamaz erkek dediğin başı hep yukarıda olcak he tabi balık burcu gibi erkekleri bilmem
: )20 YorumlaAğlar tabiki amkj insan değil mi onlar, benim için ağlayan erkeğe nikah bile kıyarım😂
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. ağlar ama herzaman değil az ağlar ağladımıda kimse tutamaz ve anlattıkları ile herkesi ağlatır emin ol
10 Yorumla
+1 yılErkekler de insan, erkekler de ağlar.
Ama kolay kolay ağlamazlar, bu yüzden sanki hiç ağlamıyorlarmış gibi bir algı oluşmuş.10 Yorumla
+1 yılAğlamak duygularla alakali bir şey. Erkeklerin de normal insanlar gibi duyguları olduğuna göre ağlar tabi.
10 Yorumla
+1 yılKöpekler ağlar mı bir de onunla mı uğraşacağım vururum kafasına çekerim tasmasından
20 Yorumla
+1 yılAğlar niye ağlamasın, ayrıca duygusal açıdan kadınlar bizlerden daha güçlü
20 Yorumla
+1 yılasıl bir erkeği ağlatabilmek oldukça itici.. kimbilir neler etmişsinizdir kimbilir nasıl canını yakmışssınızdır kim bilir neyin kırıklığındadırki o çelikten gözyaşı pınarı çatlamıştır...
04 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapma bence. Blorf için ağlayan erkekte gordum:))
- +1 yıl
erkekler kadın gibi isteyince ağlayamaz sizinki aktörmüş sadece..
- +1 yıl
Hahaha. Kadinlarida kotuledin arada. Cinsiyet olarak bakma bence.
- +1 yıl
istisnalar kaideyi bozmaz nasılsa gerçeği hem siz hemde ben biliyoruz:)
+1 yılAğlar hemde. Bana itici gelen sırf kendilerini acındķrıp af dilemek için döktükleri goz yaşı.
10 Yorumla
+1 yılOta boka ağlarsa evet. Kız içinde bu böyle. Onun dışında insan yani normal
10 Yorumla
+1 yılağlar hatta pembe bile s*çabilir. hep kadınlar mı yapıyor böyle şeyler sanıyorsunuz?
10 Yorumla
+1 yılMızmız bi tipse itici. Ama böyle gerçekten üzgünse hayır. Ah gülüm omzumun üstünde yerin var ❤️
10 Yorumla
+1 yılAğlar tabiki onlar insan diil mi ağlamaya ihtiyaç duyazmaz mı...
10 Yorumla
+1 yılNeden ağlamasın, lakin duyguları körelmiş biri sadece ailesi için ağlar
10 YorumlaYüreği olan insan olan merhameti ve sevgisi olan herkes ağlar...
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 906 cevap paylaştı. Ağlar ama ağladığını uluorta göstermez, yorganın altına gırıp ağlar 😊
10 YorumlaNedir erkekler ağlamaz bende diyorum ki hadi erkeklerde ağlar ağlamak sadece kadınlara özgü degil
10 YorumlaErkek şöyledir , kadın böyledir gibi tüm kısıtlayıcı ve kalıplaştırıcı şeyleri reddediyorum. Sorunun cevabı ise evet, hem de höyküre höyküre...
20 YorumlaAğlamak insancıl bir duygudur kadını erkeği olmaz herkes ağlar
30 Yorumla
+1 yılErkekte insandır sonuçta ve duyquları vardır , ben erkeklerin azcık ağlamasına kötü bakmlyprum. Ama sulu göz olursa tabiki itici
10 YorumlaAğlamaz gözüne bir şey kaçar.
15 Yorumla- +1 yıl
😄
- +1 yıl
Çok doğru.
Bence ağlar tabiki ama blörf ićin ya da göze sokula sokula ağlamalar itici geliyor. Kizlar içinde ayni sekilde - +1 yıl
😊.
Yoo ne münasebet bizde ağlarız bizim duygumuz yok mu?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek adam ne ya? O insan değil mi ne boş bi soru
23 Yorumla- +1 yıl
Adam ademden gelen bir sözcüktür. Adem insan demektir. Yani sorum erkek insan ağlarmı?
Cevap sahibi+1 yılHayır bu kelime erkekliği yüceltmek için kullanılan bi kelime günümüzde. Erkeklik kompleksi olanlar kullanır bunu yani yobazlar
- +1 yıl
Sonuç olarak benim neden kullandiğim ortada.
Ağlar? İtici değil gayet doğal.
20 Yorumla
+1 yılOnların da duyguları var ağlarlar tabi
20 Yorumla
+1 yılAğlar neden ağlamasın
20 Yorumla
+1 yılAğlar onunda göz yaşı var 😇
20 Yorumla
+1 yılAğlamak cinsiyet ile alakalı bir şey değildir.
20 Yorumla
+1 yılAğlamaz, ağlamak çaresizliktir
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 718 cevap paylaştı. niye ağlamasın o insan değil mi onun canı yok mu
20 YorumlaAğlar ama başkası görmez
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes ağlar. Bebekler bile.
10 Yorumla
+1 yılEvet ağlar içini rahatlatmak için.
10 YorumlaAğlar ne güzel ağlar çocuk olur
10 Yorumla
+1 yılAğlamıyosa sıkıntı vardır
10 Yorumla
+1 yılBence ağlar itici de değil benim bakışımdan.
10 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat