Bana bir zararı dokunmuyor da neyse ki. Hoşlandığım kişiler için bir tehlike. Teşekkür ederim. Bu duruma özenen kişiler var. İnsan başına gelince ne kadar iğrenç bir durum olduğunu anlıyor.
Öyle bende yaşadım o durumu hergun ölmek için dua ettiğim günleri hatırlıyorum amacım insanlar görsün, sonra saplantıli bir sevgili filmleri modlarina girmesinler
gece-görüsü | Kişilik & Karakter konusunda 537 görüş paylaştı.
Guru
7 gü
Üniversitede manyak biri vardı. Derste, kütüphanede, kantinde dışarıda. Nereye gitsem yakınımdaydı. Gözetliyordu beni. Sonra telefon numaramı bulmus nereden bulduysa oradan aramaya baslamıs tı.
Sapıkmıydı değilmiydi bilmiyorum 3 yıl götümde dolandı aşığım diye bi şans vereyim belki hoşuma gider dedim ama mübarek aynı anda bi ton kızla konuştuğunu gördüm 🤣
sapık denince hep yalnızken ortaya peydahlanan takipçi falan diye düşünürdüm. ama arkadaş ortamında veya toplum içinde de sapıklığını yapan samimiyetsizler çıkabiliyormuş. doğruluk cesaret oynayalım diye diretiyordu alkollü bir arkadaş ortamında. işin can sıkan yanı yüzüne yazıktı karakteri çok çirkindi.
1|0
0|0
Gizli Üye
7 gü
Evet olmuştu yillar önce. Arkadas ortaminda tanışmıştık bir kere gömustum ve ben yakin davranmadigim halde bana takmıştı sevgili olalim diye yalvarmıştı. Ben seni tanimiyorum diyince tanirsin diyordu. O zamanlar facebook vardi facebooktan yaziyordu sürekli sonra bi kere ben babasiyim batu intihar etti öldu yazdi bende abisini bulup sordum yok oyle bisey mal o dedi. Hesabim hacklenmis ozur dilerim yazdi. Engelledim. 1-2 yil sonra instagramdan bulup takip atmis yine engelledim.
1|0
0|0
Düşünürbiri | Kişilik & Karakter konusunda 530 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
117Adi köpek
Hem de ne adi
Allah yardımcın olsun
Bana bir zararı dokunmuyor da neyse ki. Hoşlandığım kişiler için bir tehlike. Teşekkür ederim. Bu duruma özenen kişiler var. İnsan başına gelince ne kadar iğrenç bir durum olduğunu anlıyor.
Öyle bende yaşadım o durumu hergun ölmek için dua ettiğim günleri hatırlıyorum amacım insanlar görsün, sonra saplantıli bir sevgili filmleri modlarina girmesinler
Gerçekten özenilecek bir durum değil. Kimsenin başına gelmesin bu durum.
Amin ecmain
😁 😁 😁 😁 😁
Az demin biri kadının sapığı güzel olurdedide şu an ona gülüyorum bu cevabı görünce 😁
Yok yok düşününce öyle ama planlamada isin rengi değişiyor 😄
😁 😁 😁
😁 😁 😁
Boşver