Yapılan ne olursa olsun bir şekilde sahibine dönüyor nasıl olsa. Sen kin tutup geçmişe takılı kalıp zamanını enerjini harcayacağına bırak Allah'ından bulsun. Kesinlikle sorudaki söze katılıyorum. Kin tutan insanlar geçmişe takılı kaldıkları için ilerleyemez hep de küçük kalırlar.
Pek mantıklı değil kin tutmak. Sana zararı dokunan birine kin tuttuğunda daha fazla zararı dokunmasına izin verirsin. Tabii zor bir şey kin tutmadan kalabilmek veya kini yıkabilmek ama insan için en iyisi kinsiz yaşamasıdır.
Ben ota bka kin tutmam, ama asla hakkımı da kimse de bırakmam. Eğer intikam almayı gerektirecek bir şey yapmışsa ödetirim. Bence her şeye boyun eğen, hakkını aramayan, pısırık insanlar aciz.
Abi haksızlığa uğradım mı kin demi tutmayalim, haksızlığa uğramış insanın tek silahıdır... KISASA KISAS diye bile bir şey sunmuşlar... ACİRSAM NAMUSSUZUM..
Cesur insanların işidir kin tutmak, korkaklar oturdukları yerden kin tutmayı küçüklük olarak görüyorlar çünkü bir kin tutabilecek meziyete dahi sahip olmadıklarının farkına varıyorlar.
Kucuk insanlarin degil birseyleri hala kafaya takanlarin bi raddede oyle bir olgunluk geliyor ki insana kimse umurunda olmuyor kin beslemeye gerek bile duymuyorsun
Kin tutmak sürekli onu düşünmek demek onu düşünmek sürekli üzülmek demek belkide sen onun umrunda değilsindir o yüzden unutup yoluna bakman gerekiyo böylece daha mutlu olursun :)
Kin, nefren insani duygular ama insanliktan edebilecek turden. Kotuluk edenin basina bsy gelse kim ne kazancak ki Sirf bu fikir, kinin islevsizligi beni bu hislerden alikoyuyor