Hakkınızda sizin bile "vay anasını ya" diye şaşırdığınız yalan yanlış şeyler söylendi mi? Evde çay içip güldür güldür izlerken topluma rahatsızlık vermekten dolayı şikayet etmişler polis geldi ifade verdik asılsız ihbar olduğu ortaya çıktı hey allahım daha neler görcem ben.
Geçmiş olsun, evet çok oldu bilip bilmeden bir insanı yargılamak çok mu kolay? Hakkımda neler atılıp tutuldu artık takmamayı öğrendim... isteyen istediğini konuşsun ben kendimi biliyorum.
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
İllaki oldu. Ama öncelikli olarak ön yargı bile rahatsızlık verici ve yalan yanlış sınıfına sokulacak bir şey değil midir? Bence kesinlikle öyle. Defalarca tanıyan edeni bırakın "ön yargı" sebebiyle yalan yanlış şeylerin konuşulmasına, yaşanmasına veya ihtimal verilmesine şahit oldum. Konuşulması yapılması için inanın sadece dıştan görünüşünüz bir insanın hoşuna gitmiyorsa bu bile yetiyor. Bu yüzden böyle şeylerde umursama seviyemi minimuma indirip hep karşı taraftaki zihniyetin işleyişini düşünürüm. Diğer türlü daha yakınen tanıdıklar veyahut ya da daha yakın içimizden bize zarar vermeye çalışan insanlar ise bana direk aynı minimum umursama ile şunu düşündürür: öncelikle neden bunu fark edemedim? Sonra ise bu insan yakın olduğu imajı verdiği birine bile bunu yapabilecek biri olmayı nasıl başarmış? Neyse bu yüzdende saldıkça salar biraz da felsefi bakarım sanırım işlere. İnsanları bıraksanız sonsuza kadar konuşurlar. Sonsuza kadar eğlenceniz, hareketleriniz tıpkı sizin durumunuzdaki gibi "hiçbir şey yapmamanız" dahi batıp sizi huzursuz etmeye çabalayabilirler. Ne yazıkki böyle leş. (Olaya birazcık derin yaklaşmayı denedim 3-5 gözlem ve bolca şahit olduğum tecrübeler yüzünden fakat gece gece ne kadar dile getirmek istediklerimi okuyanlara izah edebilmişimdir, bilmiyorum.
Bekarsınız özellikle böyle şeylerle karşılaşmak çok daha olası ne yazık ki. Saçlarımla çok ilgilenirim çok kez boya mı sorusunu aldım da hiçbir işlem yaptırmadım bir tane kadın sokakta saçımı boya numarası mı neyiyse artık bir şeyini istedi ben de işlem yok teşekkür ederim deyince benimle tartışmaya başladı sokakta deli dürtmüş gibi paralıyor kendini bunu da saklamak neymiş umarım birdahaki işlemde yanarmış diye şok geçirmiştim hayatımın en en saçma olayı bu
Evet iftiraya çoğu kez uğradım. Cidden böyle mi olmuş diyip güldüğüm oldu, sinirden ağladıklarım da oldu. Sonunda müge anlı ya döndüm. Olayları kökünden çözdüm. Çok şükür şimdilik kimse buluşamiyor bulaşmasında sonuçlarına katlanmak zorunda kalırlar.😃
Evet karşılaştım ve olayın soğumasını bekleyip soğru zamanda doğru yerde karşılaşıp konuyu açtığımdaysa bütün duygu hal ve davranışlarıyla ifade etmesi üzerine hafifledim yalancının mumu yatsıya kadar sürdü 🤷♀️
Ortaokul arkadaşlarım çok söylerdi , sonra akrabalar , iş yerinden ,üniversiteden bakıyorsun herkes boş iş mühendisi ve senin dedikodunla randıman buluyor :D Ha daha tuhafı insanın annesi bile çovuğu hakkında bol bol yalan söyleyebiliyor. Kendini acındırmak adına ne bilim kendi imajı adına. Yalancı çook
Oldu onu bırak neler yaşadım üstüne bide bir kız bana sözde dertlesiyoruz diye biseyler anlattı şu şu adamlar tecavüz etti bana vs diye uzun hikaye kısa kesiyorum yoksa tam müge anlıya içerik olacak bir konu yani.. neyse tutup karakola götürdüm şikayetçi oldu falan ama nasıl olduysa bu mevzu bütün ilçe de Orhan kıza tecavüz etmiş diye duyulmuş vay ya
Evet oldu komik tarafıda bunu benim en yakın arkadaşıma yaptı ve neye uğradığını şaşırdı arkadaşımın benle küs oldugunu sanıyordu ancak unuttuğu birşey vardı biz arkadaşımla en fazla 5 dk küs kalabiliyorduk baya evlenmiştik😄
Her ihbarı böyle itina ile değerlendiriyorlar mıymış ilginç. Adam esini olduresiye dovuyor biz arıyoruz 2 saat sonra geliyorlar , evime hırsız girmeye çalışmış , yetişememişim koşmuşum peşinden akşamın 9 unda geliyorlar. Asilsiz ihbar konusundaki hassasiyetleri gözlerimi yaşarttı.
Benim hakkımda hiç doğru konusulmadı desek daha doğru olur. Bunu bir kibir ego gibi algılamayın ama hayatım boyunca hep kıskanıldım hep iftiraya maruz kaldım. Allah'a havale ettim.
Ya yalan değilde yanlış anlaşılıyorum gidiyor anladığı şekilde millete açıyor sonra kötü sen oluyorsun böyle böyle uzaklaştırıyorlar kendilerinden sonrada neden hiç yazmıyorsun diye tatava yapıyorlar şaka maka bunlar beni çok yoruyor ya
Malesef çoğu kişinin başına gelmiştir. Bazı insanlar yanlış anlar ve kafasında kurar. Benim bir bakışımdan bir sürü mana çıkartıp hakkımda olumsuz yorumlar yapan birini anımsadım