Holaa🎈 Ben bir liste oluşturuyorum da sevgiliye söylenecek iltifatlar listesi ve pek ilerleme kat edemedim. Şimdi siz bana güzel iltifatlar söyleyin bende listeme tek tek ekleyeyim. XdŞaka bir yana dursun, karşı cins birine edilecek en güzel iltifatlar nelerdir? Sevgili olarak düşünmeyin. Arkadaş olur kardeş olur. Her şey sevgili mi yahu? Güzel iltifatlar etsenize biraz...🎈
Karşı cinse edilecek iltifatların en güzeli nedir?
Bana söylenmesini en sevdiğim şeyler güzelim, yavrum, bebeğim, canım, miniğim, iyi ki hayatımdasın, beni çok mutlu ediyorsun, seni çok seviyorum, özledim (ama gerçekten içinden gelerek ve gözleri gülerek söylüyorsa). Bir de bunlardan daha güzeli özlediğinde benden bir adım beklemeden geliyorum 2 dakika cama çık demesi, öylesine bir günde bana 1 sakız bile olsa herhangi bir şey vermesi (özellikle sevdiğim bir şeyi aklında tutup onu verdiyse), elimi tutup öpmesi, aşırı içten sarılması, tartışmada alttan alması ve aradaki soğukluğu uzak tutmaması bence bunlar bütün iltifatlardan daha güzel.
Karşı cinse söylemeyi sevdiğim şeyler hayatım, canım, yakışıklım (mesela hasta olduğunda vs. oy benim yakışıklım hasta mı olmuş gibi şeyler diyebilirim) ayrıca bunların dışında sürekli sarılmak istiyorsam, canının çektiği ya da sevdiği bir yemeği ellerimle yapıp götürüyorsam, hasta olduğunda çoookk çok üzülüyorsam, hiç tartışmayalım istiyorsam, bana sürekli yazsın benimle ilgilensin istiyorsam geçmiş olsun 😂 Bunları da güzel şekilde aşkım canım diyerek söylerim bence böyle hareketler de iltifattan sayılmalı :)
Azıcık daha şey ekleyeyim bari ahajdh ya cidden aşkım canım demekten çok bakışlar, davranışlar ve verilen değerin derecesi önemli. 2 eski sevgilimi kıyaslıyorum aklımda (hoş değil biliyorum ama...) biri sürekli bitanem canım bilmem ne derdi ama ne dediklerimi dinlerdi ne bakışında sarılmasında o masum sevgiyi hissederdim dediklerinin pek önemi kalmazdı. Diğeri de güzelim falan derdi ama ayda yılda bir o da öyle güzel bakardı ki anlatamam yapacağı her harekette önce beni düşünürdü bir gün en sevdiğim tokam koptu altı üstü bir toka ertesi gün aynı tokadan 5 tane elinde yanıma gelmiş ne bileyim rahatsız olacağımı düşündüğü şeyleri dhaa bana söylemeden kendisi reddederdi sürekli benimle olmak isterdi her şeyi benimle yapmak isterdi vs. bayağı uzar bu ndödndm Yani diyorsan ki yok yine de sen iltifat kelimeleri söyle geç boş yapma diye aklıma gelenleri yazayım ama verebileceğim en iyi tavsiye ilk yazdıklarım gibi karşındaki kim olursa olsun ona değer verdiğini belli et, güzel bak, sımsıkı sarıl ve ona karşı ilgini hiç kaybetmezsen senden daha fazlasını beklemez o ona fazlasıyla yeter (sevgilin olunca söyle bana dua etsin ndmdndldn)
"Nasıl iltifat edebilir ki, güzelliğini yansıtacak, biçimlendirecek kelimeler nasıl bulunabilir ki. Kurulan cümleler bile devrik olur, kaybolur, hiç bir dil bilimci anlayamaz, çözemez ne olduğunu. Tanrının yarattığı en yüce varlığa ne denebilir ki? Dünyanın en geniş zihni bile yaratamaz en ufak bir suretini."
- Sen kilo mu verdin? (+30 mutluluk puanı) - Kilo vermişsin. (+50 mutluluk puanı) - İnanmıyorum sen ne kadar da kilo verdin böyle. (+70 mutluluk puanı) - Bu bizim Merve mi? Bu o mu? Gözlerime inanamıyorum ne kadar kilo vermişsin, Victoria Secret mankenleri gibi olmuşsun çok yakışmış sana. (+100 mutluluk puanı)
-One diyo? -Karşı cinse edilecek iltifatların en güzeli nedir, diyorum demiş, -Hımmm, soruyu soran kişi kim? -Valla tanıdık bir siması var iyi birine benziyor, buna kötü davranmayalım efendim, -Peki tamam soruya cevap ver ozaman, -Valla bizim herbirimiz birer iblis olduğumuz için şimdiye kadar kimseye iltifat etmedik, iltifat eden birini duydukça çığlık çığlığa dövündük. -Güzel bir cvp verdin bravo bana, -Teşekkürler efendim...
Şahsen bir gün birini bulursam hayatım derim çok hoş bence. Genel olarak insanlara gülümserseniz bir iltifatta bulunmanıza gerek kalmaz kibar olmak da önemli