https://youtu.be/LGlrx_q-LIA
Biri kasten, canınızı sıkmak için imalı konuşuyorsa ne yaparsınız?
https://youtu.be/LGlrx_q-LIA

Misilleme yapmam sadece imalı konuşmasının gereksiz olduğunu bana bir etkisi olmadığını boşuna uğraştığını birilerinin canını sıkmaya çalışırsa günüm gününde onun da canını sıktıkları zaman ne hissedeceğini sorarım
Bunu yapan kişinin hayatımdaki yerine bağlı bu eğer gelip geçici biriyse duymazlıktan gelirim oradan uzaklaşmaya çalışırım belkide üşenip bunu bile yapmam umursamam yani
Ama bunu yapan kişi benim devamlı olarak göreceğim biri ise ( ailemden biri olsun veya çok yakın bir arkadaşım falan ) işte o zaman susmam yani susamam kapalı tutamam çenemi illaki bir şeyler söylerim
Ben bunu yıllar önce çözdüm, Sağ elimi kaldırıp DUR diyorum.. YA BENİ KİSKANİYORSUN YA PİSKOLOJİK SORUNLARİN VAR... HADİ ANLAT ÇÖZÜM BULALİM DİYORUM... 😁 genellikle Yavru köpek gibi ses çıkartıyorlar... Bir daha mı? TEBRİKLER SONRAKİ LEVEL E GEÇTİNİZ 👏👏👏👏 O GERİDE KALDİ..
Bunu yapan insancıklar oldu
Bende ters psikoloji yapıyorum bu durumda ve onların canını sıkıyorum
verdiğim cevaplar onların beklemediği şeyler olunca panikliyorlar planları ters yüz oluyor..
Ve çevrede bir çok insan var bu şekilde davranan
Cevap
38Cevap
agzini kirar eline veririm.. mutlulugum ve huzurumdan daha degerli hicbir sey yok kutlu mavi gogun altinda o yuzden acimam merhamet etmem... zaten sosyal cevremde oyle biri yapamaz varsa sosyal medya denilen modern kiraathanede karsima cikiyor... onlarida engelle gitsin..
Onun canını sıkıp rencide edecek kıvama getiririm akli başına gelir o zaman.
Aksini yaşatırım yaptığı davranışın benim için avantajlı olduğunu düşündürürüm 😂
Konuşmayı keserim. Benim sabrım güzeldir üstlemeye devam ediyorsa saldırı moduna geçerim
Gülerek laf sokarım. O konuştukça daha fazla gülerim.
Sakin ve piskin davranmayi hedefliyorum yillardir ve istisnasiz her seferinde elimde olmadan aninda misilleme cabasina geciyorum bi bakiyorum atismanin ortasindayim. cok cabuk yukseliyo nabzim kontrol edemiyorum 🤦♂️
Imaya yer vermiyorum. Eğer böyle bir durumla karşılaşırsam direkt olarak hadi şimdi yeniden yüzüme söyle diyorum. Daha o dakika bozuluyorlar nedense 🙂
Dünyanin en iyi eğlenme ve stres atma aracı. Gıcık olduğuklarıma sik sık yapar, milletin canını okurum kafam estiğinde.
Bana yapana da müsade etmem, ben daha çok yaparım.
Yani biliyorum ki kasten yapıyor, amacı canımı sıkmak neden ona istediğini vereyim! Kendi kazdığı kuyuya kendi düşsün onu duymam, görmem ve hatta hissetmem mutlu olurum ve asıl canı sıkılan o olur.
Bu net ruh hastaligidir... kimsenin basina boyle ruh hastalari gelmesin... kesin bir seyi kiskanmis bir seyleri kendine ispat cabasi icindedir... yaradan bunlari niye yaratmis acaba...
O öyle konutukça ben gülüp daha çok keyifleniyorum. Hatta ona destek oluyorum, imalı cümlelerinden çıkardığım sonuçları hakikaten ben böyleyim diyerek itiraf ediyorum. Doğal olarak çıldırıyor :)
Laf sokmaktan zevk alıyor aptallar sinir olurum böylelerine cahil ve aptal oldukları için anca laf sokarlar zaten başka bişey yapamazlar haddini bildiririm kesinlikle
Ben bir şeyler deneyip tepki vermeyi seçtiğimde ne kadar önemsediğimi ne kadar kaale aldığımı gördü karşı taraf daha çok yaptı, umursamamayı öğrendim.
Başta alttan alırım, güler geçiştiririm. Ardından ben de dik cevaplar veririm ve bakışlarımla korkuturum.
Onları amacına ulaştırmıyorum, gülüp geçiyorum. Emin ol böyle daha çok sinir oluyorlar.
Öyle insanlar hayatıma girdi uzaklaştım ama bazı anlar uzaklaşma imkanım olmadı o zamanda görmemezlikten geldim
Benim canımı sıkma kalk git derim herkes konuştuğu söylediği kelimesine dikkat etsin..
Neden imalı bir şekilde konuşuyorsun? derim. Açıksözlüyümdür
Önce kahkahamı atar, sonra tatlı tatlı iğnelerimi batırır kaçarım. :)
Delilerin cezai ehliyeti yoktur bosverin işinize bakin
Canı sağolsun, Anasını karım yaparım olur biter , insan kendi çocuğuna kızar mi:)
O kadar çoklar ki sabr çekiyorum bozduğum zaman ayarım yok
Sabrım dolmamışsa uzarım dahada mumla arasın yok bardak taştıysa lafımı koyarım ona dert olur
En sert şekilde cevabımı veririm de bunlar laftan da anlamaz.
"Bana böyle davranma" derim, anlamıyorsa muhatap olmam.
Tavrimla gösteririm ve bu onun daha da hoşuna gider çünkü bunu görmek için yaprindan deli oluyorum ya
Bu durumlarda görmezden gelince ya da hiçbir şey olmamış gibi yapınca karşı taraf zafere ulaşamıyor ve bu onun için büyük hezimet olabiliyor. bir süre sonra bu davranıştan vazgeçip belki kendini sorgular kimbilir.
altta kalmam hazır cevabım misliyle laf sokarım itinayla
Aynısını yaparım genelde, sonraki sefere ben önce davranırım, sonraki sefere yine ben :D, bir süre sonra yanıma bile gelmiyor olurlar :D
Mesajlarıma cevap vermeyen gibi dimi. Direk vururum ağzına
Öyle sinsi korkak insanlara karşı yapacağın tek şey herkese ve kendine karşı dürüst olman, sana laf attığında - dirkt olarak- karşılık vermen susmaman. Onu küçümseyedebilirsin bu da onu kıstıracaktır. Aptal insanlar aptallll
Çoğu insan mutsuz
VE mutlu insan görmeye tahammülleri yoķ.
Tahammülsüz bir nesilden anlayışlı saygılı hoşgörülü bir davranış cikarmi
Benim canımı yakanın ben canını alırım.
Kadınsa yapması doğaldır. Erkekse karı kılıklı biridir. Takmam.
Amınakoyarım napıcan. Kim ki o. Biraz abes oldu ama en sevmediğim şey
Arkadaşlarımdan biri aynı bu şekilde davranıyordu karşılık vermemek en iyisi zamanla göt gibi kalıyor bunlar
Ağlayarak bunu neden yaptığını sorarım. Sonra şimşek felan çakar yağmur yağar ve boğazımı kesip beni öldürür
Diyeceği sözlerde onun ima ettiği gibi konuşup ters etki (psikolog Freud'un taktiği) uygularım. İradesi sıfıra iner sinirden.
Ben de onun canını sıkarım ya da kafasına sıkarım :D :D
laf sokmayı doğuştan ironi yoluyla öğrendiğimden sorun olmuyor karşı taraf düşünsün jsjjsjsj
Bende imalı öyle Bi cevab veririm ki ömür boyu sustururum karşımda
Söylediklerini kabul ediyormuş zaten biliyormuş gibi kendinle dalga geçebilmeyi òğrenerek
Genelde takmayınca daha çok sinir olduklarindan umursamam salağa yatarım 🤣
Cevabını veririm genel olarak bazen de aman nasılsa bişey anlamaz diyip salmisliklarim oluyor tabi
O yokmuş gibi davranırım ya da hiç orda yokmuşum gibi davranırım
onunla stres topu ile oynar gibi oynarım..
Bende onun canını sıkarım ödeşiriz
Çok fena canını sıkarım
Lafı sokarım, sonucuna katlanır
Direk kavga ediyorm kjdklfj
Ben de onun canını sıkarım
Dediğin gibi aslında farkında oluyoruz. Salak yerine koymaya çalışırken o oluyor.
Aynısını bende yapmaya başlarım
İletişimi en aza indiririm.
Uyarırım hale devam ederse yol veririm...
Fark ettiğim an özellikle gülümserim
Ben de onun canını sıkarım.
Ya susarım ya da ben de ona imalı konuşurum.
Bir sorun mu var diye sorarım direkt
En fazla uykumu getirir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?