Kizlara sormak isteyipte soramadiklariniz var mi? Buyrun cevaplayalim :D
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşırı kıl tüy problemi olan kızlar, kollarında, sırtında, göğsünde, ensesinde ne bileyim favorilerinde kıl tüy olan kızlar neden inatla bunları yok etmek için birşeyler yapmazlar. Üstelik o kadar çözümü olmasına rağmen. Bakımlı olmayı neden sadece makjay yapmak, saçını yapmak, güzel giyinmek zannederler. Ya en çok mantıklı bir cevap istediğim konudur bu. Tamam kıl tüy çıkarda hatunsun sen ya erkekten farkın olsun bıktık bizden kıllı hatunlardan yeminle bıktık ya.
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTanışmak istediğim kızda tabi ilk dış görünüşe önem verecem. Kadına benzesin biraz. Kıllı kıllı erkek gibi ne öyle. Kıldan tüyden hoşlansaydık cinsel tercihlerimizi değiştirir erkek bulurduk kendimize.. Gidip favorileri, bıyıkları olan kıza mı yazacam?
Cevap sahibi+1 yılNeyin çakmaları anlamadım?
Cevap sahibi+1 yılBizimde istediğimiz bu zaten, kıl varsa çözümü de var. Bu kadar bakımsız olmanın bir manası yok. Kızların ağda anlayışı sadece bacak ve koltukaltından ibaret olmamalı...
Cevap sahibi+1 yılKeşke kızlar dediklerimizi dikkate alıp birşeyler yapsalar. Yoksa daha çooookkk kezban lafını duyacaklar...
En İyi Cevaplar
benim 5 sorum var kızlara
1. Neden sürekli teşhir peşindesiniz ve bakılınca da rahatsız oluyorsunuz?
2. Elinizdeki telefonlara bakarken kaldırım da elektrik direklerine toslamaktan ne zaman vaz geçeceksiniz?
3. Gerçekten dünyanın 8. harikası mı zannediyorsunuz kendinizi?
4. Neden sürekli çanta, giysi ve makyaj malzemesi alır durursunuz (var olduğu halde)
5. Neden hep dikkatsiz siniz? Oturup kalkarken, konuşurken, yürürken, orda burada06 Yorumla- +1 yıl
Abi yazdigim yorum gitmedi ya neyse ozet geciyim :D biz teshirci degiliz sadece bazi erkeklerin beyni tek yonlu calistigi icin oyle algilaniyor. Hic bir zaman elektrik diregine toslamadim. Kizi simartirsan hisseder tabi. Kadinlar bakimli olmayi sever bunda sorun olmasa gerek? Son soru cok buyuk bir genelleme
var hemde nasıl. ama xper yetmiyor
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
78Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSormak isteyip de sormadığım bir soru var ama cevabını da biliyorum, bakınız:
+ Neden bu kadar alışveriş hastasısınız?
- Çünkü beynimizde hasar var.
Merak edenler olursa bilimsel olarak açıklarım ama üşeniyorum şimdi, kalkıp gidip kitabı alıp, oradan bakıp yazmak falan uzun iş, merak etmeyin o yüzden.12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBeyinle ilgili bir problem. Şaka yapmıyorum. Bilimsel olarak açıklamasını da okudum da şimdi yarım yamalak yazmak istemiyorum, kalkıp kitaptan bakıp yazmak da zor geliyor, belki başka bir zaman...
+1 yılHer kızın içinde bir seks ruhu yatar mı? Bunu neden açığa vurmazlar?
Kızlar mini şort v. b giysileri neden giyer? Bakan erkeklere neden abaza derler?010 Yorumla- +1 yıl
Neden gizler peki?
- +1 yıl
Bende şort giyerim fotoğrafta gördüğünüz gibi hem hava sıcak hemde sevdiğimden giyiyorum
- +1 yıl
Şort yakışıyor yakışmıyor farklı bir dava , ama insanlar sizin giydiğiniz kıyafete bakabilir buda normal , bazı anormal dişiler var ki bu bakanları abaza olarak nitelendiriyor , isyan buna..
- +1 yıl
@Senorita0 arkadaşım :)
4 yıllık bir ilişkim var kız arkadaşımla iyili kötülü 4 yıl , bu 4 yıl içinde hiç bir seks işareti göremedim , ama öyle bir işaret görsemde o konuda yaklaşabilirmiyim oda mualla tabi. - +1 yıl
Ya ters teperse?
Yani ilişkimi zedelerse? :) hiç bulaşmamak gerek sanırım.
(Günah v. s pek düşünmez ) - +1 yıl
Sevmesem 4 yılımı verirmiyim , ama erkeklerin ihtiyaçları malum :)) sonra aldatmaya giriyor olay.
Konu çok dağıldı neyse kusura bakma.
+1 yılİlk gördüğünüzde bir erkekte neye dikkat ediyorsunuz? Yani fizikse omuz kol bel kalçı karakterse konuşma hitabet ne bileyim liderlik?
07 Yorumla- +1 yıl
1.78 boy 83 kilo omuz geniş kollar kalın yani kaslı ama baklava yok hesabı :) ideal mi :D
- +1 yıl
Giyim omuzların ve kolları ortaya cıkaracak kadar dar gıyıyorum genelde kot tercih ederim yüzde işte idare eder sert bakışla geniş çeneliyim :)
Bir baya ilk mesaj atacam onun ilgisini çekmek için ne demeliyim yani selam merhaba nabr klasik ve kızlar yazmıyor bile ama ben düzgün bir arkadaş olmak istiyorum kızlar bunu anlamıyor lütfen acil cevap
01 Yorumlaçiçekler kızlar için neden bu kadar büyük bir anlamı var... mesela ilişkileri bozulanlar veya buluşmalarda vs çiceği gören kızlar kendinden geciyor sence neden çiçek?
010 YorumlaBen bir erkegim. Ayni zmaanda biseksuelim. Bu sene uniye baslayacam. Agda kulotlu corap gibi meraklarim var. Pentiden mesela corap almak istesem, ne yapmaliyim? Biliyorum cunku utanacam
02 Yorumla
+1 yılgüçlü erkek mi yoksa pısırık ama tutugunu koparanmı?
yakışıklı mı? dogru ve gerçekten seven erkek mi
yakışlıklı fakir mi? zengin tipsiz erkekmi?
kol kası olan erkekmi? baklavası olan erkek mi?
aslan mı? kaplan mı?
ronaldomu? messi mi?05 Yorumla- +1 yıl
nedense kızlarda bır baklava sevgisi var
- +1 yıl
hmm yanıtladıgın için teşekkür
+1 yılmemelerinizi öpebiliyor musunuz? yani o kadar yetişiyor mu ağzınıza kadar? hep merak etmişimdir
13 Yorumla- +1 yıl
hadi ya :/ peki seninkilerin boyutları ortalama normal büyüklüktemi? yani normal büyüklükte olan kızlar yetişemiyo mu illa anormal büyüklükte mi olucak? (sapık sanma cidden merak merakımdan soruyom)
Gizli Üye(36-45)+1 yılpeki bunu gerçekten merak ediyorum. erkek arkadaşınla webcamde konusuyosun skypte havanın sıcak oldugunu söylereke iç çamaşırıyla duruyo muhabbet ederken sertleştiğini farkediyosun sevgilinin çok net belli oluyo yani iç çamaşırından oda görmeni istiyo belli ki. ama cinsellik üzerine hiç konuşmuyosunuz sohbet ediyosunuz sadece. bu manzara hoşuna gider mi kızların yoksa kendilerini değersiz hissederlermi?
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyani ne bileyim ben sürekli aynı şeyi yapıyorum hoşuma gidiyo izlemesi falan ama ne bileyim kızlar kadar ince düşünemediğimiz için merak ettim bozuluyomudur diye ben böyle davranırken
Cevap sahibi+1 yılsadece arada elini çek diyo bir iki defa bazen hiç bişey demiyo:) bende öyle düşünüyorum :) yani hoşuna gitmese konuşmazdı heralde:)
Erkeklerde kızların bazı yerlerine baktıgı zaman tahrik olur.. Peki kızlar erkeklerde neye baktıgı zaman tahrik olur
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğuştan bacaklarında kıl çıkmayan, favorisi, bıyığı olmayan, kaşları balkonlu olmayıp, bütün bunlara rağmen egosu tahammül seviyelerinde seyreden bir kız var mı?
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaa... işte ben de onu soruyorum.
Cevap sahibi+1 yılHaklısın. Önce insan olsun da tüylerini ateşte tütsüleriz artık.(Tabi bu sözüm her iki cins içinde geçerli. İnsan olması kısmı...)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSütyen bedenleri mesela...
Mesela, küçük göğüslü kadınların sütyen bedeni kaç?
90-60-90 diye nitelenen kadınların sütyen bedeni kaç?
Hadi cevapla... :D02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim. :D
+1 yılVar. Mesela siz masturumasyon yapmiyorum diyen kizlara inaniyor musunuz? Yapmayan var midir? En onemli merak ettigim kac cm penisi olan ile evlenmek isterdiniz?
04 Yorumla- +1 yıl
13 cm seyi olan bir erkekle evlenseydin ve evlenene kaadar bilmeseydin gorunce hayal kirikligi yasar miydin?
- +1 yıl
:) begendim bu yorumu
+1 yılNeden bir kendini belli etme dikkat çekme havası içindesiniz?
01 Yorumla
+1 yılprofil resmine baksana nasıl beğendin mi. genelde burdaki çoğu kıza sormuşumdur sanada soriyim
02 Yorumla- +1 yıl
ve yaşın kaç? bu çok önemli not alıyorum çünkü
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen bayan olarak komsunun neden cep numarasini kaydedersin ve bir kandil gununde niye kendi cinsine degilde komsunun esine mesaj atarsin
07 YorumlaBir erkeğin en çok Neresi cazip gelir göğüs u penisimi testis leri mi :) en çok neresi ne dokunma ktan hoşlanır siniz :) ve bir sekste erkeğe ne yapmakta hoşlanır siniz :)
03 YorumlaŞu prof. fotosuna bakarmısn vucudum nasıl gözüküyo.
01 Yorumlasiz niye bu kadar şekilcisiniz? amacınız ne direk yatağına girmek mi?
12 Yorumla
+1 yılneden bu kadar herşeyi karmaşık bir hale sokmayı seviyorsunuz?
02 Yorumla- +1 yıl
dertsiz başıma dert alıyorum arada bir can sıkıntısından:)
Neden sevene değilde sevmeyene veriyorlar (Gönüllerini) !
02 YorumlaNeden kızlar erkeklerin kıymetini bilmez neden sadece onlar için cinsel bir objeyiz :D
06 Yorumla- +1 yıl
Senin hangi cinstensin böyle ya senin gibi çokları var mı acaba? Senin gibilerden varsa dünya kurtulur haberin olsun :) Bende bir kızı gördüğümde önce gözlerine, saçlarına ve yürüyüşüne bakarım sanırım frekans olarak aynı bam telindeyiz :D Tayfun abime selamlar bu arada ( Tayfun Talipoğlu / Bam Teli )
cool erkek mi yoksa komik şakacı konuşkan erkek mi?
04 YorumlaBiseks bir bayanla başlayıp iki erkekle zirve yapan bir işilki hayali kurarlar mı?
05 YorumlaYatakta öyle uzanıp erkeğin yaptıklarını izlemek ve ondan zevk almak hosunuza gidiyor mu 😁arkadas hep biz erkek milleti yoruluyoruz 😊
02 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 449 cevap paylaştı. Aldaniyo musun. Mesela on numara bir eleman cikti krsina atiyo sıkıo felan. Bunlara hemencecik inanir misin.
01 Yorumlasite zaten bunun üstüne kurulu değil mi ablacım? :D
12 YorumlaCevabını bildiğim bir soru ama neden bu kadar triplisiniz? :D Tripli olmayın lütfen :D
03 YorumlaSizde büyük tüvaletinizi yapıyormusunuz ya ben baya bir süre o narin güzelliklerin sçtığını bilmiyordum o pisliği düşünemiyordum
11 Yorumla- +1 yıl
Hey Allahım.
+1 yılçıtçıtlı body nin çıtçıtı bozulsa sıkışsa dışardayken sıkışsanız naparsınız çok çok merak ettim :D
04 Yorumla- +1 yıl
ne bilim öyle duydm hep :D aydınlandım şu an nirvanaya ulaştım
- +1 yıl
kaydım
+1 yılYolda yürürken bir erkek gördün ah ulan şu beni bir becerse diyor musunuz
011 Yorumla- +1 yıl
Hiç mı :D
- +1 yıl
Ne bileyim merak sadece :D
- +1 yıl
bir sevişsek mı diyosun :D
- +1 yıl
Juliet aradığım kiz tipisin yeminle ;) <3
- +1 yıl
Valla tam isteğm gibisin ;)
EVde kımse yokken kapı açık sıcıyomusunuz dogru soyle kanks erkekler oyle yapıo
05 Yorumla
+1 yılAslında pijama partilerini hep merak etmişimdir :))
03 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar gününün gece versiyonu :)
Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. Upuzun saçlılar saçlarını nasıl yıkıyor o_o yorucu olmalı :D
02 Yorumla
+1 yılCevaplama ama ilişkiye girmek istediğin erkeğin neresine bakiyosun ve ne yapmasini istersin
03 Yorumla- +1 yıl
O baştaki cevapla ama olacak bide giderim ne
- +1 yıl
Giderim ne?
Var, bir adamla sırf aleti güzel ve iyi seks yapıyor diye yatarlar mı? (ciddi ciddi soruyorum).
02 Yorumla
+1 yılvar neden dırdırdan tripten bıkmıyolar ne anlıyolar bu acıyı vermekten? -.-
03 Yorumla- +1 yıl
bıkmak ne kelime domestos değil beni sizler yıprattınız -.-
+1 yılÇok basit bir soru kişiden kişiye değişir ama sana göre yakışıklımıyım ortalamanın üstündemiyim :D
12 Yorumla- +1 yıl
niye herkes aynı şeyi söylüyo :D
saçlarınızın incelmemesi için ne tür bakım yapıyosunuz kızlar :D
06 YorumlaBir erkekle yanyana geldiginiz de cinsel isteginiz artiyomu veya da atesleniyomusunuz
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn zevke geldiğiniz dönem/gün hangisi çok merak ediyorum bunu :)
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSende oluyomu :)
Cevap sahibi+1 yılPeki bir kız nasıl zevke gelir nedersek felan
Cevap sahibi+1 yılCevapla lütfn ya merak ettiğim bunlar :)
- +1 yıl
Hemen bjrsey soylemenle gelmez. erkeklerle karstrma lutfen. gun boyunca boyle biseye meyilli olmuyoruz hayatmzda konu acilir konusa konusa olur bu bnce. Bir erkek kiza... Desin kizda tık olmaz ama erkege... De sonra kurtul elinden kurtulablrsen yalanmi. d yani sen kndi istegne gore ac muhbbeti zevke gelmesi onun elinde. d bu arada noktali yeri kafana gore doldur :)
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılNasıl yaniyi geç yollamış :Dd
seni seviyorum sen de benden hoşlanıyor musun? Şimdiye dek bir kez soramadım
00 Yorumlaböyle çok begendiğim bir bayana nasıl yatma teklifi edebilir bir türlü beceremiyorum?
04 Yorumlaher gün farklı birisiyle hiçbir duygusal bir şey yaşamadan salt seks yapmak istediğiniz oluyor mu?
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılben mesaj bile atamıyorum yanlış anlaşılırım diye ^^
04 Yorumla- +1 yıl
ne bakımdan -_-
- +1 yıl
öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilinizle bir parkta ama issiz biyerde yani ellestiniz mi derdim.. :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe kadar igrencsiniz sizce... derdim
tanımadığın insanlara özel cevaplar vermek nasıl bir duygu :d
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPoponuzda kil var mı varsa ne kadar var rengi ne :D:D
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSor dedin sordum cevap ver knks :D
+1 yılBir kız neden ortlama en az 10 sevgiliyle takılmış olur bu nasıl iştir sorsan hepsini de sevmiştir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar gecen haberlerde kadin multecinin cinsel oranindan 8 poşet yasak madde ( adini vermeyim) cıktı onkadar poşeti oraya nasil sokabiyonz
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaa hani yardimci olacaktin bana :(
Cevap sahibi+1 yılYaa kiZz sadece nasil sokabilir okadar poşeti fikir ver mesela iki kişi karşıliklı ayırıp diyer kisimi yerleştirmiştir bunun gibi fkir ver
Evde tek olunca naparsın genelde? :) ben sana soruyorum. .
00 Yorumla
+1 yılNeden her soylenene ınanıyosunuz?
08 Yorumla- +1 yıl
Bir kızı kandırmak bir erkeği kandırmaktan cok daha kolay ben sana öyle söyliyim
- +1 yıl
Ben erkek demiyorum onlara. Halk dilinde abaza derler benim dilimde yavşak...
- +1 yıl
Gülme be nefsıne sahip cıkamayan gerizekalılar bol mıktarda var piyasada. Bu arada kızlar en az erkekler kadar kurnaz bak senide ikna ettim kızların erkeklerden daha çabuk kandıgına :D
- +1 yıl
Birbirlerini bulsunlar bari de değişik modellerle uğraşmayalım
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. heyecanlandım birden, ne sorsam acaba :(
00 Yorumla
+1 yılmarkete gidip prezervatif alabilirmisin :D
010 Yorumla- +1 yıl
evde baban ve abin varken masturbasyon?
- +1 yıl
görseler tepkin ne olur :)
- +1 yıl
niahahahah iyiymiş :)) peki bir erkekler p*rno izlemek?
- +1 yıl
ımm peki herkesin içinde göğüsleri okşamak :D
- +1 yıl
yok ya kaşıyormuş gibi :D
+1 yılBu kapris ve dengesizlikleri neden? :)
02 Yorumla- +1 yıl
Tamam istisnalara sormuyorum :)
Oturarak işemek nasıl bir duygu °°)
05 Yorumla- +1 yıl
sen o dedıgın ısı ayakta mı yapıyorsun?
Bir soru var üşeniyorum :D daha hiç soru sormadım
03 Yorumla
+1 yılSorarım aklımda ne varsa.
01 YorumlaGerçekten görünmediğiniz kadar gerizekalı mısınız?
10 YorumlaNasıl durumlarla karşılaşınca tahrik oluyorsunuz?
07 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem