Cok kısa Özetle, ağzı bozuk, yaşlı bir teyzeyi dövdü, kesin mast yapıyordur ama konuşmadık aramızda ama söylemez de.
Tanımadığımız bazı insanların içindeyken o kadar utangaç oluyor ki bazen, ona saf diyenler oluyor. Bu kişi benim kuzenim. Bence saf değil ama insanlar deyince kafam karışıyor.
Saf insanlar nasıldır tam anlamıyla? Özellikleri Ne? Ben mi yanlış biliyorum?
Tanımadığımız bazı insanların içindeyken o kadar utangaç oluyor ki bazen, ona saf diyenler oluyor. Bu kişi benim kuzenim. Bence saf değil ama insanlar deyince kafam karışıyor.
Saf insanlar nasıldır tam anlamıyla? Özellikleri Ne? Ben mi yanlış biliyorum?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Saf insan kim ne yapsa susandır hakkını savunmayı bilmeyendir ve her şeye inanan
Hayır ya ne alaka. Onlar aslında sürekli küfreden, ailesine kötü davranan, mast bağımlısı, abaza, pislik insanlar oluyor genellikle.
Sağ insanlar nasıl olur Peki?
Saf*
Salak olan saf kendini belli eder. Diğer saf da masum bakışlı, çocuk saflığında hareketler mutlu oluşu sevinişi içten olur mesela, temiz kalpli olduğunu hissedersin.
Teşekkür ederim 👍
Saf insanlar kolay kandırınanlar ve istediği gibi yönlendirilenlerdir.
Bu öyle değil sadece çoğu zaman farkında değilmiş gibi davranıyor ama her seyi biliyor ya da mesela 10 tane altını olsa 1 tane var der. Belli etmez yani hicbir şeyini
Buna saf denmez mesafeli denir yani tercihi bu bellki insanlara güveni yok.
Haklısın 👍
Insanlara bakma sen yasli birini dovmus neresi masum
Küçükken bazı travmaları oldu o yüzden çekingen olabilir değil mi? Çünkü hiç saf gibi değil çok çok fena birisi
Anormal iste belli sorunlu sen niye dert edindin anasi babasi dusunsun
Hep diyor ki ayyy ben çok safim ne olacak bu halim diye bana anlatıyor saçmalıyor o yüzden
Senin neren saf be yuru git de
Aynen oyle di cem 😄😄
Kim kimi dövüyor ulenn
Evet yaşlı teyze haketti ama yinede asla yapmaması gerekirdi. Neyse.
Sence nasıl insanlar saftır?
Saf insan yoktur
Var aslında ya bi arkadaşım öyle. Bence insanın yaşadığı ortam da etkiliyor bu durumu
🙄
ne alaka neden saf olsun
Üste alakası yok ama onu daha iyice tanımadan sirf çekingen ve ilk başlarda sessiz diye öyle diyorlar. Ama alakası yok
Hayır tabii ki
Bence de ama bu insanlar niye sağ diyo ki buna ya?
Saf*
Çünkü salaklar. İnsanları tanımıyorlar. Zannediyorlar ki her utanan saf, masum ama öyle değil işte. Sen bir desen de kıskanç oluyorsun
Aynen öyle aynen
Hiçbir şey anlamadım
Niye ya😄 konu uzun oldugu icin oldukca kısalttım işte.
Çok hararetli anlatmışsın resmen yazarken ki sinir ve heyecanı hissettim:d
Ya kuzenim gelip bana ne olacak bu saf halim vs diyor sürekli yine söyledi o yüzden biraz sinirlendim 😄😆
Boyu kısa ve tatlı birisiye saf görünebilir belki bu yüzden öyle diyorlardir
Aynen öyle biri ama yuh dış görünüşe göre karar veriyorlarsa hiç takmam bu durumu xlskxks
Zaten öyle takmana gerek yok ki. Dış görünüşten dolayı öyle bir izlenim bırakıyordur ama tecrübeyle sabit genelde öyle kızlar daha kurnaz oluyor:d
Aynen öyle 👍
Sektir et
Sence nasıl insanlar saftır?