Kapat gözlerini ve bırak kendini dedi kadın adama, bırakmayacağım seni düşmeyeceksin adam bu isteğe şaşırdı hayatı boyunca kendisinden başkasına güvenmeyen bir adam şimdi bir kadına gözleri kapalı nasıl bırakacaktı kendini..
'Yapamam diyerek geri adım attı ısrar etme ne olur güvenemem'
Sevmek güvenmektir dedi kadın ellerini uzattı ne olur kapat gözlerini ve bırak kendini kollarıma..
Gerçekten ona bırakabilir miyim diye düşündü adam bu ikilemden nasıl kurtulacaktı bir yanı kaçmak istiyordu bir yanı bırakmak...
Gözlerini kapadı..
Adımını attı..
Yaşadığımız bu hayatta kendiniz dışında birisine güvenmek zor hele bir defa kalbiniz kırıldıysa daha da zor oluyor. Hiç birisine güvenmeyen birisi belki güvenmeyi öğrenebilir lakin bir defa güvenip hayal kırıklığına uğrayan bir insanın sonra yeniden güvenmesi hele gözü kapalı imkansız..
Ama insan bazı dönemlerde kendisini emanet edeceği birisi istiyor yanında başını omuzuna koyacağı hiç bir şey düşünmeden kendini ona bırakacağı sevileceği şefkat göreceği bu zalim hayattan bir mola istiyor..
Yalnızlık ne kadar güzel diye avutsak kendimizi zordur bir süreliğine verdiği o güzellik ve mutluluk hissi yerini soğuk bir havaya bırakır ve canımızı yakar insanız sürekli güçlü kalamayız yoruluruz bazen soluklanmak isteriz işte o zaman birisi arar yüreğimiz.
Sahi sizin hayatınızda gözleriniz kapalı halde kendinizi emanet edeceğiniz birisi var mı?
#DengesizBirAdam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer