Kişilik & Karakter Rüyanızda en çok ne görürsünüz? efkarlıhatun28 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sık sık gördüğünüz rüyalarınız var mı?Rüyanızı nadir de olsa kontrol edebilir misiniz?Ağladığınızı hisseder misiniz? Güncellemeler+1 yıl Bir insan rüyasını neden hatırlamaz? Rüyanızda en çok ne görürsünüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MEEGAA Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl İzlediğim filmlerden karışık kesit. 2 11 Yorumla oski35 +1 yıl En son ne gördün Yorumla MEEGAA +1 yıl @oski35 başta sakin bir Nuri Bilge Ceylan filmi gibi sonra tepedeki ev gibi korku ve mantıklı gerilim hikaye falan en son Barış Manço Dönence alarmıyla jenerik aktı ve uyandım. Yorumla oski35 +1 yıl Peki etkilendinmi Yorumla MEEGAA +1 yıl @oski35 tabi vay ve dedim sonra gerçek hayat Yorumla oski35 +1 yıl Uyanmadaydım keşke dedinmi Yorumla efkarlıhatun28 +1 yıl Bu çocuk kesin seninle tanışmak istiyor jdjdnzb Yorumla oski35 +1 yıl Bu çocuk derken 🤔 Yorumla efkarlıhatun28 +1 yıl @oski35 öylesine dedim işte. Yorumla oski35 +1 yıl @gelsene sen bir Yorumla MEEGAA +1 yıl @oski35 uyanmak istemedim ama bayağı kafamı kurcaladı. Yorumla oski35 +1 yıl Ne gibi Yorumla
sonerben Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Rüyalarini hayirliyomusun diye bi sorsana 😅 1 2 Yorumla efkarlıhatun28 +1 yıl Hiç hatırlamıyor musun? Yorumla sonerben +1 yıl Bazen hatirladigim oluyoda bu aralar pek hatirlamiyorum neden oluyo acaba? Yorumla
hhyynn84 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 76% +1 yıl sola yatinca bunwlim saga ystinca hatirlsmiyom 1 0 Yorumla
1Ölü1Diri Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl karı kız, bazende cinleri görüyorum 1 3 Yorumla efkarlıhatun28 +1 yıl Ne yapıyor cinler sana? 😅😅 Yorumla 1Ölü1Diri +1 yıl korkutuyorlar, bazen dişileriyle seks yapıyorum namaz kılan birinin bedenine girmiş rüyamda bi anda dönmüştü çok korkmuştuım Yorumla efkarlıhatun28 +1 yıl İlginçmiş. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ciddi bişey gördüysen unutursun 1 4 Yorumla efkarlıhatun28 +1 yıl Anlamadım Cevap sahibi +1 yıl yani gerçeğe dayalı bişey gördüysen unutursun beyninin ürettiği saçmalı kontrol edersin diğerlerini asla efkarlıhatun28 +1 yıl Teşekkür ederim cevabınız için Cevap sahibi +1 yıl rica ederim
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı. Erotik şeyler. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İzlediğim filmlerden karışık kesit.
En son ne gördün
@oski35 başta sakin bir Nuri Bilge Ceylan filmi gibi sonra tepedeki ev gibi korku ve mantıklı gerilim hikaye falan en son Barış Manço Dönence alarmıyla jenerik aktı ve uyandım.
Peki etkilendinmi
@oski35 tabi vay ve dedim sonra gerçek hayat
Uyanmadaydım keşke dedinmi
Bu çocuk kesin seninle tanışmak istiyor jdjdnzb
Bu çocuk derken 🤔
@oski35 öylesine dedim işte.
@gelsene sen bir
@oski35 uyanmak istemedim ama bayağı kafamı kurcaladı.
Ne gibi
Rüyalarini hayirliyomusun diye bi sorsana 😅
Hiç hatırlamıyor musun?
Bazen hatirladigim oluyoda bu aralar pek hatirlamiyorum neden oluyo acaba?
sola yatinca bunwlim saga ystinca hatirlsmiyom
Genelde cinsel içerikli oluyor
karı kız, bazende cinleri görüyorum
Ne yapıyor cinler sana?
😅😅
korkutuyorlar, bazen dişileriyle seks yapıyorum namaz kılan birinin bedenine girmiş rüyamda bi anda dönmüştü çok korkmuştuım
İlginçmiş.
ciddi bişey gördüysen unutursun
Anlamadım
yani gerçeğe dayalı bişey gördüysen unutursun beyninin ürettiği saçmalı kontrol edersin diğerlerini asla
Teşekkür ederim cevabınız için
rica ederim
Erotik şeyler.