30 a kadar evliliği pek kafaya takmadım Çevremdeki herkesler evlendi ikinci cocuğu yaptı benden yaşca küçükler bile. 35 olunca kendimi eksik hissetmeye başladım. Sorgulama evresi vs.. Neden? Guzelsin her erkegin isteyeceği kişilikte hoşlukta hatunsun, super de anne olurum buna da hazırım sevince de keyifli hatun oluyorum Niye olmuyor? Ara ara yine sorguluyorum. Aile olmak , evlilik çocuk , gercekten sevdigin sevildiğin hayırlı olan adamı dilemek.. Bu konulara çok fazla yoğunlaştım imtihanım olmaması için akışına bırakmaya karar verdim. Aramıyorum ama yoğunlaşmak iyi gelmiyor. Ansızın bi bakmışız herşey dilegimiz gibi Hadi inşallah.
Sanırım ki imtihanım... Çook uzun yıllardır hep dua ederim, hatta bazen duygularımın yoğunluğundan ağlarım, sayısız kere gözlerimden ellerime yaşlar damlamıştır, kimi zaman da başımı koyduğum yastığım göz yaşlarımla sırılsıklam olmuştur. Yüreğimden öylesine dolup taşıyor ki aşk ve o tertemiz sevgi, sahibini çok arıyor, ona kavuşmayı aminlerle diliyor, bayramını bekliyor. Her şeyi, işi gücü, arkadaşlık, akraba ilişkilerini ve dahasını öngörmek bir şekilde mümkün olabilirken, iş gönül ilişkilerine gelince iyi insanlar yok oluveriyorlar ya da ortaya; fikri zikri beden olan, insanın gönlünü, safi duygularını hiçe sayan, zevksel tatmin peşinde olan insancıklar çıkıveriyor. Ne denir ki... Allah imtihanımızı kolay eylesin. Kimseyi; geçici, sahte, helal olmayan sevgilerle sınamasın ve onlarla vakit kaybettirmesin inşallah. ☺️🙏🍀
Tam zayıf noktamdan vuracak bir soru sormuşsun Eğer ben bu soruya cevap verirsen zaten duygusalım bugün zor bir gün geçirdim oturur ağlarım çünkü kendimi sıkmış durumdayım ve ağlamak istemiyorum Ağlarsam kendime vermiş olduğum sözü yok saymış olurum ve bu bana hiç yakışmaz
Rabbim ferahlik versin sana kardesim. Aglamak büyük nimettir şifadır. Hocam hep derki, içe akan gözyaşları zehir olarak akar, sonra Allah korusun hastalik olarak cikar. Bu yüzden agla derim cok sifadir aglamak rahatlatir.. 🌹
En çok özgürlüğe sevdaliydim, okumaya bir de. İkisini de benden aldılar ve anladım ki güzellikle geri vermeyecekler. Bende seve seve alacağım ikisinide. Çok bedel ödedim çünkü hala da ödüyorum ama alacağım bütün hayallerimi geri.
İstediğimi elde edemedikten sonra anladım; çok istememek gerektiğini. Çocukluğumdan beri kariyer hayali kuran ve bu uğurda kendimce emek sarfeden idealist birisiydim. Artık yaş 30 olunca ve de heves kalmayınca vazgeçtim. Hayalini hiç kurmadığım bir hayatı yaşıyorum. Olmayandaki hayrı zahiren görmesem de, olandaki hayrı ve güzelliği görebiliyorum.
Cok güzel soru olmus. Hayatimin özeti.. sürekli hayallerim hedeflerim vardir.. cok istedigim seylerle hep imtihan oluyorum.. ulasamayinca istegime deli oluyorum.. hep böyleyim.. daha cok teslimiyet göstermeliyim.. nefis cok azgin be.. 😣
İmtihanım diyemem öyle çok büyük bir zorluğunu çekmiyorum.. Ama çok istediğim şeyler nasip olmuyor bir engel çıkıyor illaki daha zamanı var diye sanırım : )