Karşınızdaki size yalan söyleyip salak yerine koymaya çalıştığın da nasıl davranırsınız? Ben üç kez sorarim ısrarlı bir şekilde yalanına devam ederse benim için biter. Dediği hic birşeye inanmayacagim için konuşmanın bir anlamı kalmaz.
Son raddeye kadar gerçeği bilmiyormuşum gibi sorarım. Israrla yalan söylüyorsa artık konunun üzerine gitmem ama karşı taraf anladığımı fark eder, ettiririm.
Eğer iyi bir amaçla söylediyse ya da gerçekten zor durumda olduğu için söylediyse anlayış göstermeye çalışırım ama tabii bunun da bir sınırı var. Israrla doğruyu sormama rağmen yalana devam ediyorsa katlanamam bütün ilişkimi keserim ki zaten yalandan nefret ederim.
Kim etmez ki yalan söylemek karşıyı salak yerine koymaktır ve kimse salak yerine konmaktan nefret eder. Yalanın iyisi kötüsü vardıra da inanmam yalan yalandir benim kitabımda
Soru sordukca daha çok yalan geliyor ama 😂😂😂 aynen öyle kendine kötülük yapmış oluyor karşısındakini salak yerine koymaya çalışırken kendi salak durumuna düşüyor :)))
Gerçi yüzüne yalanı vuracaksın o daha çok yalan söyleyecek 😂😂 eskiden yüzlerine vuruyordum şimdi peki diyip gidiyorum bazen eskisi gibi yüzüne vursam mi diye de düşünmeden de edemiyorum 🤔
Hiç belli olmaz öyle mi dedikce attıkça atan insan çok gördüm. Ben eskiden yüzlerine direk vuruyordum şimdi bir şey demiyorum peki diyip sonlandırıyorum konuşmayı
Hahhaha aynen ben de öyle düşünüyorum. Ayrıca üstüne yok öyle değildi yok böyle değildi iyice iş karışıyor. O enerjiyi dhaa güzel şeyler için harcamak varken niye ziyan edeyim ki 🤔