#buhayatınheycanımeycanıyokooyeahh
#içimürperiyoryayemeklerdezevkvermezse://

Selam💫
Sıkıldığım zaman oldukça fazla şey yapabilirim. Bazen Ksye giriyorum bazende resim yapıyorum, dans ediyorum, gitar çalıyorum, kitap okuyorum, uyuyorum ya da film izliyorum. Yettimi yetmedi bisiklet sürüyorum. Daha neler neler varda bunlar şuracıkda duruversin. 😂
Küçük bir kaktüsüm var. Benim hem yoldaşım hem de sırdaşım. Sıkıldığımda, üzüldüğümde, mutlu olduğumda onun yanına koşarım. Içimi ona dökerim, rahatlarım.
Cevap
58Cevap
Terasta spor aletlerimin başında ve bu saatlerce sürebiliyor. Bötle zamanlarda egzersiz ve sonrası ılık bir duş gibisi yok. Üstümden tüm o ağırlık, o bıkkınlık hissi kalkıyor.
Sıkıldığımda bazen kitaplara, bazen yollara, bazen filmlere, bazende sataşacak bir kaç insana ihtiyaç duyuyorum.
kendi içime kapanıyorum..
bir yere gitmek imkansız..
gitmek istesem de..
Her şeyden sıkıldığımda kitap okuyarak yeni dünyalar keşfederım o zaman sıkıntım biraz olsun geçer.
Gezmelisin alisveris yapmalisin ya da daha once yapmadigin şeyler denemelisin mesela spor yap , tek basina cafeye gidip çay iç , 3 saaat koşmayi dene araliksiz nefesin kesilene kadar ya da başka aktiviteler bulabilirsin dusun. seni kendinden iyi kimse taniyamaz. baskalari sadece özenir.
Çocuk parkına gidiyom tek başıma takıyorum kulaklık dıptıs dıpstıs dıptıs pastaneden beni havyan kadar edecek hamur işi alıyorum bitene kadar orda oturup çocukları izliyorum prdn-sataşıyorum🥰

Hint dizilerine sarıp transa geçiyorum.
KS'de😏
Dışarıya çıkabilecek durumdaysam sahil kenarına giderim deniz havası iyi gelir, evdeysem balkonda kahvemi yudumlarım
Burada
Yağmurun altından yürümek çok iyi geliyo. Dışarıda değilsem de kitap okumak. ya da sevdiğim bir arkadaşımla saatlerce konuşmak.
Aynı yerde
Sıkılsamda aynı yerde
Sıkıntım birden geçtiğinde de aynı yerde 🙄
Telefonu kapatıp yürüyüşe çıkıyorum , saatlerce tek başıma yürümek ve ya koşmak çok iyi geliyor.
gece yola çıkıyorum nerede hangi şehirde yorulursam araba kullanmaktan o şehirde bir otelde..
sabah kalkıp kahvaltımı yapıyorum..
hayatıma geri dönüyorum..
Sokağa çıkıyorum, dilediğimce yürüyüş yapıyorum kulağıma kulaklığı takıp. Çok iyi geliyor.
Bu ara hiç bir yerde bunaldım ve kaçamıyorum bir yere
Gözlerimi kapatıp öylece uzay boşluğunda ilerliyorum.
Alırım oltamı, kahvemi hemen sahile. Birkac saat yetiyor.
Şu sıralar yatakta önceden aklımın estiği yerde alıyordum
Kitap yazıyorum. Kulaklığımdan playlistimi açık kendi dünyama dalıp yazmaya başlıyorum.
Mia Wallace'ın şu sahnesinde arkaplanda çalan şarkıyı dinle.
Kırsalda gece vakti sigarada almak vardı şimdi, tabi pandemi sağolsun şehirden ayrılamıyoruz.
Alkol sigara ile ağlamakla gülmek arasında bir yerde
Ben vallaaa ulus parkında bir şişe blush ve fındık alıp orda geçiriyorum tavsiye ederim
İki üç yer var oralara kaçıyorum kimse bilmez tek kalır kendime gelirim
Gece sakin bir yerde kafa dağıtıcak birşeyler bulurum.
Uykuda alıyorum.
En huzurlu olduğum zaman uyuduğum zaman.
Yaz mevsiminde şehir merkezinden uzakta bulunan parklara giderim de, kışın evde müzik dinlerim.
Soluğu onda alıyodum sana iyi hissettirecek bir insan bulabilirsin güzel karkaterli iyi bir insan benimkiyle şu aralar sıkıntılıyım hiç bir şeyden zevk alamıyorum mesela kitap okuma oyun ders calişma olmuyor hicbiri
Yürüyüşe cikarim en az 10000 adim yürürüm markete giderim bi poşet abur cubur alirim evin önündeki çardakta hayvan gibi yerim yetmez. bir daha yürürüm oyle eve gelirim bu bir terapi gibidir haftada bir yaparım
Sporda ya da kitaplarda.
Bu soruların içinde görüş atmak gibisi yok
Yalnız başına kulaklıkla müzik dinleyerek sokaklarda dolaşıyorum
Genelde ormanlik alanlara kosuya veya dolasmaya cikarim en az 2-3 saat.
Sigarada aliyorum. nerde ictigim hic fark etmez o an
Uykuda alıyorum uyuyunca geçer gibi geliyor sabah uyanıyorum kabus mu diye maalesef gerçek oluyor bir daha uyumayı beklyorum bitiğim yani
Dua ederim. Zikr ederim. Kuran okurum. Allaha açarım yüreyimi. Her derdin dermanı Allahtır.
Sıkılınca hiç bir şeyin tadı olmuyor. hasta numarası yapıp yataktan çıkmam
Arabada son ses müzik acip şarkı söylerek gezerken 😄
Seni kıyısı veya sessiz huzurlu bir yer
Herkesin vardır bir parkı
Tabiki de deniz kenarında
Arabam varken sadece bir şehir turu yetiyordu.
Karadenizde yayla evinde
Deniz kenarı kız kulesinin karşısı
Sessizlik de alırım...
Genellikle bilgisayar da alıyorum soğukluğu
Doğada sessiz sakin bi yerde
spor yaparken alıyorum
Motor veya arabamda, son sürat 🥲
Sahilde. Rahatlatıyor beni
Sigara dışarı çıkmaya çalışıyorum
Kafamın içindeki sorularda
Odama geçerim yatağa gömülürüm😑
Kulaklığım ile koşuda
Bir demlik çay ile sessiz bir ormanda
Tek başıma sakin bir yerde
Youtube Music
Bilgisayar
Yatak
Oyunda.
Bkz. neden sürekli oyun oynuyorum
Issız yolda saatlerce yürümek çok iyi geliyor.
Müzik dinliyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?