Kişilik & Karakter Hiç ağlarken fotoğraf attınız mı? Fıreyas Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Neden bir insan ağlarken fotoğraf çekip başkasına atar ki?Bunun mantıklı bir açıklaması var mı? Hiç ağlarken fotoğraf attınız mı? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bir keresinde çok merak ettim tipimi fotomu çektim ama atmak nedir ya? 0 3 Yorumla Fıreyas +1 yıl Her yerde görüyorum ya çok saçma geliyor şahsen Yorumla AçarakŞah +1 yıl Yeni meta falan herhalde hiç denk gelmedim Yorumla Fıreyas +1 yıl Burada bile az önce gördüm hdfjdfj Yorumla
şakayıksever Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Öyle bir şey hiç yapmadım. Açıkçası çok saçma ve ergence geliyor gözüme. 0 0 Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl ağlarken fotoğraf atmak nedir ya :) bizim millet görgüsüz ve ilgi manyağı olduğu için atar tabi. 0 0 Yorumla
JandarmaUyumsuz Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Manyak birisi vardi başımda , umursamiyordum😊 saçını keserken video atmıştı hüngür hüngür ağlıyordu 0 0 Yorumla
özlemülkü Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 89% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 366 cevap paylaştı. Kızkardeşim atmıştı. halen saklarım. ara da bir ona geri atıp gülerim 😂😂😂 0 0 Yorumla
florasann Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 311 cevap paylaştı. Evet attım. Gülerken atıyorsa ağlarken neden atmayalım ki? İkiside duygu sonuçta 0 0 Yorumla
Jokeface Takip Et Master Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Yok daha neneler cvbnmöçömnbnmöç 0 4 Yorumla Fıreyas +1 yıl Senden beklemem zaten ddhfjd Yorumla Jokeface +1 yıl hiçbir erkekden bekleme bence ehehehe Yorumla Fıreyas +1 yıl Vardır illa ki sonuçta herkes aynı değil dhfjdf Yorumla Jokeface +1 yıl allah belasını versin öyleyse ahahahahh xcvbnmöçmnbvnmöç Yorumla
prg_mt Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Böyle bir şey yapmadım mantığını da anlamıyorum. 0 0 Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Arki grubuna attım ama bilinçli değildi 0 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yok artık ahahah :D ağır ergenlik derim bu duruma 0 0 Yorumla
Morpijama Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Bir kere inanmamisti arkadasim bende attim😄😄 0 0 Yorumla
1randoman Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 861 cevap paylaştı. Atmadım. 0 0 Yorumla
endîşnâk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dünya saçması 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bir keresinde çok merak ettim tipimi fotomu çektim ama atmak nedir ya?
Her yerde görüyorum ya çok saçma geliyor şahsen
Yeni meta falan herhalde hiç denk gelmedim
Burada bile az önce gördüm hdfjdfj
Öyle bir şey hiç yapmadım. Açıkçası çok saçma ve ergence geliyor gözüme.
ağlarken fotoğraf atmak nedir ya :) bizim millet görgüsüz ve ilgi manyağı olduğu için atar tabi.
Manyak birisi vardi başımda , umursamiyordum😊 saçını keserken video atmıştı hüngür hüngür ağlıyordu
Kızkardeşim atmıştı. halen saklarım. ara da bir ona geri atıp gülerim 😂😂😂
Evet attım. Gülerken atıyorsa ağlarken neden atmayalım ki? İkiside duygu sonuçta
Yok daha neneler cvbnmöçömnbnmöç
Senden beklemem zaten ddhfjd
hiçbir erkekden bekleme bence ehehehe
Vardır illa ki sonuçta herkes aynı değil dhfjdf
allah belasını versin öyleyse ahahahahh xcvbnmöçmnbvnmöç
Ergence hiç atmadım foto
Böyle bir şey yapmadım mantığını da anlamıyorum.
Sicarken fotoğraf attım :)
Arki grubuna attım ama bilinçli değildi
Yok artık ahahah :D ağır ergenlik derim bu duruma
Bir kere inanmamisti arkadasim bende attim😄😄
yok atmadım çünkü ezik değilim ben
Atmadım.
Ajitasyon
Atmadım
Dünya saçması
İlgi beklemek ç
Yok ama çektim:d
Yok atmam