İnsan gerçekten sevdiği biri - birileri için birçok şeyi göze alabilir. Lakin suç üstüne almak o suçun mahiyeti hakkında bilgili olmak gerekir. Ceza kanunlarında yer alan bir fiile ilişkin bir suç ise cezai yaptırım gerektirir ve yine sevdiklerimin bensiz, kolsuz kanatsız kalmaları sonucunu getirir. Diğer taraftan normal yüz kızartıcı bir suç değilse tabiki göze alınabilir. Hatta uğruna çok şey göze alınabilir.
Eşim veya sevgilim ise küçük hataları yanlışları pembe yanları üst Eminim ama çok büyük hata kaosa neden olur kendine ve etrafındakilere zarar verir adaletli olmak gerekirse onu üst deneme çünkü benim de bir inancım var ama küçük suçlara üstlenirim fedakarlık yaparım görmezden gelirim susarım ama çok büyük şeyleri kabul edemem insanın doğasına aykırı
Genelde suç üstlenmek yerine çözüm odaklı düşünürüm. Fakat ucu bana dokunmayacak bir şeyse üstlenebilirim, üstlenmişliğim var. Ama bundan ben de zararlı çıkacaksam, hata yaparken bunu düşünmeyen birinin hatasını üstlenemem.
Radara takılan birinin 15€ trafik cezasını ödemek sayılıyor mu, cinsiyeten dolayı araç sahibi olarak foto size ait değil ya x tarihe kadar ödeyin ya da işlem için süren kişinin ismini ihbar edin yazıyordu mektupta bende ödedim 😂