Arkadaşlar benim bazı saçma davranışlarım var. Mesela ÇOK sözcüğüne sürekli takılıyorum. Beni çok yakışıklı bulan bi arkadaşımla ders konusunda konuşurken abi sende tip de var dedi bi anda örnek vermek için. Sonra kendi kendime acaba neden sende tip var yerine baya tip var demedi. Yoksa çok yakışıklı değil miyim falan diyorum. İnsanlar bana yakışıklısın iyisin falan dediğinde neden acaba çok ya da baya da demiyolar acaba o kadar değil miyim diyorum sizce bu saçmalık mı onlar da çyle düşünüyor fakat çoğu zaman çok veya baya kullanmıyor mu yoksa gerçekten benim düşündüğüm gibi çok ya da baya yakışıklı değil miyim?
insanlar genelde beni yakışıklı bulur arada çok der ama mesela bazen de sadece yakışıklısın diyene ne kadar diyince çok diyorlar sonra inanasım gelmiyor ben sordum diye mecbur çok mu dediler diye sizce de öyle mi?
insanlar genelde beni yakışıklı bulur arada çok der ama mesela bazen de sadece yakışıklısın diyene ne kadar diyince çok diyorlar sonra inanasım gelmiyor ben sordum diye mecbur çok mu dediler diye sizce de öyle mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben de derdim var sanıyordum. Aydınlandım aga be.. sağol
:(
Mükemmel iyinin düşmanıdır. Boşver
Çok yakışıklı olmadığım anlamına mı geliyor bu
Ben sana çok yakışıklısın desem yakisikli olmayacaksın ki. Kimisi sarisin kimisi esmer kimisi kısa seviyor. Herkesin ideal tipi olamazsın. Biri sana kalkıp cok çirkinsin dese sabahlara kadar onu düşüneceksin. Kendini kabullenmeye çalış
Kendimi kabullenmek derken normal yakışıklı biri miyim yani ben
Kardeşim beni ikna etsen ne olur kime göre yakışıklısın neye göre yakisiklisin herkes seni ultra yakisikli bulmak zorunda değil. Çekicilik denen kavram yakisikliliktan farklidir Herkes güzel olabilir estitekli dogal ama herkes çekici olamıyor
Sen takıntılı bı manyaksin
Dediğim gibi değil mi yani ben standrt bir yakışıklı mıyım acaba
Muhtemelen oylesin
Nasıl muhtemelen öyleyim