Çok fazla eksiğim var. ınsanlarla tanistiğimda anlatacagim konusacagim bir anım bir konum yok. Kendimi ifade edemiyorum. Savunamiyorumda. Bana kimse kendimi nasil yetiştireceğim konusunda yardimci olmadı. İnsanlar bana durmadan laf sokuyor dalga geciyor bir kac basmakalip cumlenin disina cikamiyorum. Ya bagiriyor kufrediyorum çemkiriyorum ya da ağliyor ortami terkediyorum. Ruh halim değişken oluyor. Çok çekingen özgüvensiz pasif berbat ötesi bir seyim doğrusu. Kendimden nefret ediyorum. Hayatta hiç bir başarim yok. Hedefler koyuyorum sonra bir bakmisim ki yine ertelemisim yine oldugum yerde sayikliyorum. Sonra hiç arkadasim olmadi liseyi bitirdim 19ys girecem kimsem yok. Aile desen kendi halinde ay basini zor getiren faturalar borçlarla kafasini yoran bir yasli babm ve sara hastasi bir annem var. Ailenin tk cocugu degilim ama digerleri evlenip kendi problemleriyle ilgilendikleri icin onlarlada iletisim iyi degil. Oyle işte. Bilmiyorum kendimle nasil basa cikacam. Cok zeki degilim ama calisinca bir seyler basariyorum ama sosyal olarak hiç basarili degilim. Kimse beni sevmiyor. Sevselerdi Şu an etrafimda arkadaslarim olurdu. Birde sorumluluk almak hayatta tek kalmak ve mucadele etmek beni korkutuyor eskiden boyle seyleri umursamiyordum ama ne olduysa bu donem bazi seyleri daha iyi anlar oldum.
Güncellemeler
+1 yıl
Hayata bu kadar geriden başlayan biri olarak kendimi nasil motive edebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlariniz icin tskk ederim💙Bi bilenlerde yorum yapsaydi guzel olurdu😊😄
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar.
Biraz yoğunluktan geç yorum yapabildim. Birkaç tavsiyem olacak kafanıza yatarsa alın uygulayın derim.
Öncelikle kendinizi bu kadar ezmeyin.
Bu söylediklerim kendi yaşamımda uyguladığım şeyler size uzaktan nasihat olarak değil belki fikir alabileceğiniz paylaşımlar olarak görün. Sevgilerimle
Yüreğinize sağlık Serdar Bey. Tskk ederim. Zahmet edip ilgilendiğiniz için. İyiki sizin gibi harika insanlar var. Beni aydinlattiniz gercekten motive oldum doğrusu