Kişilik & Karakter Sizce 12 burç arasında en sıradışı, en değişik burç hangisi? Şadapmenn Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor kendi burcunuzu söylemeyin. Değiştikten kasıt olumlu ve ya olumsuz anlamda değil. Sıradışı gibi. Sizce o burç hangisi olabilir? Güncellemeler+1 yıl Yorumlaması en zor burç balık ve dengesiz ikizler doğru cevap 🤗 Sizce 12 burç arasında en sıradışı, en değişik burç hangisi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kova burcundaki insanlar hep farklı olmuştur. Bana öyle denk gelmiş de olabilir bilemiyorum. 1 1 Yorumla Şadapmenn +1 yıl Evet gercek hayatta öyle ama ben burç olarak sordum. Burç olarak düşünün birde öyle cevap verin 🤗 Yorumla
Nopanik5 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 53% +1 yıl bunun yükseleni var ay burcu güneşi var hepsi harmanlanınca orjinal karakter çıkıyor 1 0 Yorumla
AyşeAfraa Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl İkizler. 1 1 Yorumla Şadapmenn +1 yıl Olabilir mümkün Yorumla
uçmayıbırakankuşş Takip Et Master Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Aslan burcu SIRADIŞI BİR EGO 😌 1 1 Yorumla Şadapmenn +1 yıl Sıradışı bir özellik değil Herkes ego kokuyor bu devirde Yorumla
Wwwwwwomg Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl terazikova 1 4 Yorumla Şadapmenn +1 yıl Balık ve ikizler doğru cevap bence Yorumla Wwwwwwomg +1 yıl olabilir onlarda öyle ama bana hep terazi ve kova marjinal değişik fikirli gelmiştir sıradışı olmayı seviyorlar Yorumla Şadapmenn +1 yıl Yok insan olarak değil yaKovalar farkli insanlar zaten ama burç olarak en sade burç kovaBen burç olarak soruyorum. Balık yorumlaması en zor burç ya ondan dedim 😂 Yorumla Wwwwwwomg +1 yıl ha anladım asdjasd padın Yorumla
Merlo Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Yengec😑😂 1 2 Yorumla Şadapmenn +1 yıl Kendi burcunuzu söylemeyin demiştim Ve sıradışı değil Yorumla Merlo +1 yıl Iste siradisi oldugu icin soledim zaten bana gore.. kendi burcum oldugunu nerden anladin🤦🏻♂️ahsj Yorumla
ArzuRva Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 539 cevap paylaştı. Ikizler ve aslan 1 3 Yorumla Şadapmenn +1 yıl Ikizler olabilir Yorumla Wwwwwwomg +1 yıl neden aslan Yorumla ArzuRva +1 yıl Balik burcuyum ve zor bir burc mu? Yorumla
YarenPolatt Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Başak 1 6 Yorumla Şadapmenn +1 yıl En gerçekçi burç başak mı sıradışı?Komikmiş. Yorumla YarenPolatt +1 yıl Bende sıradışı Yorumla Şadapmenn +1 yıl Hicbir sıradışı özelliği yok.Sıradışı olan onun karşıt burcu Balık. Yorumla YarenPolatt +1 yıl Sana göre öyle Yorumla Şadapmenn +1 yıl Bana göre değil Öyle. Yorumla YarenPolatt +1 yıl Bana göre de öyle Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Balık. 1 1 Yorumla Şadapmenn +1 yıl Işte aradığım cevap 😂 Yorumla
Akın_cı Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Balık ve kova bence 1 2 Yorumla Şadapmenn +1 yıl Doğru cevap Kova yerine ikizler olabilir Yorumla Akın_cı +1 yıl Pardon bak onu unutmuşum İkizler zaten hayatımda gördüğüm en tuhaf kişilik zaten ☺️ Yorumla
DreamWorkk Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Zeytin spor burcu 0 2 Yorumla Wwwwwwomg +1 yıl hayır başak şehir burcu Yorumla DreamWorkk +1 yıl @Wwwwwwomg o da olur xd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kova burcundaki insanlar hep farklı olmuştur. Bana öyle denk gelmiş de olabilir bilemiyorum.
Evet gercek hayatta öyle ama ben burç olarak sordum. Burç olarak düşünün birde öyle cevap verin 🤗
bunun yükseleni var ay burcu güneşi var hepsi harmanlanınca orjinal karakter çıkıyor
İkizler.
Olabilir mümkün
Aslan burcu SIRADIŞI BİR EGO 😌
Sıradışı bir özellik değil
Herkes ego kokuyor bu devirde
Yav yok öyle bir burç
21 temmuz burçları pek bilmiyorum.
terazi
kova
Balık ve ikizler doğru cevap bence
olabilir onlarda öyle ama bana hep terazi ve kova marjinal değişik fikirli gelmiştir sıradışı olmayı seviyorlar
Yok insan olarak değil ya
Kovalar farkli insanlar zaten ama burç olarak en sade burç kova
Ben burç olarak soruyorum. Balık yorumlaması en zor burç ya ondan dedim 😂
ha anladım asdjasd padın
Yengec😑😂
Kendi burcunuzu söylemeyin demiştim
Ve sıradışı değil
Iste siradisi oldugu icin soledim zaten bana gore.. kendi burcum oldugunu nerden anladin🤦🏻♂️ahsj
Ikizler ve aslan
Ikizler olabilir
neden aslan
Balik burcuyum ve zor bir burc mu?
Başak
En gerçekçi burç başak mı sıradışı?
Komikmiş.
Bende sıradışı
Hicbir sıradışı özelliği yok.
Sıradışı olan onun karşıt burcu Balık.
Sana göre öyle
Bana göre değil
Öyle.
Bana göre de öyle
Balık.
Işte aradığım cevap 😂
Balık ve kova bence
Doğru cevap
Kova yerine ikizler olabilir
Pardon bak onu unutmuşum İkizler zaten hayatımda gördüğüm en tuhaf kişilik zaten ☺️
eşşek
Boğa.
terazi
Eh
Aslan tabiki de
Akrep
Zeytin spor burcu
hayır başak şehir burcu
@Wwwwwwomg o da olur xd