Kişilik & Karakter Bir kadını fiziği dışında çekici kılan detaylar nelerdir? nextlevel Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Bir kadını fiziği dışında çekici kılan detaylar nelerdir? Cevapla 14 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
rrevolutionnFenomen Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bana olan içsel benzerliği, çok çekici.. 1 0 Yorumla
Gulrüya96 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Zekası, güzel bakışları mimikleri bile bir insanı çekici yapabilir 2 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Açıksözlü olmasıZevk sahibi olmasıDaldan dala ve arabadan arabaya gitmemesiTripsiz egosuz olmasıSözlerinde tutarlı ve dürüst olması 1 0 Yorumla
u angelofthecity Takip Et Master Yaş: 46 , eic 69% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. SempatisiZekasiAkli/ Gerci bunu sevmeyende cok 😁Ve pijamalari 🙈 2 0 Yorumla
Gkey991 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 68% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 378 cevap paylaştı. Türkiyede nefes alması çekici yapar fiziğe gerek yok. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 5 saatte cevap vermesi ve ketum olması, öyle hemen buluşma teklifini kabul etmemesi vs. Biliyorum saçma geliyor kulağa, en azından ülkemizde böyle 2 0 Yorumla
dora0 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Zekası ve konuşma şekli, aynı şekilde erkeğin de 2 0 Yorumla
Jomei Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Beyin. Beyinsizleri hiç sevmem. 2 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 43 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,3b cevap paylaştı. Öz güveni. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Zekası olmadığı kesin
Bana olan içsel benzerliği, çok çekici..
Zekası, güzel bakışları mimikleri bile bir insanı çekici yapabilir
Açıksözlü olması
Zevk sahibi olması
Daldan dala ve arabadan arabaya gitmemesi
Tripsiz egosuz olması
Sözlerinde tutarlı ve dürüst olması
Sempatisi
Zekasi
Akli/ Gerci bunu sevmeyende cok 😁
Ve pijamalari 🙈
Türkiyede nefes alması çekici yapar fiziğe gerek yok.
5 saatte cevap vermesi ve ketum olması, öyle hemen buluşma teklifini kabul etmemesi vs. Biliyorum saçma geliyor kulağa, en azından ülkemizde böyle
Zekası ve konuşma şekli, aynı şekilde erkeğin de
Beyin. Beyinsizleri hiç sevmem.
zekası sadakati bilgisi kültürü
Öz güveni.
Ahlağı bence
zekası
Gözler