Yalnızlıktı benim hayatımın anlamı, ha yanlış anlaşılmasın bir ton insan vardı etrafımda ama sanki hepsi sadece varlıktan ibaretti hiç bir şekilde yalnız değildim ben aslında sadece ihanete uğramıştım zamanında. Benimkisi basit bir aşk İhaneti değildi ya da kuru bir iftira çevremdeki herkes bir anda yüz çevirmişti bana. Ben Yalnızlıkta buldum hayatımın anlamını ama kendi varlığımda 3 kişilik bir aileyim ben, hayatın yegane duvarı kuşatmış etrafımızı. Kızım, eşim ve ben kurduk dünyamızı... Güzel bir hayaldi🤣. Yazı bana ait telif atarım paylaşmayın kendi adınıza : D Benim Hayatımın anlamı Hayal Etmek.. asıl bulacağım kısım ise kızım için yaşamak.
Anlam aramayı bıraktım. Her şey kendi anlamını bir şekilde senin yüzüne vuruyor izin verdiğin zaman. Fakat sen kendi anlamını bulup sabit bir rota belirlediğinde gemin rüzgarlarla sağa sola savrulup farklı bir yere gittiği zaman kaybolmuş sanıyorsun. Halbuki asıl gitmen gereken yer belki de senin belirlediğin yer değil, rüzgarın yardımıyla (!) gittiğin yerdir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayatın anlamını yalnızca bir kişiye bağlamam. Bu aptallık olur, kimin hayatımızda ne kadar kalacağı meçhul. O gittikten sonra kendimi boşlukta hissetmek istemem. Benim için hayatın anlamı sağlığım ve huzurumun var olması. Özellikle sağlığım, zaten o varsa diğer şeyler de zamanla oturur yerine. Ha birde oğlum ve tüm kedicikleeerr. 🌟
Hala arıyorum. Kitap, film, müzik denendi bunlar ehh işte ama amacımı buldum diyemem. Aşk ise tamamen benimle alakalı değil yani benden isteyince gidebilecek bir şey benim hayat amacım olamaz maalesef. Kısacası hala arıyorum
valla aşk yok eş dost mal kitap desen sadece bilim kitapları çünkü diyer kitaplar bozmuş filimlerde baya bozuk müzik desek sadece fatrat ve image drogons dinliyorum yani hayatımı anlamlı kılan bisey yok sadece bizim apartmanın kedisi jaguar ve yavruları var anlam katan bide kuşum o kadar yoksa gidicem şu hayattan da...
Hayatın anlamını bulamadım, hayatımı anlamlandırmak adına meditasyon yapmayı kendimi dinlemeyi öfkenin karşımdakinden çok bana zarar vereceğini idrak edip ona göre yaşayınca başka bir hâl aldı soluk yaşamım.
İnsanlarda hayatın anlamı aranmaz. Uçan kusta aranır, yüzen balıkta aranır, neşeli bir köpekte ve diğer her şeyde... Ama insanlarda değil. Kitaplarda buldum ben bulacağımı.