Çok asosyalim, kabuğumu nasıl kırarım?

- Asosyal bir ailede dogdum. Zamaninda şiddet ve baski gordum (ki hala yok degil). Hor goruldum fikrim onemsizdi kusurlarimla alay edilirdi aile akraba tanidiklar.😔
Babamin kotu aliskanliklari oldugundan 7 yil hapiste yatti. Baba sevgisi alamadim. Cok zor gunler gecirdik. Kardesimi anneannemi kaybettim. Aç kaldik resmen. Okulda 3 ders beslenme saatleri olurdu salcali ekmek ya da pişik gotururdum. Bir keresinde ogretmenim beni ayaga kaldirdi kizim sizin evde peynir zeytin yok mu bu ne boyle deyip azarlamisti cevap verememistim. Hatta getirmedigim gunler tek ayak ustunde bekletirdi. Sonra ozel gunler yerli malı haftası yerin dibine girerdim. Arkadaslarim sen git biz seni idare ederiz derlerdi. Boyle iste. Ortaokulda ailemde gormedigim sevgiyi ilgiyi ogretmen ve arkadaslrdan beklerdim. Oyuzden ilgi cekmeye calisirdim asabi olurdum. Bana erkek fatma diyorlardi. Arkadaslarim var saniyordum cok mutluydum. Sonra liseye gectim icime kapandim. Aslinda yapayalniz biriymis ise yaramazin tekiymisim. Hicbir faaliyete geziye gidemedim. Laf sokarlardi cevap veremiyordum bir kac kelime sadece.
Cekingen ozguvensiz bir kelime soyleyecem kalbim yerinden firlicak sanki ter basiyor aniden. Yanima gelenler cok sıkıcısın deyip gidiyorlar hep ayni canta hirka ve ayakkabı. Beni ezberlemislerdi. Hersabah dolmustan inip okula yurudugumde acaba insanlar ne dusunuyor kesin yine a o kiz demislerdir. İçten ice acimislardir diye dusunyrm. oyle boyle liseyi bitirdim. Mezuniyetten kactim (gitmedim). Cunku arkadas edinemedim. Şimdi 2kere kendimi zorluyarak kendi imkanlarimla ders calisiyorum. Ama yalniz olup hayata seyirci kalmaktan cok sıkıldım ve bu beni cok bozuyor. Kimse beni istemiyor aralarina karisiyorum gormuyor yahut aciyor ya da kucumsuyorlar😔olsm bitek annrm cok uzulur heralde.
Güncellemeler
+1 yıl
Bi bilen psikiyatrileri ve psikologları yardimci olsa ne guzel olur💙
Güncellemeler
+1 yıl
Böyle biri olsan ne yapardin?(güncel)
Çok asosyalim, kabuğumu nasıl kırarım?