Holaa🎈 Bugün YouTube'de bir video gördüm çok tatlı ya. Bdbd Galiba 23 Nisan 'da okul töreni yapıyorlar ve şiir okuyan kız gülme krizine giriyor. 😃 Baya baya eski bir video ama ben yeni gördüm.Videoyu buraya bırakayım.
Ciddi ortamlarda gülme krizine girebiliyor musunuz?
Oluyor arada. Taziyeye gittiğimiz evde aldığım bir mesaj ya da okuduğum bir yazıydı galiba. Çok net hatırlamıyorum. İçten içe kahkaha attırdı bana. O kahkahayı dışa vurmamak için kendimi zor tuttum. Ortam ciddiyse bile ufak bir davranış, olay, durum gülme krizine girmene neden olabilir. Bunun önüne geçemeyebilirsin. İnsanlık hali...
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Öğretmenimle sevgili olmuştum ailesi zaten karşıydı o senin öğrencin falan ailesiyle tanışmaya gittiğimizde çok gergindim ve erkek arkadaşım sürekli soğuk olmam ve çok ciddi davranmam gerektiğini söylüyordular ve yemekte kuzenleri, yakın arkabaları dedesi falanda vardı. Ve ben yarılana kadar güldüm. Kadın manyak mı bu gibisinden bakıyordu dönüp küçücük kızın elini tutup sevgilim diye getirmeye utanmadın mı ablası çocuk bu daha derken o dedesi ve o da bana katıldı. Sonradan çok utansamda olan olmuştu
Hayır. Lisede öğrencileri münazaraya hazırlıyordum, diğer sınıfları da bizi dinlemeleri için konferans salonuna getirtmiştik. 4 tane velet birbirleriyle şakalaşıp gülüyor, bizi takmıyorlardı. Kardan küreyi kafalarına bi attım ortalık karıştı fjajdjs Hiç sevmem ciddi ortamlarda mal mal hareketler yapanları
Hemde çok.. çalıştığım şirkette patronumuz olayı fazla abartıp alt tarafı seminer yapılacak kürsü vs koruma getirmişti 😂aklıma geldikçe kriz geliyor. Ne gülmüştüm hiç unutmam
hep oluyo. fobi oldu hatta istiklal marşında olurdu hep sonra misafirliğe gittiğimizde olcak diye korkardım iyi ki aştım onu çünkü korkunca başına gelio
Knkamla ben gülme krizine girip yemek yiyememistik doğru duzgn Misafirliğe gtmistik ama baya kalabalık kimseyi tanımıyorum sadece kendi arkdslrmi tanıyorum flan sjsjsjs
evet ya cok oluyor cıddı olmam gereken her yerde krızlere giriyorum ve bunlar kısa surelı değil :D bır ara okudayız tahtada soru cozuyorum felan bır baktım guluyorum hoca kızım ne oldu dıyor bısey yok diyorum ama nasıl guluyorum bende gulerken sınıfta eslık etti tabi ki bos durmadılar saolsunlar :DD
Çok. Bazen sevgilimle ciddi şekilde tartışırken de gülme krizine giriyorum. Çocukken de 23 Nisan için seçilmiştim ama provalarda hep gülme krizim tuttuğu için beni geri yolladılar 😂😂
Bazen olabiliyor aslında bu duygu bozukluğuna da bir nevi işaret bundan kurtulmak istediğim anlar var malesef ama tabiki hastalık boyutunda değilim yalnızca bazı durumlarda duygularımı bu şekilde ifade ediyorum ve pek hoşta karşılanmıyor🤦🏼♀️