Herkese suratsız olup, her konuşanı terslemek, yargılamak, yadırgamak, kendini ayrı sınıf olarak görmek, ciddiyet adı altında sürekli soğuk ve kinayeli konuşmak, sürekli kaliteden bahsetmek, yapaylıktan öteye gidememek, kasıntı ve egolu olmak, yapmacık olmak, içi leş dışı keş olmak, başkalarının lafıyla haraket etmek, kendin olamamak, doğal olamamak kalite değildir. Aksine şekilden çok şekilciliktir. Siz buna kalite diyorsanız ben kalitesizm 😌
Sana göre kaliteli veya cool insan nasıl olunur?
Herkese suratsız olup, her konuşanı terslemek, yargılamak, yadırgamak, kendini ayrı sınıf olarak görmek, ciddiyet adı altında sürekli soğuk ve kinayeli konuşmak, sürekli kaliteden bahsetmek, yapaylıktan öteye gidememek, kasıntı ve egolu olmak, yapmacık olmak, içi leş dışı keş olmak, başkalarının lafıyla haraket etmek, kendin olamamak, doğal olamamak kalite değildir. Aksine şekilden çok şekilciliktir. Siz buna kalite diyorsanız ben kalitesizm 😌
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sevgili dostum selamlar,
Toplum önüne "Algı Yönetimi Uzmanı" gibisinden bir ünvanla çıktığınız zaman size bazı acayip soruların gelmesi de doğal oluyor.
Bu sorulardan bir tanesi "Sayın hocam ben çok cool ve etkileyici biri olmak istiyorum. Bu konuda bana ipuçları verebilir misiniz?" sorusu.
Tabii böyle bir soruya "Değerli kardeşim ben cool insanlar Türkiye Temsilcisi değilim ki, hoş öyle çok cool biri de sayılmam." cevabını veremiyorsunuz.
Bu sebeple bu konu hakkında birkaç şey yazıp çizmem belki iyi olur diye düşündüm.
Öncelikle "Cool" olmak veya etkileyici olmak genelde her dönemin kültürel şartlarına göre değişen bir durumdur.
Peki "Nedir bunlar?" derseniz, işte şunlardır;
Bu saydıklarımı yapanlar veya yapmaya çalışanlar cool erkek ve cool Kadın olma yolundadır diyebiliriz.
Cool ve kaliteli bir insan olma yolculuğunuzda başarılar dilerim.
Sevgilerimle.