Arkadaşlar geçen sene eşime Opel Insigina araba almıştım. Bu ay da kendi arabamı değiştirdim ve sorun çıkardı. İşler bu aralar çok iyi gidiyordu ve kendime bir güzellik yaptım. Daha 1 senelik bile olmayan arabası var altında ve kendininkini yeniledin, benimkini niye yenilemiyosun diye. Altındaki araba canavar gibi ve tutturdu seninki gibi bir araba istiyorum diye. Durduk yere o kadar masrafa giremem bayağı zorlar beni. Sevmiyosun beni gibi cümleler kurmaya başladı. Sizce parayı ve lüksü bu kadar sevmesi normal mi? Yeni araba almamakta kararlı tavrımı devam ettireyim mi? Bunun için bırakacaksa zaten bırakıp gitsin değil mi? Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
Cevabın nedir?
Evlenip de almanı anlarım da nişanlıyken 0 araba almak bana pek inandırıcı gelmiyor. Şayet benim erkek arkadaşımın da durumu çok iyi altımda a3 olmasına rağmen çok istediğimi bile bile gel bunu satıp a180 alalım demez. Mantıksız bir durum ama şayet bu durum gerçekse kusura bakma arkadasım sen hatayı basında pahalı hediyeye alıştırarak yapmışsın. Bundan sonra is para isi. Biraz sert oldum ama durum bu.
16 Yorumla
Soran+1 yılevet oldukça sertti ama ben alırken onun altında araba yoktu. değiştirmeyi de uzun bir süre düşünmüyorum yani ya alışacak ya da arada alıp benimkini kullanacak.
Soran+1 yıl1 aya kadar evleniyoruz ama nikahlı karım olacak kafamdaki şüpheler giderse.
Soran+1 yılbiliyorum çok teşekkür ederim ilginiz ve yardımınız için.
En İyi Cevaplar
+1 yılvay arkadas biz çiçek alsa mutlu oluyoruz millete bak:) şımarıklık ama nişanlınmı eşinmi soruda nişanlım açıklamada eşim demişin
48 Yorumla
Soran+1 yılönümüzdeki ay evleniyoruz. birbirimize karım-kocam diye hitap ettiğimiz için alışkanlık oldu eşim diyorum hep. keşke ilk tanıştığımız zamanlardaki gibi bir çiçekle mutlu olsa :)
- +1 yıl
hakkınızda hayırlısı olsun artık. ama maddiyatta bu kadar önem vermesin insanlık hali herzaman iyi olmaz durumlar ozaman napıcak ki acaba
Soran+1 yılo zaman bırakmaya kalkarsa alırım altındaki arabayı da koyarım kapının önüne ne yapalım.
- +1 yıl
sen basta alıstırarak yalnıs yapmısın ya senle sırf bu yuzden evleniyosa :) şeytan gibi hissetim kendimi bakma sen bize
Soran+1 yılkızların kanında vardır şeytanlık :) haklı da olabilirsin ama ben alıştırdım ya ilk tanıştığımızda böyle biri değildi.
- +1 yıl
e artık böyle biri
Soran+1 yılbenim eserim, o yüzden ben değiştireceğim. kullansın altındakini yeter ona.
- +1 yıl
hafi baaklım :) ayrılma vakası olmayında
Nisanlinin senden onceki hayati gormemislikle, ozentilikle fesatlikla kislanclikla gecmis... seni de bulunca ay ben bunu isterim yoksa kuserim der.. sen bu kiza ferrari al takip eder bir ust modelini ister. Cunku yapisi bozuk.
Ayrica o altta a3 le sekil yapan kiza gicik oldum kucucuk arabasindan bahsetmis biz de cok ozendik ya... Altimda porsche var ama her sorunun altina kondurmuyorum.11 Yorumla
Soran+1 yılahah a3'lü kıza yazdığına iyi güldüm :)
Arkadaşım çok abartmışsın herşey tadında güzel.. Sen şimdiden bunları alırsan hiç gözünü doyurmazsın.. Önemli olan senin durumun yokken onun tavrı.. Paralı erkeği her kadın sever.. Sen ipleri kadına vermişsin ve kadın anlattığına göre halden anlamıyo.. Saygı olmazsa sevgi kalmaz.. Geçmiş olsun..
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
26Cevap
seni paran için seviyo buna müsade etme bence sırf araba yüzünden sana bu tribi atıyosa yuh derim o senin eşin hayat arkadaşın maddi konulara bu kadar önem veriyosa maddiyat senden daha önemli demektir. Her konuda sana destek olması lazım köstek değil
11 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler cevap için.
Boşuna dememişler bazı insanlar parayı vs... görünce sapıtıyolar diye ; gerçekten doğruymuş. bir yorumunda nişanlıyız evleniyoruz demişin ya inan şu dünyada hiçbir şeyin garantisi yok ne evliliğin ne de başka birşeyin araya ölüm , husumet , tatsızlık girdimi bırak nişanlılık dönemini bir zamandan sonra 40 yıllık evlilikler bile biyebiliyor. Bırak seni seni sen olduğun için sevsin parayla vs kendini sevdirme yokluğuda varlığıda bilmeli bir insan sonuçta bir ortak bir yaşam paylaşacaksınız yarın öbürgün durumun kötü olduğu zamanda senle omuz omuza verebilsin. Yoksa evlenmek çok basit ama önemli olan huzur içinde yürütülmektedir...
10 Yorumla
+1 yılNe fark ederki ha ona alinmis ha sana. ayni degilmi? kendisine ait arabasi olduguna sukur etsin. hem senin onunmu var anladimadim. senin arabanida kullanabilir sende onunkinin ne varki bunda? Bmce simariklik
16 Yorumla
Soran+1 yılya zaten benimki erkek arabası gibi yani kendime göre seçtim. hem 2 tane yeni araba varken onunkini de değiştirmek fazla lükse kaçar ki dediğin gibi istediği zaman alsın benimkini götürsün. 1 ay sonra her şey ikimizin olacak.
- +1 yıl
Anladim. bosa masrafta yani. arabasi olmasa hak veririm. bulmusta bunuyor neyse Allah daha cok versinde ilerde kendi arabandan daha iyisini esine almak nasip olur umarim.
Soran+1 yılöyle yaparım zaten onunki hep benimkinden iyi olsun ilerde yoksa başımın etini yer.
- +1 yıl
Hahah. sende begendigin arabayi al kendine ona almis gibi yaparsin. erkek arabasi olsun. sana canavar gibi araba yhediye et. yakisir n bilim sozlerle suslersin olay olmaz.
Soran+1 yılbakalım ya halledeceğiz artık bir şekilde.
- +1 yıl
Bnce kendine al arabayi begendiginden. sonrada sana aldim. hediye dersin. inansirmaknsenin elinde. hem senin istedigin olur hemmesinin gonlu.
+1 yılEşinmi nişanlınmı onu anlayamadım bir bir ikincisi, bir eve iki araba fazla zorunlu sebeplerden dolayı lazımsa bilemiycem amayeni bir model istemek görgüsüzlükten başka birşey değil
13 Yorumla
Soran+1 yıl1 aya kadar eşim olacak, şu an nişanlım. ağız alışkanlığından dolayı eşim yazmışım. arabayi alalı nerdeyse 1 sene oldu yani o zamanlar aynı evde yaşamıyorduk. yakında 1 evde 2 araba olmuş olacak ama ikimiz de çalışıyoruz işe arabayla gitmemiz gerekiyor. görgüsüzlük olduğu konusunda katılıyorum ama.
- +1 yıl
ya gdip gelirken birbirinizi bırakıp alabilirsiniz ama kadın çalışmıyodur evde olur evde hasta çocuk olur tedavi görmesi gerekn veya hergün gdip gelmesi gerekn hasta anne babası vardır ozaman olur ama hayat bu kadar kolay değil ya olmamalı kazançlarının kıymetini bilmeli insanlar ekmek bulamayan birsürü insan var, yeni bir araba istemek nedemek... hayat herkese bu kadar kolayda bir banamı zor anasını satıyım ya
Soran+1 yılhaklısın, arabasını yenilemeyeceğim teşekkürler.
+1 yıldurumu acık bı sekılde ızah etmıssın zaten gozu pek yuksekte allah yardımcın olsun bı ınsanın huyunu degıstıremeyız
11 Yorumla
Soran+1 yılher sene arabasını yenileyemem ki yani istediğinde alsın benimkini de kullansın ama çok borç altına girdim şu an bir araba daha yenileyecek güçte değilim.
+1 yılOnun arabası daha iyiyse değiş edin, seninkini ona ver? tam ayrıntı okumadım seninki hangi araba bilmiyorum.
15 Yorumla
Soran+1 yılbenimki a8 yani onunki de çok iyi ama ben bunu çok isteyerek aldım, değişmeyi düşünmüyorum.
- +1 yıl
Kararını devam ettir kardeşim A8den bahsediyoruz :D Yeni araba da almasına gerek yok bence insignia güzel arabadır. Araba almadın diye ayrılacak değil ya.
Soran+1 yılinsanlar 10-15 sene aynı arabayı kullanıyor yani altındaki bir bayan için gayet güzel ve kullanışlı bir araba. ikna edeceğim bir şekilde.
- +1 yıl
Aynen bayanı bırak benim arabam ilerde insignia olmaz :D :D. Valla malının değerini bilsin :D
Maşşallah :))
Soran+1 yılaynen öyle yapacak mecbur, teşekkürler cevap için.
+1 yılDaha ne istiyorku sen anladığım kadarıyla para basan biride değilsin kardeş yani hem onun arabası çok güzel bir araba yani daha yeni model bir araba şükretmek lazım hiç olmaya ne yapsın :)
12 Yorumla
Soran+1 yılIstegini yerine getirebilecek gucte olsam hemen alirim ama kendime daha yeni aldim zor gunler beni bekliyor. Ne derse desin bir benzerini de ona almam cok zor. Altindakinin taksidini yeni bitirdim.
- +1 yıl
hmm ALLAH kolaylık versin corç
+1 yılalma boşuna altındaki neyine yetmiyomuş sevdiğinide düşünmüyorum ben zorlanıcanı biliyosa eğer neden zora sokmaya çalışıyo ki para için birlikte olduğunu düşünüyorum
22 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim bayan gozuyle fikrinizi acikca soylediginiz icin.
- +1 yıl
rica ederim
Deki beni bunlar icin seviyosan yolun acik olsun hani bu durymlarda kaybetmeyi göze alin eger giderse bile sana doncektir ve seni bole seyyler icin seviyosa kardesim üzuldum.😔
13 Yorumla
Soran+1 yılinanasım gelmiyor paraya bu kadar tapacağına ama tüm işaretler bunu gösteriyor. umarım yanılıyoruzdur.
Soran+1 yıldenemeye değer, en azından haklı çıkarsan daha fazla kullanılmam.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSenin aldığın araba ne?
Kesinlikle tavrını korumaya devam et bu ne şımarıklık kusura bakma ama parana bakkıyorsa bırakır gider zaten14 Yorumla
Soran+1 yılo ihtimal kafamı karıştırıyor zaten ya altındaki araba taş gibi yani çoğu kişinin almak istediği bir araba ondaki de. kendime a8 aldım ve bunun borcundan kurtulmadan başka masraf yapmam mümkün değil.
- +1 yıl
Günümüz şartların insignia yı geç ondan daha düşük seviye araçları alamayan binemeyen insanlar varken nişanlılık dönemin sıfır araba çekmişsin altına helal olsun. Bekara karı boşaması kolay olur derler ayrıl demek kolay olur ama ayrılmak zordur ama ben çok sinir olurdum yani
Soran+1 yılhaklısın kendi aramızda halledeceğiz artık.
- +1 yıl
Allah kolaylık versin okurken bile oha dedim afedersin
1senelik mi bizim araba 10senelik vlla karıyı şımartmışsın sanki ya da orjinali bozuk vlla alma derim bırakırsa bıraksın daha iyisini bulursun
14 Yorumla
Soran+1 yıl10 seneye de gerek yok ya 5-6 sene kullansın yine bakarım bir çaresine ama arabayla daha adam akıllı yol bile yapmadı.
Soran+1 yılalmayı düşünmüyorum aydınlatıcı cevaplar eşliğinde kararımı verdim, teşekkür ederim size de.
bende opel insignia kullanıyorum ne sorunu yaşadı kronik mi yoksa düzeltilmi önlemimi alayım... nişanlın için birşey diyemem senin kararın..
13 Yorumla
Soran+1 yılaraba taş gibi ama sorun bizim kızda.
- +1 yıl
Konuyu tam algılayamamışssın sen :)
+1 yılnişanlın mı karın mı ordan başlayalım
soruya nişanlımın diye daldım eşim diye devam etti
:D17 Yorumla
Soran+1 yıl1 aya kadar eşim olacak, şu an nişanlım. birbirimize karım, kocam şeklinde hitap etmeye alıştığımız için moda 1 ay erken girdim kusura bakma lütfen :)
- +1 yıl
benim sevgilimde bana yalı aldı bir rezza zarrap buldum tey tey tey
nekadar inandırıcı değilse okadar inandırıcı değilsin.
Soran+1 yılpeki :)
- +1 yıl
egonu şedemedim kusura bakma
Soran+1 yılmesajlarınız açıksa yeni arabamla ve nişanlımla fotoğraflarımı atabilirim. insanları utandırmayı sevmem ama şu an suçlamanız için utanmanızı isterdim. türkiye'deki en zengin 10bin kişi içinde bile yokum belki de çok çok daha fazlası içinde de yokum yani ortalamanın üzerinde yaşayan birini bu kadar uzaylı gibi görmenize gerek yok. babadan kalma basit bir mekanın işletmecisiyim, hiç de hayali kurulacak bir iş yapmıyorum yani, saygılarımla.
- +1 yıl
nişanlıya araba almak enayilik bayım kız tekmeyi bassa sana girenle kalırsın eşin olsa neyse
Soran+1 yılHaklisin ne kadar uzucu sekilde acik soylesen de haklisin kotuyum su an.
Beni sevmiyosun demis asil sevmeyen kendisi. bende bir kiz arkadasima saat almistim 600 lira falandi kabul etmedi boyle kizlarda var. eger seviyosa seni zor durumda birakmak istemez zaten.
14 Yorumla
Soran+1 yılsorun yok hallettik o an canı sıkkınmış çatacak yer aramış yani kendi arabasından gayet memnun şimdi :)
- +1 yıl
Umarim senin bozuk attigini gorup l*n midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olucaz diyip ona gore ayar vememistir. bana oyle geldi cunku. senin araba degistirmene kizsa ne gerek vardi falan diye buna çatmak denir ama bu catmak degil resmen yeni araba istemek farkli bir mevzu
Soran+1 yılbilmiyorum zamanla anlarız zaten ki kendisi durduk yere yumuşayıp geldi o söylediklerimi dikkate alma sinirimi senden çıkardım kusura bakma bu bana uzun yıllar yeter sen beni düşünme falan dedi.
+1 yılSeni düşünmüyo araba senden değerli geçmiş olsun yürümez o ilişki bu paragöz tavırlarla
14 Yorumla
Soran+1 yılhayır zaten altındaki arabayı da ben aldım yani her sene arabasını yenileyecek güce sahip değilim. birkaç sene o arabayı kullanmak zorunda.
- +1 yıl
Sen araba almak zorunda bile değilsin ki ona
Soran+1 yılevet ama seviyorum ve aldım işte napalım değer bilmiyor ama malesef.
- +1 yıl
Ne denir ki kardeşim karşına alıp konuş ancak öyle olur belki
Eger nisanlina araba aldiysan ve hala yenisini istiyosa al karsina ciddi konus yani kiskanclik midir nedir bu yaptigi
11 Yorumla
Soran+1 yılya yepyeni çok da şık bir araba aldım daha geçen sene ama ben yeniledim kendisi niye hala eski kullanıyomuş diye sitem ediyor. el insaf ya 1 sene olmadı daha 1.
batarsan o kız seni terk eder benden söylemesi:) şükretmesini bilmiyor evde bereket kalmaz.
15 Yorumla
Soran+1 yılkabullenemiyorum ama açıkçası bana da öyle geliyor.
Soran+1 yılhatun yeni aldığım arabaya göz dikti, elindekini alırsam beni lastiğine jant yapar :)
Soran+1 yıla8 aldım da bunu istediğinden değil sırf ona değil de kendime aldım diye yani yoksa sevmez bu tip arabayı aslında :D
+1 yılnedıyceğmı bılemedım. bu ne hırs boyle. Allah yardımcın olsun.
13 Yorumla
Soran+1 yılsorun halloldu. altındaki arabanın ne kadar iyi olduğunu kendisi de biliyor. arada değiştirip kullandığımız da oluyor yani anlaştık tamamen :)
- +1 yıl
sevındım adına ozaman:)
Soran+1 yılçok teşekkür ederim :)
Şükür diye birşey var ona bundan bahset. Bazı insanların iki arabasi bile yok hatta bazıları 10.000 tl lik arabayi almakta dahi zorlanıyor kimileri otobüse biniyor kimilerinin otobüse binecek paraları bile yok. Umarım anlar bunu. Ne Insanlar ya rabbi
10 Yorumlaben olsam ona arabada almazdım zaten tek arabayla idare ettirirdim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılopel insignayı peşinmi taksitlemi aldn arkdşm sen. konuyla alaksı yok mazur gör :)
121 Yorumla
Soran+1 yılahah taksitle aldım evet gerçekten alakası yok :)
Cevap sahibi+1 yıl:DD:D: fazla faiz ödüyormuusn peki :) ona göre bende peşin ya da taksitle alıcm. faiz ödeyip kazıklanmak istemiyorm. :)
Soran+1 yılkısa vadeli yaptım o yüzden çok ödemedim ama faiz her türlü olacak o yüzden imkanın varsa peşin al paran çöpe gitmesin :)
Cevap sahibi+1 yılhaklısn. çok çok teşekkür ederim.:)
Soran+1 yılrica ederim sana da hayırlı olsun şimdiden :)
Cevap sahibi+1 yılseninkide hayrlı olsun :) ne model aldın kendine jeep flan alsaydn
Soran+1 yıla8 aldım.
Cevap sahibi+1 yılçok güzel pahalıdır baya altından kalkabilcekmsn. s
Soran+1 yılişte kalkabilmek için onun arabasını değiştirmem söz konusu dahi olamaz.
Cevap sahibi+1 yıldeiştrme sende. sevgilim bana tel alınca bile rahatsz oluyorum elalem araba istiyor ya. ayrılırsan arabayı alırım de bir bok yiyemez.
Soran+1 yılmantıklı :)
Cevap sahibi+1 yılaraba senin üstüne dimi onun değil
Soran+1 yılonun üstüne.
Cevap sahibi+1 yılo zmn braz zor alırsn arabayı..
Soran+1 yılKalsin zaten ya istemem verilen hediye geri alinmaz utanirim beni kullaniyosa bile isteyemem.
Cevap sahibi+1 yılne kadarda efendisin. ama olmaz seni salak yerine koymasna izin veremezsin.
Soran+1 yılYa zaten birazcik sevdiyse utanip kendi iade eder. Kotu ayrilirsak benim aldigim arabayi kullanmaz. Her sonucta arabami geri ver diyemem ve helal olsun derim yabi kaza bela yapmasini hic ana hic istemem.
Cevap sahibi+1 yılçok güzel düşünüosn. inş ayrılık olmaz ama.
Soran+1 yılTek istedigim o yani canimi alsin gikim cikmaz da sevgisinden suphe ettirmesin ya bieaz sabretsin elindekini kullansin zaten alcam yine yenisini.
Cevap sahibi+1 yılo mu dedi araba alırmsn bana die yoksa senmi hediye olarak aldn
Soran+1 yılBen dedim gel sana araba alalim diye.
+1 yıloo şimdiden bu böyleyse ilerde bana ayrı ev de al der bu. kendini kullandırma arkadaşım, tavrını koy, he sırf bu yüzdn bozuluyosa aranız varsın bozulsun.
10 Yorumla
+1 yılaltındaki arabayı al dükkanı batır bakalım ne olacak 1 ay sonra :))
10 Yorumladua ette işlerin böyle işi devam etsin. tökezlersen ilk tekmeyi nereden yiyeceğin belli.
10 Yorumla
+1 yılTükürdüğünü yalarsan istediği herşeyi sana bundan sonrada hayatı zehir ederek yaptırcak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArabası varmış daha ne arabası Allah paraya pula düşkün insan vermesin. Birde paralar suyunu çekince sende durumun zor gibi gözüküyor.
15 Yorumla
Soran+1 yılaltındaki araba daha senesini doldurmadı. her sene araba yenileyecek güce sahip değilim. işler düzeldi kendine aldın bana almadın falan diyor ama her işler düzeldiğinde ona araba mı alacağım?
Cevap sahibi+1 yılNe yap biliyormusun bilmiyorum nerede çalşıyorsun ama birşekilde iflas ettiğine inandır onu şirketin falan avrsa sahte gazete basıyorlar bastır yap bişeyler param kalmadı senina rabanıda satacaz de muhasebe falan dolandırmış yaz işte bir senaryo bütün ömrünü vereceksin arkandamı duracak basıp gidecek mi dene ya
Soran+1 yılarkamda durursa bu oyun bittiğinde zaten terk edecek beni. böyle bir testten geçirecek kadar güvenmiyorsan bitsin diyecek yani ne karar verirse versin ilişki bitecek.
Cevap sahibi+1 yılValla kardeş iyi düşün taşın araba almıyorsun yanına eş alıyorsun ölene kadar ben nelerini gördüm adam evli karısı kredi kartında para olmayıp 50 liralık ayakkabıyı alamayınca rezil etti adamı avm de herkesin ortasında
Soran+1 yılo kadar çirkinleşmez biliyorum ama yine de bu kadar araba düşkünü olması beni deli ediyor.
- Kişilik & Karakter konusunda 960 cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın eğer bırakırsada zaten paran için seviyordur.
10 Yorumla Atalarimiz ne demis bez alirsan musuldan bak kiz alirsan asilden...
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Kendi parası ile alsın
21 Yorumla
Soran+1 yılKendi kazandigiyla o kadar iyisini almasi cok zor.
Kişilik & Karakter konusunda 517 cevap paylaştı. boşa gitsin kardeşim malı seven değil seni seven lazım sana
10 Yorumla
+1 yılZaten onunki de yeniymis arabalari degisin
15 Yorumla
Soran+1 yılbenimki biraz fazla iyi ama bir de erkek arabası yani büyük bir şey, ona gitmez ki ben kendime aldım bunu ya.
- +1 yıl
Kendine yakistirdigina onu layik gormemene bozulmustur. Sen direk sakin sakin al askim bu senin olsun daha onemli degil ya falan de zaten ona uygun bir araba degilse kendisi vazgecer inat etmez sen oyle yaparsan. Onun hosuna gidicek bir seyse de onun gecen senekiylw yetinmesini bekliyodun sen de yetinebilirsin? Bence orda kizin takildigi araba degildir kendine layik buldugun seyi ona sunmamandir yani
Soran+1 yılama ona araba alalı daha 1 sene olmadı yani altındakini de ben aldım zaten ve ikimiz beğenerek aldık kendi seçimiydi. sorun değil gerçekten takıldığı şey sadece buysa arabamı ona veririm, onunki de güzel yani onu kullanırım.
- +1 yıl
Oyle yap zaten kendisi vazgecer sonra. Yani ben arabadan anlamam istemedim bile annemlerden oyle dusun ama bence kendi arabasini da begenerek aldigina gore kendine daha iyisini aldi benim haketmedigimi mi dusunuyo tribine girmis olabilir birak hevesini alsin
Soran+1 yılAlsin alsin sadece tripse ikisi de feda olsun onun olsun.
+1 yılYeni bir araba alma derim, gerek yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler.
+1 yılDaha evlenmeden böyleyse gerisini sen düşün derim
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAYNEN devam fazla yüz verme tepene çıar senesi dolmayan arabamı değişir a oldu yaa ne güzel sakın şımartma ilerde aldatır bile seni gevşek bırakma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninle niye birlikte olduğu belli oldu
15 Yorumla
Soran+1 yıldeme öyle.
Cevap sahibi+1 yılO zaman dene? Merak ediyorum paran olmasa kaç gün kalacak yyanında
Soran+1 yılSonradan boyle oldu ama bir cicekle bile mutlu olan kiz, yuz binlerce liralik yeni bir araba daha istiyor.
Cevap sahibi+1 yılHala düşünüyo musun sende? Sen o kızı mutlu edemezsin salla gitsin
Soran+1 yılEvini, arabasini her seyin en luksunu verirsem ederim ama mutluluk bu olmamali.
Olm hatun nişanlın mı Eşin mi bir karar ver. İnsan nişanlısına araba mı alır =)
Bayılıyorum böyle porştan selam eden hikayelere =)01 Yorumla
Soran+1 yıl1 aya kadar eşim olacak, şu an nişanlım. fazla vıcık vıcık aşk yaşayınca karım-kocam hitaplarına çok fazla girdik. eşim diye diye ağzım alıştı kusura bakma.
Nişanlın mı yoksa eşin mi?
16 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay sonra eşim, şu an nişanlım. ağız alışkanlığı oldu kendimizi çok kaptırdığımız için eşim diyorum hep.
Soran+1 yılaynı tavsiyeyi yapan bir bayan arkadaş daha oldu. sanırım bunu yapabilirim ama benimki biraz daha erkek arabası ve daha tadını çıkaramadım biraz kullansaydım bari.
Soran+1 yılolabilir bu seçeneği düşüneceğim teşekkürler :)
+1 yılBilader Allah yardımcın olsun ne diyelim
10 Yorumlaoha mk araba almışsın hala şekil yapıyor
10 Yorumlaayrıl.
13 Yorumla
Soran+1 yılçok sertti bu.
Soran+1 yılhaklısın aslında :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılyol ver gitsin ense traşını gör..
10 YorumlaSen sadece izlediğin kanaldan ayrıl.
00 Yorumla
+1 yılSenin paran için senle evleniyor
10 Yorumlakendiine ne aldın
13 Yorumla
Soran+1 yıla8 aldım ama sorun halloldu dostum sıkıntı yok. o an sorunları varmış ve çatacak yer aramış. yeni arabamda gözü falan yok yani :)
Soran+1 yılsevgili değiştirmeye gelmedim ben :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılGorgusuzluk
Yas kac 18 mi 24 mu?
İs ne?
Biraz ufak atinda civcivler yesin.11 Yorumla
Soran+1 yılyaş 24, babamdan kalan mekanın işletmecisiyim.
Nişanlınmı eşinmi karar ver
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 aya kadar eşim olacak, şu an nişanlım. ağız alışkanlığı oldu eşim kelimesini çok kullanıyorum kendisine de.
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam