31 yaşındayım çocukluğumdan belli çekingen utangaç içime kapanık sessiz özgüvensiz asosyal biriyim bu yaşıma kadar hiç açılamadım kendimi aşamadım ergenliğim gençliğim tamamen eve kapalı yalnız kendi halimde çekingen asosyal özgüvensiz geçti hiç arkadaşım çevrem yok gençliğim yalnız geçti hayatımda hiç kız arkadaşım bile olmadı bu yaşıma kadar hiçbir kızla tanışamadım konuşamadım buluşamadım bile hiçbir ortama giremedim hiç çalışamadım gezemedim eğlenemedim herkes genç yaşta çalışıyor sosyal oluyor geziyor kız erkek arkadaş grubu kuruyor benim hiç böyle hayatım olmadı herkes konuşkan ama ben sessizim kimseyle konuşamıyorum bile senelerdir evde sıkılarak bunalarak yaşıyorum gençliğimi hiç yaşayamadım hep gençlere imrenerek yaşadım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kim çocukluğunun yaşadığı insanlar dışarıdan bakıldığında gibi değil nefes alıyormusun alıyorsun istediğin hayatını neden şimdi yaşamıyorsun ki hayat senin elinde...
10 15 18 20 25 30 yaşında da istediğim hayatı hiç yaşayamadım istesemde olmadı olmuyor da zaten sorun var ve ben bu sorunu çözemedim açılamadım kapanık kaldım ve artık açılmak için geç kaldım çünkü zamanında açılmam gerekti
Kendine güvenin yok sorun burda insanlardan kaçtığının bir sebebi olmas gerekli
Akraba ilişkiniz nasıl dı
Akraba tanımam görmem etmem ailemle de hiçbir yere gitmem ben insan içine çıkamıyorum insanlardan utanıyorum çekiniyorum sessizim kimseyle konuşamam ayrıca dışardan korkuyorum dışarı çıkamam ve sosyal hayata uyumsuzum
Hiç psikoloğa gitmeyi düşündünüz mü
Hayır psikologluk durum yok
Yanlıs anlama bir insanla bile konusmak sorununu anlatmak çözüm bulmak bunlar seni ilerletir...
O zaman sanal ortamlardan arkadaş kurmayı dene iyi bu senin dış hayata döndürecek tir
31 yaşındasın hayattan umudunu yitirme kendi sorunun çözümünü bulmak için uğraş
Ben kimseyle konuşamam gerçek hayatta da sanalda da dışlanan ezik görülen biriyim kimseyle arkadaş olamıyorum konuşamıyorum bende böyleyim işte
Ben seni Şu an eziklemedim senin sorunu görmezden gelmedim
İnsandan insana değişir her insan aynı değildir yeterki dogru insan olsun
Ben bu yaşıma kadar böyle yaşadım hep dışlandım ezik görüldüm aşağılandım seven sayan olmadı hep kendi halimde içime kapanık asosyal yaşadım ergenliğim gençliğim böyle geçti bu yaştan sonra da bu düzelmez maalesef hayatta toplumda yerim hiçbir zaman olmayacak evde yalnız çürüyüp gidicem
Şu zihniyeti bırak her sey beklemek olmaz zaten hepimiz yanliz degilmiyiz yanliz geldik yanliz ölmeyecekmiyiz
Beni anlamıyorsun kimse anlamıyor beni maalesef sana basit geliyor değil mi bu durum ama yaşayan bilir işte
Hayır aksi takdirde sana birazcık olsada umut vermeye çalışıyorum
Anlamasaydim seninle muhatap olmazdım
Senin şu zihniyet dediğin şey benim hayatımın sorunu ve ben bu sorunu çözemediğim için hayatım mahvoldu
Senin bu konuyu detaylı bir şekilde konuşmak istiyorum iznin varsa sana özelden yazayım
Sağ ol ama benim kimseden beklentim yok olamaz da kimseden yardım destek beklemiyorum ben kabullendigim bir sorunla yaşıyorum zor da olsa buna dayanıyorum sadece burada içimi dökmek hayatta neler kaçırdığımı insanların benim hakkımda neler düşündüğünü merak ettiğim için böyle soru soruyorum bu durum konuşmakla falan çözülmez inan ki bu durum düzelmez sanmıyorum artık inanmıyorum
Biz insanlar kabulenmeyi pek severiz çaba gostermeyiz umudu keseriz beni Saygınlığınla dinlediğin için sağ ol inanıyorum ki hayatın bir gün değişecektir kendine iyi bak
Sağ ol ama bazı durumlar insanlar için değişmiyor maalesef benim durumum çocukluktan gelen oluşan gelişen bir sorun ve geç kalınmış bir sorun bu yüzden bunun telafisi de tedavisi de yok ben senelerdir bu durumun içindeyim hep düzelmek değişmek istedim ama başaramadım çocukken ergenken gençken başaramadıysam demekki değişebilecek bir şey değil
İnsanlar okula gidiyor üniye gidiyor iş hayatı derken sosyalleşiyor ister istemez
sende biraz tuhaf
Bende ilkokula liseye gittim ama hiç sosyalleşemedim hiç açılamadım hiç arkadaş edinemedim hep sessiz pasif içime kapanık asosyal kaldım
Önce kendine saygı duy
Hiç sosyalleşmesini demekle bişey geçmez eline
Kuzenin akraban yok mu onlarla çık dolaş
Seni arkadaşları ile tanıştırsınlar.3 zaman sonra kendin edinirsin arkadaş zaten
Ben ailemle bile dışarı çıkmıyorum hiçbir yere gitmiyorum markete pazara bile gitmiyorum gençliğim hep evde geçti senelerdir dışarı çıkmadan yaşıyorum dışarıya uyumsuzum sosyal hayata uyumsuzum insan içine çıkamıyorum insanlarla çekiniyorum utanıyorum kendime özgüvenim yok sessizim kimseyle konuşamam zaten ben ayrıca dışardan korkuyorum
Önce doktora sonra dışarıya o zaman
Doktorluk durum yok kişiliğim böyle benim değişmez düzelmez maalesef çocukluktan oluşan bir durum ve artık çok geç
Reis pskolog tedavisi gör.
Psikoloğun bana faydası olmaz
Konuşma terapisi yaparsın
Konuşamam ben buradan yazdığıma bakma yazarak ifade ediyorum kendimi ama konuşmak bana göre değil