Selamsss genç nesilll🎉🎊🎄 Ödevlerimin içinde nefes almaya çalışırken olur olmaz her şeye gülmeye başladım. Tam da o sırada sınıf grubunda tartışma çıkmaz mı😅Aldım cicibebemi sütümü, oturdum telefon başına hiç alakam olmayan bir konuda tartışma izliyorum 😂 Şu an için en büyük zevkim sınıf gruplarında çıkan tartışmalarda ortalığı karıştırıp çekilmek 😈 Diyiverin bakem siz de arada ortalığı karıştırmayı ya da karışmış ortalığı zevkle izlemeyi sever misiniz?
bak şimdi ben 12. sinifim bizim bi fizik grubumuz vardi hoca da vardi. ben yapamadigim bi soruyu attim sonra hoca da cevabini atti geri sildi "bana ozelden attin sandim" dedi sonra gruptan baska bi kız hocam ben size özelden attım cevabini dedi. Ben de kiza hocaya atacağına bana atsaydın keşke dedim sonra hoca o oyle yapar vs vs dedi sonra bu iki oldu bi daha olursa gruptan atarim sizi dedi durup dururken ben de "birincisi neydi ki hocam?" Dedim o da bana sen bu kıza gecen tesekkur etmemistin dedi (etmistim) sonra ben de "onun adına konusmaniza gerek yok" falan dedim sonra hoca bana beni ayrimcilik yapmakla sucladin vs vs dedi grubu dağıttı. Sence hakli miyim haksiz miyim