"Ah bir anlatsam belki ruhum, kendim dinlenebilirim" dediğin oldu mu?

anlatmak istediğim her şeyi anlatıyorum aslında ben..
lafı eğip bükmeyi de sevmiyorum...
zaman içerisinde öğrendiğim sen anlatmazsan başkalarının yorumlarının arasında kaybolmanın acı verdiği olduğunu gösterdi..
Ah bir anlatabilsem dediğim o kadar çok şey var ki aslında, fakat bunları hep içimde yaşadım. İnsanlar dertlerini dinleyecek insan arar fakat karşındaki kişi de dertlidir. Herkes bencilce davranıp kendi derdini başkalarına anlatıyor fakat sorun çözülüyor mu hayır. Dertlerimizle boğuşmaktan birşey yapmıyoruz içimizde saklıyoruz, ağlıyoruz bazende hiç yokmuş gibi davranıyoruz. Bizi kendimizden başka anlayan kimse yok bence.
Eig için teşekkür ederim 😊
Rica ederim.☺️
Ah şu içimdeki ağrıyı bir anlatabilsem, tarif edebilsem ve anlaşılsa bu. O kadar iyi gelir ki. Dinleyen çok fakat anlayan yok. Bir de içimdeki ağrıyı tarif edemiyorum. Böyle bir sancı gibi kalbimde ama tarifsiz bir sancı.
Ah bir anlatsam belki ruhum, kendim dinlenebilirim dediğim çok şey oldu. Kendime hep dedim de bir başkasına diyemedim. Derdimle başkasına dert olmak istemediğim için; kapalı kalan sözler, gözyaşı olarak dışarı döküldü. Gözyaşları süzülüp gitti, dert yine dert olarak kalmaya devam etti. Sonra zaman, üzerini hafifçe örttü. Anladım ki, anlatsam dediklerimizi içimize atmamak gerekiyormuş.
Ricalar.☺️
Cevap
10Cevap
Anlatmak sorun değil, asıl mesele doğru anlayabilen birilerinin olması... kendini ne kadar anlatırsan anlat karşındakinin ya anladığı kadarsin ya da anlamak istediği kadar... neye yarar ki olsa da..
Oldu ve herşeyle yüzleşip anlattım. Aldığım ders şu oldu. İçimde olursa dev bir okyanus olan şeyler, anlatınca bir bardak suya dönüşüyor.
Bu sıralar anlatabildiklerimi yazmaya çalışıyorum burda 😄
Hayal kırıklıklarım. Ama anlatmaya çalışmak yaşamaktan daha yorucu oluyor :')
Olmadı
Bazı insanlara anlatsanda anlamazlar çünkü
Papağanımı nasıl özlediğimi bir anlatabilsem...
Onu çok sevmiştim her gün onun güzel ötüşüyle uyanıyordum...
Elimi gagalardı ısırırdı ama çok severdim.
Sanırım o beni pek sevmedi ve evden kaçtı umarım başına birşey gelmemiştir...
En çok bu aralar diyorum😅
ah bi anlatabilsem tiktok kullanmayın :D tabi iyi kullananda var ama ben gullanmıyom niye bunu buraya yazdım derseniz içimden geldi la yürü git loo
Evli kadinlarla yaptigim iliskilerden dolayi nefret ediyorum kendimden.
İçimde kalışını anlatmak isterdm..
Pişmanlıklarım anlatmak isterdim
Yok ben hiçbir şey mi Kimseye anlatmam
oldu da hep lafta kaldı
Ne anlatsam boş anlayan yok
Olmadı
Anlayan çıkmaz.
Olmadığı olmadı
Uğraşmam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?