Geçen sabah yürüyüşe çıkayım dedim sabahın 6 sında daha zifiri karanlıkta yüzlerce kişi sahilde havaların 2-3 derece olduğu saatlerde deli gibi sabah spor yapıyor. Yürüyüşe diye çıkıp 1-2 boğaz fotosu çekip, bir de kürt böreği alıp eve döndüm. Bu insanları bu kadar hayata bağlayan ana etken nedir sizce?
Sizin yaşam enerjinizin kaynağı ne örneğin? Var mı ya da? :D
Yaşam enerjim yüksek çünkü; bu zamana kadar değer verdiğim sevdiğim herkesten hiç bir şey görmedim. Ve anladım ki herkes kendi menfaati için yaşar olmuş ve ben hiç bir zaman kimse için değişmedim. Neysem o oldum akrabalarim çevrem kim olursa olsun adamına göre davrandım. Insanların pislik davranışları bir zaman sonra değiştiriyor insanı kendine getirtiyor bunlar örnek olarak kendilerini gösteriyor ben kendime gelince yaşıyorum herkese inat çünkü; yaşamamız lazım. Yaşamak güzeldir. Herkes tektir bu hayatta herkes kendini düşunmeli, sevmeli bilmeli kendini onemsemelidir. Kendini sevmeyen insan olamaz hayattan tat alamaz kendine değer vermelidir insan mutlu huzurlu olmalıdır hayata güzel açıdan bakmalidir. Tek başıma olduğum zaman aldığım nefes kadar bana huzur veren birşey yok insan kendinin kıymetini bilmeli kendine zarar verecek küçük düşürecek sözler etmemeli kendine güzel söz söylemeli çünkü biz insaniz biz herseyin en iyisini hak ediyoruz biz yaparız basaririz yuppiyyyyy enerjik ve güçlü olmanın tam zamanı
Kendilerini o şekilde daha rahat hissediyorlardır veya bir hedefleri vardır. Ben şahsen hedef belirlerim kendime, amacıma ulaşmış olduğumu düşlemek bile bana haz verir. İstediğimi elde etmek için elimden geleni yaparım. Ve bu yol bana yeterince yaşam enerjisi verir.
Başarmak istediklerim var. Zevk aldığım, elde etmek istediğim şeyler var. Eh bunlar haliyle kendiliğinden oluşmuyor gökten düşmüyor. 😀 Çabayla emekle peşine düşerek oluyor ordan geliyor sanırım yaşam enerjim. :)
Kararlılık ve inanmak bence hayata bağlayan.. Her güne bir koşturma telâşası ama sıfırdan başlıyorcasına. Adım atarak daha doğrusu çabalayarak yani kuru kuru yağdır mevlam su diyerek değil))
Sabah kalktığımda diyorumki aferin kimse seni aramadı girdi düzene uykun diyorum sonra dersler arada komiklikler bazen rezil olam durumları arkadaşlar öğretmenler ailem... insan isterse herkes motive edebilir:))