Merhabalar efenim kişiliğim hakkında söyleyebilirim ki kesinlikle eğlence bir kişiliğe sahibim ve bu eğlencemi dışarıya yansıtmayı severim. Ciddiyeti asla ama asla sevmemekteyim. Teşekkürler efenim. Öhöm.
Kuralları olan ve belli çerçevede tutmaya çalışan biriyim. Durum ve insanlarla olan yakınlığıma, hislerime göre değişir. Eğlence anlayışım çok sıradışı ve adrenalin doludur. Ayak uydurabilene eğlencenin en alasını yaşatırım. Ciddiyet konusuna gelince biraz da ondan lazım tabiki.. Durum ve vaziyete göre olması gerektiği ölçütte.
Herkese eğlenceli tarafımı göstermem. Arkadaşlarım bilir, görür o yanımı. Geriye kalan insanlara da hep ciddi tavırlarla yaklaşırım. Aksi olduğunda laubalilik baş gösteriyor, önünü alamıyorum.
Genelde eğlenceliyim, aslında yerine göreyimdir ciddi ortamda ciddi gülünç ortamda eğlenceli çocukla çocuk büyükle büyük olabilen biriyim genele bakarsak eğlenceli diyebilirim kendime.
Genellikle eğlenceli bir kişiliğe sahibim ama kişiye göre değişiyor samimi olduğum kişilerin yanında eğlenceli, samimi olmadığım kişilerde ciddi ve mesafeli biriyimdir.
Çok fazla ciddi değilimdir. Aşırı derecede eğlenceli de değilimdir. Arkadaşlar arası eğlencenin dibine vururuz yani aslında Tam ortayim desem daha doğru ifade etmiş olurum kendimi :))
Ciddi olmayı pek becerebilen biri değilim genelde eğlenceliyimdir. Ciddi olmam gereken yerlerde çok gereksiz şeyler yapmam fakat yine de ciddiliği pek becerebilenlerden değilim.
Olması gerektiği gibi :D Çoğunlukla eğlenceli biriyimdir. Ama yeri geldiğinde ciddi olmaya çalışırım. Bazen bunu başaramam fakat yine de bir konuda üzerime çok gidildiyse, ben veya biri haksızlığa uğradıysa, cidden çok sinir olduğum zaman ister istemez ciddileşiyorum eminim herkeste oluyordur bu. Yani, soruna yanıt olarak ikisi de. Olması gerektiği yerde ve zamanda.
Her insanın ciddi olması gereken ortamlar tabikide vardır ama ben eğlenceli bir kişiliğe sahibim gülmek her insana yakışır zaten insan herşeyi çok ciddiye alırsa bu karantinada daha çok kafayı yeriz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Genelde ciddiyimdir ama samimi olduğum kişilere karsi eğlenceli