ÇAYDA YÜZÜLÜR KAHVEDE OTURULUR
DOĞRU CEVAP BU
Çünkü;
Çayın kalabalık ile arası iyidir;Kahve yalnızlık ister.
Çay. vazgeçilmezimiz olup insana açılan her kapının çilingiridir;Kahve, ise unutulmamanın timsali..
Çayın, çok iyisini alıp içebilirisiniz ama kötüsünü alsanız da fark etmez gider vardır;kahve nin ise iyisini almadıkça içemezsiniz.
Çay, dünya misalidir. Mevlana misali ‘’ne olursan ol, yine gel…’’diyip, telaşını alır, mutluluğunu paylaşır;Kahve ise asildir, herkese nasip olmaz. arada çıkar sahneye ‘’varlığımı, beni görmediğinde unuttunma’’ cümlesini seslenircesine…Kalbimdesin haberin olsun dercesine…
Çay, samimidir, elini omzuna atıp çeker karşındaki gönülsüzü “Gel vaktin varsa, bir çay…diyerek.;kahve ise ciddi takılır, el kol hareketleri olmaz-olmaz da…ukalalığından veya kibrinden değildir bu tavrı sadece anlamındandır.
Çay, açık veya koyu içebiliriz;kahveyi ise sadece koyu olmak yakışır, dostluğu saklamak için.
Çay, çöp bırakır;kahve ise telve bırakır. Çöpü atar, telve den ise kısmet bakarız
teşekkür ederim bayağı yazmışsın ama
cevap yok
LÜTFEN SİTEYİ TERKET..
neden anlamadım
"ÇAYDA YÜZÜLÜR KAHVEDE OTURULUR"
evet doğru
neyi anlamadın burada
Anladım ama iğrenç espri.. EİC için sağol
Protein d vitamininin i b vitamini enerji farkı vardir haaa bide cay hararet alır diyenlere inanmayın sonra hararet yaparsiniz
Çay samimiyettir kahve resmiyet benim için...
Çay yeşil parkam kahve kürk..
çayı turşu yerken bile içersin ama kahvenin yanında sadece tatlı gider.
Cevap
6Cevap
Sütlü-çay benim için daha güzeldir, aradaki farkından bana ne.
bilemedin
Ya şeye ne demeli nesguikli cay off nefis
cayi iki uc bardak icebikirim ama kahveyi oyle ve siksik icmem
Kahve uyku acar yag yakımini hızlandırır enerji verir spordan once kullanılması daha etkili sade kahve.)
Cay içmiyorum bilgim
Yok.)
cay cikolatasiz gitmez, kahve yalnizbasina icilir :P
Cay muhabbetle iyi gider :) kahve kitapla :)
Çayla 1 adet sigara içilir Kahveyle 2 adet
Kahve daha guzel en buyuk fark bence
çay kalabalığı kahve yalnızlığı sever
bırı cekırdek bırı yapraktır
çay susuzluk yapar kahve ishali keser
Yazılışları farklı
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar