İviiit arkadaşlar, aslan burcu olarak son raddeye kadar ses çıkarmayıp susarız ama kükredi mi aman aman☠️ çok fena oluyoruz. Peki ikizler burcu insanı bu durumda ne yapar? Hadi komik ve neşeli yorumları bekliyorum.
Oysa İkizlerde değil problem. Problem ikizleri anlayabilmeye zeka seviyeleri yetişmeyen ve üstüne üstlük ikizleri eleştirecek kadar cehaletlerininin farkında olmayan kimselerde. Lafım meclisten dışarı ama kendi üstüne almak isteyen olursa alabilir sorun yok.
ikizlerin ne yapacağı belli.. Bekler bir şey demez sesini çıkarmaz tahtaya yazar.. Zamanını bekler ve bir anda yazdıpını ortaya döküp kükrer.. Kükrediği zmanda zaten etrafında olmamakta fayda var.. Burcum ikizler ve yükselenimde ikizler... Ben severim ikizleri.. Kafasında 1000 tilki dolaşır kuyrukları biribirine çarpmadan araya 1001 nci yi nasıl yerleştiririm onu hesab eder... İkizler tanıdığımda çoktur... Açıkcası fazla uğraşmaya gelecek bir burç değil... :D :D :D.. İkizle rkadını ikizler erkeğinden daha tehlikeli... :D
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Harikaydı mümkünse uzak duralım 🤣🤣 şaka şaka da detaylı yorum için teşekkür ederim.
ikizler iyidir... Damarına basılmadığı sürece kimseye ilişmez.. Dengesiz bir ruh halimiz var... Kolay değil kafada o kadar tilkiyi dolandırmak... :D :D :D... Ama sanıalnın aksine riyakâr değilizdir.. Sadece karşımızda ki insan bize naıl davranırsa oOna onu yansıtırız tabi karşı taraf anlarsa... Neysek oyuz içimiz dışımız birdir... ama bazı burç takıntılı insanlar ikizleri yalancı , riyakâr olarak tanımlar ki bunlar kişilik - karakter meselesidir... Hemen hemen her burçtan insanla anlaşırız , çok konuşuruz ve çenemiz fazlasıyla düşüktür ama iyi de sır saklarız... baı insaların yaptığı gibi yağ çekmek adına kimsenin bir tarafını yalamaz ikizler insanı.. varsa bir haksızlık orada hır gür parlar... yine de şen şakrak, rahatına düşkün , umursamaamzılıkta nirvana yapmış insanlardır ikizler.. :D :D
İkizler burcu çok arkadaşım var. Harika insanlar açıkçası. En azından içleri dışlari bir benim tanıdığım kişilerin. İkiyüzlü ve umursamaz değiller. Attıkları her adımın sonunu düşünürler.
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sitare güzel şiirdir. Yorum da çok güzel. Teşekkür ederiz.
Bipolar insanlar ikizlerden iyidir. Size birşey anlatacağım ikizler burcu bi arkadaşın 2 sevgilisi de o kişiden ayrıldıktan sonra bipolar tanısı aldılar. Ikizler burcu insanı hasta eder
:) yok canım öylemiymiş bak kısa bişey anltcam bu arada soruyu soran arkadasıda bildirimlerle rahatsız etmek istemem peşinen özür dilicem :) şimdi ben işyerinde sürekli arkadasları sararım beyinlerini yakarım bazen gerçekten çözemediğim vakalar olur yardım talebinde bulunurum inanın bana güvenipte yardım etmezler :)
Onların yanında dünya üstüme geliyor sanki topuklarım hemen Hep bi laf cambazlığı yapıyolar lafları uzatıyorlar da uzatıyorlar bilmece gibi ukalalıklar Kafamı yoruyor