Ben kim olursa olsun bana görüldü atılmamalı nefret ettiğim bir şey ben böyle tekrarlayıp yapan insanları hayatımdan çıkarmak istiyorum sizce doğru mu? Yapıyorum.#Moldovyapapatya
Bu konuda bana sanki bir gönderme var gibi ama her neyse.
Cevaba gelirsek: Karşı tarafın meşgul birisi olduğunu biliyorsam, gerekli açıklamaları yapıyorsa buna sonuna kadar saygı duyarım. Ama eğer hiç bir açıklama yapmayıp beni parmağında oynatmaya çalışıyorsa bunu fark ettiğim an birden hayalet gibi onun gözünde kaybolurum. Ne olduğunu bile anlayamaz.
mesaj son derece azaltılmalı, sadece bir şey söylemek için mesaj atılmalı. o kişi sizinle sohbet etmek istemediğini gösterir eğerki her zaman böyle yapıyorsa
Öyle insanlar beni ister istemez kendilerinden soğutuyorlar. Tek kelimelikte olsa yaz bir şeyler arkadaşım diye geçiriyorum içimden. Müsait değilsen müsait olmadığını söyle sonra konuşalım falan. Yeter ki görüldü atma...
Görüldü: Genelliği bana çok atılan bir şeydir lakin sosyal media uygulamalarımı kalemim yönetiyor genelliği ben alt sosyal mediaları kullanıyorum mesela burası gibi, discord, youtube.
Kurum görevlisi olduğumdan;
İnstagram, Facebook, Twitter hesaplarımın hepsi kalemim tarafından yönetiliyor.
eğer aramızda önce o yazmalı gibi bir ego savaşı yoksa yani bu samimiyeti hissediyorsam yazarım da konuşurum da. aynı şekilde karşı tarafın alınganlık da yapmasını istemem