Sever misiniz
Derken iyi buluyormusunuz
Olmasa olmazımız : cCc
Derken iyi buluyormusunuz
Olmasa olmazımız : cCc
Irkçılık Türkçülük zeka işidir her insan Türkçü olamaz bunu bilin hala sosyalist fikirlerin hayalini kuranlar var onun zamanı biteli 20 yıl oldu neredeyse Çin Yaknıda bölüncektir Kuzey Kore bu efelenmeyle fazla duramaz geleleyim soruya Ülkücü kızsa yobaz olmaması önemli Atatürkçü - Milliyetçi - Kemalist bir kızı severim. Böyle de olunmalı. Aile terbiyesi almalı , milliyetçilik terbiye işidir
Sevdiğimdir. Diğerlerine tercihimdir. scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/.../...257657436_n.jpg
budur
budur kardeşim benim :)
Severim ama fazlası çok itici oluyor herkes solcusuyla sağcısıyla bu ülkeyi sever. ben solcuyum, eşitlikçi, adaletçi ve sosyalist vir yapım var ama sonuna kadar da Atatürkçüyüm... Bu yüzden pek tarzım olmaz o tarz kişiler...
Vatanını en çok seven, görevlerini en iyi yapandır, Ata'sını sevip sayandır. Yoksa kuru kuruya ben ülkücüyüm demekle bozkurt işareti yapmakla milliyetçi olunmaz.
atayı seviyorum tabiki, 3 hilalin'inde izinden giderim
harbiyiz biz.
O zaman sorun yok demektir :) senin gibi kızlar candır :)))
neden gizli olarak sordun ki bu gurur duyulcak birşey kardeşim...
öyle icab etti, fb'dan bildirim gelmesin
gurur duyuyorum 3 hilalci olmaktan
helal olsun sizleri gördükçe umudumuz kaybolmuyor Allah Türkü korusun...
ve yüceltsin
:)))
Cevap
76Cevap
Haluk Levent'in güzel bir sözü vardı.. Sosyalist kızlarla sohbet edilir milliyetçi kızlarla gezilir...
Dünya artık milliyetçiliği terk ediyor.. Hele bizim gibi ülkelerin boyle akımlara yeri yok... Vatanı sevmek miliyetcilerin tekelinde degil.. Ona bakarsanız. Obama vatan haini demokrat solcu , Atatürk sosyalist Hemde ülke kurucusu.. Milliyetçi değiller vatan haini onlar sizin deyimimize gore..
Atatürk milliyetçiydi yalnız
devrimciydi ama millyetçiydi ayriyeten.
Ben gözümde insanlara millet açısından bakmadığımdan çoğu milliyetçilikte milliyetçilik yapamadığından milliyetçi kişileri veya komünist kişilerde komünistliği yönetemediğinden her iki gruba da karşıyım. Kızlar konusuna gelince vatanına sahip çıkmak iyidir ama milliyetçilere ilgim yoktur. Ama sevgi varsa o ayrıdır.
sevsen bırakmasın o milliyeçi kızı zaten
milliyetçi
Bizim gibilerine hasret kalırsınızda ondan...
at bakıyım fotonu ha öylemi, güzel odluğumuzu adım gibi biliyorsunuz.!
değilim ;)
çarpılırsın
başta açıp sorsa'idim görürdün
hayret hayret !!
atmam için nedenini söyle?
niyetin nedir ilk önce
Milliyetçiyim deyip meyhanelerde, barlarda geziyorsan, ben ülkücüyüm deyip esrarın dibine vuruyorsan yanlış düşünüyorsun. Bu ne milliyetçilik ne de ülkücülük.
Ben bir kızım farkındaysan. Ve dava ya uyan bir kişiliğim var
Çok itici. Herkes insan doğar. Ne mutlu insanım diyene!
sende öylesin , söylemeden edemedim. :)
rica olur, bozulmayıp iltifatımı kabul ettiğin için
herşeyın aşırısı sacmadır. sonucta hepımızın vatanı mılletıdır extradan mılııyetcılıgı pek anlamam zaten b ülkwyı batıranlarda mılııyetcıler olmustur. gecmıste nekadar pıslık ısler var onlardaydı
batıranlar abd'nin kuklalarıdır,
milliyetciler korudu daima!
akp masondur
benim gözümde busunuz :):)
https://www.youtube.com/watch?v=9tPdJhswOCwhahah :)
anladım
İtici buluyorum kültür seviyeleri düşük ne Voltaire okurlar ne Locke milliyetçilikleri babalarından dıyduğu kin ve nefret sözcüklerinden ibarettir en kötüsüde bunu kabul edemezler farklı fikirlere ise anlamadan ki bu onlar için zor bir iştir hemen vatan haini diye saldırırlar tabi genelleme yapmıyorum yüzde yüz böle değil %99 u bu halde :D Sadece acırım ölelerine
sen bizi oldukca yalnış anlamasın ;S
kendi çelçevenden bakma benden tavsiye!
Kedi çerçeveden değil genel çerçeveden bakıyorum katılırsın katılmazsın o ancak seni ilgilendirir ama ben görüşüm bu buda beni ilgilendirir sitenin amacını iyi bilmek lazım
Yobazlığı tembelliği barbarlığı milliyetçilik adı altında yutmayacak kadar bilinçlşyiz şu millşyetçiliği u milliyetçiliği deyince değişiyor mu sanki milliyetçilik adı üstünde milliyetçiliktir.
Bak İsrail milliyetçilikle çocukları öldürüyor tıpkı diğer milliyetçilerin yaptığı gibi milliyetçilik kibirdir nokta.
ideoloji dediğimiz sey herkezde olmalı ama beninim babam bu partıyı tutuyo diye değil bilinçli olarak ve sokak siyaseti değil salon siyaseti yaparak olmalı boyle olursa işe yarar yoksa salla gitsin
kendim keşf ettim
Bir zamanlar takıldığım bir kız Asena idi. Aslına bakarsan milliyetçi vs. olması değil de kızların siyasetle ilgilenmesi hoşuma gidiyor.
iyidir o halde
Kadınlar siyasetten pek anlamadıkları için komik geliyorlar bana.
Ülkücü kadınlar da 1-2 cümle ezberleyip siyaset konuşuyorum sanıyor.
Ölümüne sol, Gezmiş'in yolundayız.
Türksen bana karşı olmazsın
Her siyasi görüşe saygım var.
Ama kendinizi eğitin bu konularda. Sürekli kitap okuyun, Türkiye'nin yakın tarihiyle ilgili belgeseller seyredin vs..
Herkes Kardeştir türkü kürdü lazı çerkezi diye ayırmaya çalışanları kınıyorum diyen kızlar başımın tacı gerisi dondurmaya külah olamaz...
hem milliyetçi hem de devrimci kızlardan nefret ederim. not:siyasi biri değilim.
olabilir , nedeni var mı
Milliyetçi olması iyidir ama çok siyaset konuşan yapan kızlar itici gelir
anladım
Asena gibi ASENA olur ise milletin küpesiyle sevgilisi ile mesgul olmak yerine vatanın bölünmez bütünlüğü ile mesgul olursa candır
canım ozaman, seviliyorum ^^
Milliyetçilik faşistliktir. Ben sosyalistim ve asla tasvip etmem. Hiç bir insan diğerinden üstün değildir. Bu yaklaşımlar insanları böler, uzaklaştırır.
Vatanı sevmek faşistlikse ben faşistim ve faşistliğimden gurur duyarım.
Ben halimden memnunum, onlarca asena'ya karşı durun bakiim görelim !
Hem vatanımı hem ırkımı seviyorum ;)
Milliyetçi Türk kızı candır
Değilmi :)
Isterse başka dine inansın inanmasın ya da tanriya milliyetçi ise evlenirim milliyetçi değilse evlenmem
Türk kızlarının bir çoğu milliyetçidir. Illa dil'e getirmesede belli edilir
Onlar bizim Çanakkale'de ki kurtuluş savasindaki cepheye top tufek taşıyan analarimiz. Basimin tacilar allah herkese milletini vatanini sevmeyi nasip etsin.
aynen, ben her birimize öyle dilerim
Türk kadınlarının bu milletin bağımsızlığının kazanılmasında ne kadar payı olduğunu biliyoruz. Onların torunu olarakta her Türk kızının milliyetçi duygular taşıması gerektiğini düşünüyorum.
bende öyle düşünüyorum
iyidir. heralde.
erkek gibiyse olmaz ama. gardaş demesin mümkünse
taş gibiyiz taş
:)
hayda hemen tanışmaya yelkendin
genel olarak görmedin mi milliyetçi, 3 hilalci?
genel olarak bakarsak, türk millietçisi olan bayanlar tarife uyuyor , ben napiim.
olsa ne olur ki abla? aman sende? işte kız ya? ccc tamam sonuna kadar da? ne anlarlar paradır para kız eşittir paradır.
Candır can o kızlar hele ki asenalar offf kadının dibidur kare köküdür
Asennnayız ölüm ayırana kadar :))
Bende milliyetçi biriyim ama milliyetçi bir kız almam zaten onun görüşü belli
komanist bir kız bulayımda adam yapayım sevaba girerim :)
kendi görüşünden olsun daha iyi
komanist haha :)
şimdiki akp liydi mhp oy attırdım :)
nereden dönse kardır!
demekki anladı ne ml olduklarını
zorbalıkla attırdım atacaksın dedim tamam aşkım kızma atarım dedi :)
hahaahah :D
Kahpe Eylül'ler de neler çektiğimizi bilsin, gözü pek olsun, ak ayyıldız gibi parlasın can kurban ÜLKÜCÜ kıza :)
çekiciyim kahrolsun ^^
bunu milliyetçi olmama veriyorum
Çok severim. Zaten Türkçü olduğum için hep milliyetçi ya da Türkçü bir bayan hayal etmişimdir. Umarım öylesi nasip olur.
Kadın Dediğin Siyasetle Çok Arası Olmamaıs İyi Ancak, Solcu Olacağını Milliyetçi Olsun.
peki
bilmem hiç görmedim gördüysem bile siyasi olara konu hiç açılmadı
erkekler kadar belli etmeyiz
ama siyasi bir konu açılsa belli ederim
benim yanımda saçma sapan milliyetçilik yapmayacaksa severim herkesi :D
saçma sapan derken
senin yanında yapıp yapmasındaki sakınca nedir
beni sinir ettin
#Milliyetçilik yapanlardan hoşlanmam bir aralar bende öyleydim şimdi hangi akla hizmet diyorum
ASENA dıyorsun yanı bastıgı topraga aldıgı nefese canımı verırım
sğol canım
teşekkürler
Milliyetçi ve aynı zamanda islamıda bilip uygulamaya çalışıyorsa hiç düşünülmez evlenilir :)
3 hilal tam olarak öyle
Allah sahibine bağışlasın.
Cesur kızlar olarak görüyorum ben. Gözükara hem de! Severim ben.
uuu cesur :)
Sevmiyorum şahsen ama cikarsam solcu yapcagima inanirim
inanıyormusun buna
Evet çok inanıyorum hem de şiddet baski felan yok o gibi sacma seylerle degil Dediklerimi dinleyerek görerek anlar :) kendi özgür isteğiyle olur hatta koyu solcu olur
ülküçü hareket engelennemez ülkücü bir kiz sevdim :) ama ülkücüler eskisi gibi değil artik
sevdiysen bilirsin ne derece iyi olduğumuzu
o anlamda demedim, takılan ama ne yaptıkları gibisinden laf smaya girişti.
belirsiz
21.
memleketim her yer :P
Onlarda lazim ama herseye alınıp herkesi düşman görenleri sıkıntı
ne konuda sıkıntı , sana göre
Bence dengesizlige giriyo bu yüzden
hiç bir zaman milliyetçi vb ayırt etmem tarzım olan her kız hoş tatlıdır.
eger kafatasi milliyetcisi degil ve geecekten zekiyse bildigi icin milliyetciyse onlar candir can.
Solcu olacağına milliyetçi Türkçü olsun. herkesin dini kendinedir. Din seçim Türklük kaderdir. Hoca Ahmet Yesevi
Takdir ederim ama milliyetciligi sevmek kadar bu konularda dogru dusunmekte onemli
öyle
Davana saygiliyim ama bahceli gibi vasifsiz birinin arkasindan gitmeyin...
Asena cCc
img. webme. com/pic/d/delibozkurtlar/asena-ozel3503. jpg
BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ ♡ ! ;)
aynen , 3 hilalin'de fertleriyiz
Eveet :)) ♡ sonuna kadaar :)
her daim
Milliyetçilik bir çocuk hastalığıdır -a. einstein ansnjd
Milliyetçilik vatanseverlik, ve milletini kucaklayıp saymak demektir!
Einstein burada salaklık etmiş
komik olan sensin denyo
iki kafa atarım, ne'ye uğradığını şaşarsın, git sen tedavi ol, bilmişlik taslama
Bana yardımın dokunamaz, benim sana dokunur ama.
Sizin gibilerini kül edebilirim misal.
toz ederim
siz'de olmayan
Milliyetçilik anlayışına bağlı.
3 hilal, ve o yönden bakrsan.
Benim ki budur.
onun da cok farklı boyutu var.
dünyayı milliyetçilikle Türkçülükle donatmak, 3 hilali gurula dalgalandırmak
ve tüm Türklerin birleşimi.
kast ettiğim bu degıldı HOSGORUDEN yoksun faşist bir insanı onaylamam onun haricinde vatanperver kızlar daha çok hoşuma gidiyr en azından bir ülküsü var
faşist'mi , kimin oyununa geldiniz
solcunun bile milliyetçi arkisi oluyorsa , sizler kimsiniz merak ettim?
terbiyesizleşme. Kafandan ön yargıları sil bizim kim oldugumuz gelince
"Biz ki Melik-i Turan, Emîr-i Türkistan'ız, biz ki Türk oğlu Türk'üz; biz ki milletlerin en kadîmî ve en ulusu Türk'ün başbuğuyuz!"
Timur
milliyetçiyim kemalistim ve gurur duyuyorum
peki
milliyetçilik güzel de fanatiklik sıkıyore.
neden be ;:p
ülkeni severin, halkını seversin, ailene, doğduğun yere, doğduğun bölgeye, doğduğun ülkeye hayırlı olmak için var gücünle çalışırsın. bu milliyetçiliktir. ama yaşasın türkler ölsün rumlar, ölsün araplar-kürtler tırtla filan deyince milliyetçi olunmuyo fanatik olunuyor. diğer milletlerden insanlar için de geçerli bir durum bu. mesela almanlar milliyetçidir ama fanatik olanlar kundakçılık yapıyor göçmen mahallelerinde. bunun gibi.
fanatiğim ben, ama kimse'ye sataşmam, o kişi bana sataşmadıkca anlatabildimi?
halimden memnunum hatta :)
bozkurt işareti candır buarada, milli simgemiz
Onlar CcC oluyorlar panpiş
3 hilalci
evet :D
Ben ne disisini nede erkegink severim.. dindar takilip... islamin yasak gördüklerini meşrulastiriyorlar
Dindar mı takılıyoruz :s ilk kez duydum
Alıp veremediği var demekki ;ıp
Cok gördüm.. Allah Allah nidalariyla gidiyorlar kafalari kapali mini etekli.. görünce ağzım açık kaldi.. bize dinsiz derler kendileride çok iyi yaşarlar maşallah :))
Türküm türkçüyüz Gerçek bir Türk Türkçülük ve milliyetçilikten başka hiç bir yabancı görüşü benimsemez. Milliyetçilik milliyeti olmayanlar için faşizimdir. Hüseyin Nihal atsız
hırsızları desteklemesinde herşeye kabul :)
Ne hırsızı ne bölücüleri
Hiç birini tutmayız!
Ben millyiteçiyim de Türkçü değilim.
aydınlatırsan !
milliyeçilik'den kastın nedir senin
Kafkasya.
e ne oluyor , ne demek istiyorsun bununla?
Türk milliyetçisi değil çerkes ya da Çeçen milliyetçisi yani
ben diğer görüşleri sormamıştım halbüki. neyse
İyi alaksız yorum diye şikayet et canim. Dünya bir tek Türkiye değil ki.
Hastayım, ölürüm size.
bizdensin :)
Sieg heil :)
bendensin prdon :
Ben, biz ne fark eder yoldaş?
Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için.
aynen
Beni takip etmeye ne dersin?
Milliyetçiler olarak birbirimizi kollamalıyız yoldaş.
Asena kızları iyidir. Tabi erkek gibi olmasinda:)
okadarda değil
Ok by
Milliyetciligin cinsiyeti mi olurmus ya..
dişileri yabana atma
çekici buluyorlar, ama oralı olmamazlıktan gelirim :)
sonuçta bu dava'danız
Türk isek tabiki desteği olmalidir yani
evet
en güzelleri asenalar :)
Güzeliz bal gibiyiz :))
tabi tabi :)
Neden gizli sordun gurur duyuyoruz bununlaaa:)
asenalar akın etti, bendensiniz :)
bu soruyu neden gizliden sordun açıklarmısın
gizli sorulacak bir konu değil affedersin :)
ama fb'da bile ileti geliyor burada olmayacağı ne hacet
gelsin ne olucak :D açıklarsın
Candir can daha ne eeyim sen anl
peki
İşi faşistliğe getirmezse severim :)
getiriyor 'mu sence
Madem varsa; kimler onlar , hani neredeler?
Iyidir hoştur guzeldir.
sevilir
Evet
Börtecine der kacarim
effenim
bozkurt !
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar