İçimdeki duygunun YOK muhabbet ortağı..
Detay yok, Detay bu.
Detay yok, Detay bu.
Canini sikma muzik ac bir kahve koy gerisini salla karsinda düzgün insan olmayacagina hic olmasin daha iyi
Oruç olmasam kahve çok iyi giderdi şimdi kitaplarda hazır gelmişken. Kahve olmadan kitap okumam zaten asla. Cevap için teşekkürler
Oldu genelde ben bile anlayamıyorum kendimi o durumda başkası nasıl anlasın
Kendine anlatamadığını anlatmanı beklemiyorlar bide.
*beklemiyorlarmı
Bekliyorlar genelde çok sinir oluyorum anlatamayınca
Yaşamıştım psikolojik ilaçlar kullanırken
Hala kullanmıyorsun değil mi? Etkisi, faydası var mı gerçekten
3 yıldır bende öyleyim bir nevi. Doktora hala gitmedim. Gitsem direk verecek eminim. Aşık olamazsam, hayatıma birini alamazsam ne olacak peki. Sürekli öylemi olacağım
hayatına birine almassan şu olcak sürekli bunalım en ufak şeyde konuları büyütmek hayatdan zevk alamamak o psikolojik ilaçlar seni yaşayan ölü yapıyorlar ben yeşil reçete ilaç kullandım zamanın yaşadığımı nefes aldığımı hiç farkına varamadan hayatım akıp geçti tutamadan geçti zamanı sonra birini buldum ona bağlandım ve çok hayatdan zevk almakdayım tüm dertlerden kurtuldum muazzam bir mutluluk var
Geçmiş olsun bu arada. Kullanmanın sebebi neydi? Özelse mesajdan yazabilirsin. Benim kullanma sebebim bir kız yüzünden olacak. 3 yıl süren, ramazandan önce biten tek taraflı bir ilişki. Onun yüzünden kimseyide sevemiyorum, bağlanımıyorum. Kullanırsam İlaçların etkisi buna engel olurmu pek sanmıyorum
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar