Suçu direkt arkadaşına atan kanka 😎 “Malsın olm nereden buldun bunu, sen bu kafayla düzgün biriyle tanışamazsın” (ama içinden hep; umarım hayatında düzün birini bulur dersin...) ah aha arkadaşlık...
En yakın arkadaşımın haftalık rastgele ilişkileri var ve ben sürekli onu teselli etmek zorundayım. "Yav maldı zaten," "ay tipe bak kusucam," "sen maldın kaçırdın gül gibi çocuğu," derim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İçten içe daha iyisini mi bulcan mal deyip sesli olarak sen daha iyilerine layıksın kanka demişliğim oldu. Ne yapayım kalp kıramıyorum djfjdn
İkisi de değilim aslında. “Böyle olması gerekiyormuş” diyen kankayım.
Ha illa bu tarz bir cümle kuracaksam “Sana adam mı kalmadı” derim. 😄
Olan duruma göre çocuğun yanlışı varsa iyilerine layıksın derim düzgün birini benim mal arkadaşım bıraktıysa senin ben ağğmmnnna derim
Kalp kırmamak için, "sen daha iyisine layiksin kral" diyenim 😐
Dobra olmak en iyisi. İyiyse iyi kötüyse kötü ne yapayım dost acı söylermiş 😅
Daha iyilerine en iyilerine layıksın der motive ederim aşdjhk
Tabiikide daha iyilerine layıksın diyenlerdenim
Moral önemli :))
Sen daha iylerine layiksin kanka diyenlerdenim. Neticede benim kankam bana yakisir olmali. Dolayisiyla kankam daha iyilerine layik. Mukemmel miyiz neyiz 😂😂😂
Suçu direkt arkadaşına atan kanka 😎 “Malsın olm nereden buldun bunu, sen bu kafayla düzgün biriyle tanışamazsın” (ama içinden hep; umarım hayatında düzün birini bulur dersin...) ah aha arkadaşlık...
Tabiki sen daha iyilerine layıksın KANKİM bu baktıysa daha iyisi de bakar sen raaaad ol diyerim dkkdkdkdkdkdjd
Açık ve net durumu analiz ettikten sonra ikisini de diyebilen yüreklilikte bir dostum. Her koşulda da dostumun yanında olurum.
Duruma göre değişir 😊 rol yapmayı sevmem o an arkadaşımın iyiliği için hangisi doğruysa onu söylerim. Onun yararını gözeterek 🙏
Öncelikle kanka klasmanında değilim ama genelde doğrusu neyse onu söyleyen taraftayim, benim arkadaşım diye hatasını söylemeyecek değilim
Ben genelde sus kız kimsenin ardından ağlama, gidenin yeri dolar elbet, bulunmaz Hint kumaşı değil ya diyen tarafım.
Benden daha iyileri vardır bence
Benim gibi yobaz insanla neden arkadaş olsunki
Bence bir süre kafanı dinle. Ne bul ne de ara diyen Kanka'lardanım.
Böyle bir cümle kurmam gereken durumla karşılaşmadım sanırım.
Buluruz sana birilerini diyen kankaydım lakin yaş itibariyle uzun zamandır bekar bir çevrem yok 😃
ben direkt
ben malım anlamam bu işlerden diyorum
benden uzak allaha yakın olsun ilişkiler
İkisini de demiyorum. "Nasip, kısmet, böyle olması gerekiyormuş, üzülme" diyen kankayım.
boşver et 2 Tuborg 200 gram tuzlu fıstık al gel diyenim ben kanka
Zaten üzülmüştür daha da üzmem. Sen daha iyilerine layıksın derim genelde.
En yakın arkadaşımın haftalık rastgele ilişkileri var ve ben sürekli onu teselli etmek zorundayım. "Yav maldı zaten," "ay tipe bak kusucam," "sen maldın kaçırdın gül gibi çocuğu," derim
0 arkadaş
Ben kendimi kankasıyım ve kendime hep sen daha iyilerine layıksın diyorum işe yarıyor 👍🏻
Sen daha iyilerine layıksın derim
Gönlünce olsun der geçerim.
"Daha iyisini nasıl bulcan mal"
"Sen daha iyilerine layıksın" diyen.
Bulursun kankam diyeninim
Hicbir sey demeyen kankaym
Kendi değerini bil diyen kankayım.
İkiside değilim.
daha daha iyilerine layıktır benim kankam
Ben pek karışmam ya ne bok yerse yesin fkskfd
Sen daha iyilerine layıksın kanka.
İkiside değilim.😅 Bu konularda teselli etmiyorum