Hiçbir şey yapmak istemiyorum?

Yataktan çıkamıyorum ders çalışamıyorum günlük aktivitelerimi yapmak zor geliyor. Evde annem ve ablam var ev işlerini yapmadığım için bana kızıp bağırıyorlar haklılar ama kendi odamdan bile zor çıkıyorum ayağa kalkmak kendi odamı düzeltmek bile zor geliyor yapamıyorum tüm gün pijamaylayım uyuyorum ya da video izliyorum önceden böyle değildim. Onlar da bu duruma sinirlenip kıyafetlerimi ütülemiyorlar ya da günde 100 kere odanı bok götürüyor pissin banyo yap temizlen bokun içinde yaşıyorsun bize yardım etmiyorsun diyorlar baskı yapıyorlar iyice odamdan çıkmamaya başlıyorum kendimi yalnız ve mutsuz hissediyorum hiçbir şey yapamıyorum sinirlenmeleri normal ama istediğimden yapmıyorum böyle iyice kötü oluyorum onlar beni baskılayınca ve durumumu anlamayınca inat oluyorum iyice sinirleniyorum beni biraz kendi halimde bıraksalar bana pissin odanı topla Çok kötüsün demeseler belki düzelip kendi işlerimi yapmaya başlayacağım. Birtakım üzüntüler yaşadım hiçbirini farketmediler hele annemin farketmemesi iyice koyuyor. Haklılar yapmam gereken şeyler var ama ne yapmam gerek bilmiyorum lütfen objektif yorumlar yapın.
Hiçbir şey yapmak istemiyorum?