Gerçek leri ögrendiginde. Mesala karısının tüm şehirle yatmış aldatmış oldugunu ögrenir burda delirmez. Ama kadın başlar çirkeflik yapmaya üste güven yoksa ben yokum. O foto lar montaj sen kuruyorsun tedavi ol hayal görüyorsun ayaklarına. Çok kadın gecti hayatımdan bu savunmalara dikkat edin beyler
Resmi ispatlı çocukları müşteri lerden çıkmış tüm şehir de kadının ifşa video ları var müşterilerde ifşa olarak p*rno olarak binlerce paylasılmış sitelerde. Adam hasta kurucu kurgucu ha. Sende aşırı tehlikeli kadsın 😀
Delilik diğer insanlardan gereğinden fazla farklı olmaktır. Onların zihninden geçenleri asla bilemeyeceğimiz için onları en fazla beyinlerindeki elektron hareketliliğinden deli olarak vasıflandırabiliriz. Ama deli dediğimiz kişler mi öyle yoksa biz mi onlardan vasıfsızız bilmiyorum.
İki durum var, birincisi genetik zihinsel fonksiyonları beynin yerine getirememesinden. Ikinci durum ise fazla bilgi yükü beyindeki elektronların hızını beynin kaldırabileceğinden cok daha fazla arttırır. Bu hıza beyin uyum sağlayamazsa toplumsal gerçeklikten uzak bir insan formu ortaya çıkar ki biz de bunları deli olarak sınıflandırırız.
Ahahsjfş Ben gerçek delililten bahsettim.😂😂 Mesela bizim bir komşu tımarhanede kalıyordu önceden sonra çocuğu aldı ordan mezarlığa gittiğinde annesi ve babasıyla konuştuğunu söylüyordu