Nelerden kimlerden vazgeçtiniz anlatın hele vakit geçsin biz bizeyiz 🙃
Nelerden vazgeçtiniz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Hayatin merkezinde oldugunu dusunup kendi bencilligini gunahlarini hatalarini gormezden gelip baskalarinda kabahat arayan kadinlardan vazgectim. Kendi egitim seviyesine bakmadan hayat gorusu ve kariyeri cok farkli erkeklere kendini begenmis yafyasini yapistirip bir kitap bile okumayan sosyal medya kadinlarindan vazgectim. Kazandigi uc kurusla evin neredeyse tum harcamalarinin kaynagi olup paranin oluk oluk aktiginda harcamaktan cekinmeyen kisa bir donemde sikintisi yasandiginda maasini dev bir butceye donduren aylik masrafi 100 tlyi bulmayan erkeğin psikolojisini bozan kadinlardan vazgectim. Sisyal medyada neredeyse yazismadigi erkek kalmamis olup etraftaki guzel kadinlara gayri ihtiyari bakan erkegine sapik muamelesi yapan kadinlardan vazgectim. Kocasinin ailesiyle gorusmeyen ya da gorusurken ya odasina cekilip uyuyan ya da somurtan kendi ailesiyle gorusurken saygida kusur etmeyen kocasinin her denileni yapmasi zorunluluğunu hissettiren soyleyen ve haykiran kadindan vazgectim. Ayda bir rica minnet sevisen kendi zevkinin olmasini bekleyen baska kadinlara sulanmamak icin masturbasyon yapan kocasina sapik muamelesi yapan kadinlardan vazgectim.