Kişilik & Karakter Şarkı dinleyince ne kadar duygusallaşırsınız? meftunkinemeftun Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Her insanın olduğu gibi ben de hem güçlü hem zayıfımdır. Bu gece güçlü kalamadım. ☺" Sezen Aksu dinleyeyim." Dedim. Şarkı dıt 🎶🔊 gözyaşım pıt 💧 :) Söyleyemediklerimizi gözyaşlarımızla akıtıyoruz galiba...Sizde de oluyor mu?Olmuyorsa en son ne zaman ağladınız?Bir taşla iki kuş...😄☺Geceniz güzel olsun...🌸🎶 Şarkı dinleyince ne kadar duygusallaşırsınız? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/5nl1WK-uKxwŞarkı listesinde şimdi çıktı. Bu şarkı duygusallaştıriyor, tebessüm şeklinde.Ama dinlediğim de kimse konuşmasın sussun havasına girerim. İkincisi şiir o tabi ama onu hiç bir yerde paylaşmam. 1 1 Yorumla meftunkinemeftun +1 yıl Teşekkür ederim☺
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Müzikler pek dokunmuyor bana 1 24 Yorumla meftunkinemeftun +1 yıl Ne güzel Yorumla Arda1966 +1 yıl Çok aktifsin ya helal Yorumla meftunkinemeftun +1 yıl Hayat yoruyor evlat, yorum yapmak iyi geliyor. :) Yorumla Arda1966 +1 yıl Diyosun 😂 heeyt be Yorumla meftunkinemeftun +1 yıl Dedim bile☺ Yorumla Arda1966 +1 yıl Şu korona canımı sıkıyo yoksa baya pozitif biriydim 😂 karamsar oldum hep zor dönemden geçiyoruz Yorumla Arda1966 +1 yıl Anca o dokunuyo bana 😂😂 Yorumla meftunkinemeftun +1 yıl Boş ver kanka yeter testin de pozitif çıkmasın 😂 saçmaladım Yorumla Arda1966 +1 yıl 😂😂😂 komik hoşuma gitti Yorumla Arda1966 +1 yıl Haklısın Yorumla meftunkinemeftun +1 yıl Haklıyım tabii Yorumla Arda1966 +1 yıl Afferin sana 😂 Yorumla meftunkinemeftun +1 yıl 😄deli ya Yorumla Arda1966 +1 yıl Sende de birazcık var ama 😉 Yorumla meftunkinemeftun +1 yıl Çok var yakında ziyaretime gelirsin😄 Yorumla Arda1966 +1 yıl Ayıp ettin geliriz gelmesine tabi ki 😂😂 Yorumla meftunkinemeftun +1 yıl 😂gel gel beklerim Yorumla Arda1966 +1 yıl Bi çayını içerim 😂 tabi içeri alırsan bir deli fazla gelir ikincisine gerek yok diyebilirsin 😂😂 Yorumla meftunkinemeftun +1 yıl 😂yok yok alıcam ayıp ettin onca akıllının arasına göndermem tekrar. Bunu da kapatın dicem Yorumla Arda1966 +1 yıl Bak ya 😂😂 Yorumla meftunkinemeftun +1 yıl 😂sağ ol sayende güldük. Yorumla Arda1966 +1 yıl Sende sağol bu kadar iyi biri olduğun için Yorumla meftunkinemeftun +1 yıl 😄teşekkürler kral👊 Yorumla Arda1966 +1 yıl Rica ederim 👊:) Yorumla
Bis3svar Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Duygusuzum ben hiç bi müzik geçmez bana 😄😄 1 15 Yorumla meftunkinemeftun +1 yıl ☺güzel bir şey herhalde duygusuz olmak üzülmüyorsundur da ha? Yorumla Bis3svar +1 yıl Yok valla kalas oldugum için hiç koymuyo 😄😄 Yorumla meftunkinemeftun +1 yıl İyiymiş... Yorumla Bis3svar +1 yıl Sanane ulan benim duygusuzlugumdan 😄😄 Yorumla meftunkinemeftun +1 yıl Bir şey demedim. Sakin ol Yorumla Bis3svar +1 yıl Heee şöyle ol 😄 Yorumla meftunkinemeftun +1 yıl Ben böyleyim zaten:) Sen de böyle ol diye sakinleştirici uyguluyorum. Yorumla Bis3svar +1 yıl Bana mı uyguluyon 😄 Yorumla meftunkinemeftun +1 yıl Evet. Neyse teşekkürler okuma ve yorum yazma gayreti gösterdiğin için. Yorumla Bis3svar +1 yıl Kes lan dur takip edeyim seni ara da didişirim Yorumla meftunkinemeftun +1 yıl Kendine denk kişilerle muhatap ol. Yorumla Bis3svar +1 yıl Niye yılışıklardan mı hoşlanıyon dur kaldırayım bilseydim atmazdım 😄😄 Yorumla meftunkinemeftun +1 yıl Yok, karakterli ve düzgün insanlar muhatabımdır. Seninle şu anki konuşmam ise sadece saygı. Yorumla Bis3svar +1 yıl Lan ne boş yapıon ozaman sabahtan beri Kamil a... q Yorumla meftunkinemeftun +1 yıl Git işine ya😂 hassta Yorumla
Deryabulut Takip Et Master Yaş: 24 +1 yıl Duygusal şarkılar dinlemiyorum 0 0 1 Yorumla meftunkinemeftun +1 yıl Nedeen? Yorumla