Kişilik & Karakter Soruda kendini övebilir misin? KayıpKrɔmɔzɔm Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor size harika bir fırsat yarattım bence.ben başlıyorum; (yalan) Soruda kendini övebilir misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
DreamWhileAwake Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Bu kadar mükemmel olmayı nasıl başarabiliyorum kendime hayret ediyorum gerçekten. 2 2 Yorumla KayıpKrɔmɔzɔm +1 yıl tarifi alabilir miyiz? Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl kendime ne kadar değerli olduğumu hatırlatıyorum ve kendimi seviyorum Yorumla
Lapadula Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sitenin en korkusuz sorularını soranıyım. Diğer feno arkadaşları da ülke gündemine davet ediyorum korkmasınlar silivri muhabbetinden. 0 3 Yorumla KayıpKrɔmɔzɔm +1 yıl silivri soğuktur lapa.. Yorumla Lapadula +1 yıl Zihinleri silivrileşmiş olanlara selam.. Yorumla KayıpKrɔmɔzɔm +1 yıl selam tabi.. korku zihni bastırır bazen. Yorumla
MrFzt_35 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kendimi övmem çünkü cehaletle doğru orantılı ilerlemek bana göre değil. Ters orantı severim bu gibi konularda. :D 0 2 Yorumla KayıpKrɔmɔzɔm +1 yıl ya bunun cehaletle ne ilgisi var şimdi. burada bir teklif var ve geri dönüş alıyoruz. ego kokmuyor yanisi. Yorumla MrFzt_35 +1 yıl Soruyu kendimiz için cevaplayacaksak ki baktım öyle, benim görüşüm bu şekildedir. Ego ağzımdan çıkmadı bu arada, ön yargılarınızı yıkın. Yorumla
Nağma007 Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Oooo aglatırım djdjdj kendimi övmeye de kendime de hastayım hahaha :D 1 0 Yorumla
SσɳKαɱҽʅყα Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Pes etmek nedir bilmeyen bir yıkığım 2 6 Yorumla KayıpKrɔmɔzɔm +1 yıl sırrın? Yorumla SσɳKαɱҽʅყα +1 yıl Hayallerine sıkıca tutunmak ve düşmanlarıma duyduğum inat Yorumla KayıpKrɔmɔzɔm +1 yıl ikinci nedene yükseldim ama düşününce düşmanım olmadığını fark ettim ksjsk Yorumla SσɳKαɱҽʅყα +1 yıl O zaman birinci nedene yüksel hayallerine sıkıca tutun bir daha bu hayata gelmeyeceksin dolu dolu yaşamak senin hakkın ❤ Yorumla KayıpKrɔmɔzɔm +1 yıl uh, çok teşekkürler. motive oldum azcıkk. ^^ Yorumla SσɳKαɱҽʅყα +1 yıl Rica ederim😛 Yorumla
Spadess Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Empati duygum baskın, kolayca empati kurabiliyorum, bazen çok yoruyor ama olsun.. 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Güzel soru sorarım sitede 1 0 Yorumla
SilahsızKuvvetler_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl İnsanların zaaflarını çok kolay anlarım 1 9 Yorumla KayıpKrɔmɔzɔm +1 yıl göreceğim. başka? Yorumla SilahsızKuvvetler_ +1 yıl Başka, çok iyi racon keserim. Yorumla KayıpKrɔmɔzɔm +1 yıl fazla ezel izleme sen. Yorumla SilahsızKuvvetler_ +1 yıl Tamam, bu yorumdan sonra fazla izlemiyeceğim artık. Yorumla KayıpKrɔmɔzɔm +1 yıl maşa ile koca ayı izle. Yorumla SilahsızKuvvetler_ +1 yıl Sağol, aynadan kendimi izlerim daha iyi. Yorumla KayıpKrɔmɔzɔm +1 yıl ben izliyorum diye önermiştim. -.- iyi izle madem kendini. Yorumla SilahsızKuvvetler_ +1 yıl Sende izle, sigara içip kendinle dertleş iyi geliyor. -.- Yorumla KayıpKrɔmɔzɔm +1 yıl çubuk krakerle denerim bir ara. Yorumla
Fıreyas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Övebilecek bir özelliğim yok 0 5 Yorumla KayıpKrɔmɔzɔm +1 yıl ee yuuh ama. Yorumla Fıreyas +1 yıl Yalandan mı öveyim hdfjdj Yorumla emre00488 +1 yıl Beni övün siz Yorumla KayıpKrɔmɔzɔm +1 yıl tamam susun habqj Yorumla emre00488 +1 yıl Sanane? Yorumla
__1xx1__ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 59% +1 yıl Övebileceğim bir özelliğim yok 0 2 Yorumla KayıpKrɔmɔzɔm +1 yıl bir daha düşün. Yorumla __1xx1__ +1 yıl 1 dk dır düşünüyorum cidden yok Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Aslan burcuyum kenidimi övmeme gerek yok 0 0 Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Sen öv bni ,😂 0 2 Yorumla KayıpKrɔmɔzɔm +1 yıl çko tatlsın. Yorumla LovecezaM +1 yıl ❣️. Yorumla
ᴉɹᴉqsɹǝʇ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 604 cevap paylaştı. İmamhatipliyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bu kadar mükemmel olmayı nasıl başarabiliyorum kendime hayret ediyorum gerçekten.
tarifi alabilir miyiz?
kendime ne kadar değerli olduğumu hatırlatıyorum ve kendimi seviyorum
Sitenin en korkusuz sorularını soranıyım. Diğer feno arkadaşları da ülke gündemine davet ediyorum korkmasınlar silivri muhabbetinden.
silivri soğuktur lapa..
Zihinleri silivrileşmiş olanlara selam..
selam tabi.. korku zihni bastırır bazen.
Kendimi övmem çünkü cehaletle doğru orantılı ilerlemek bana göre değil. Ters orantı severim bu gibi konularda. :D
ya bunun cehaletle ne ilgisi var şimdi. burada bir teklif var ve geri dönüş alıyoruz. ego kokmuyor yanisi.
Soruyu kendimiz için cevaplayacaksak ki baktım öyle, benim görüşüm bu şekildedir. Ego ağzımdan çıkmadı bu arada, ön yargılarınızı yıkın.
Oooo aglatırım djdjdj kendimi övmeye de kendime de hastayım hahaha :D
Pes etmek nedir bilmeyen bir yıkığım
sırrın?
Hayallerine sıkıca tutunmak ve düşmanlarıma duyduğum inat
ikinci nedene yükseldim ama düşününce düşmanım olmadığını fark ettim ksjsk
O zaman birinci nedene yüksel hayallerine sıkıca tutun bir daha bu hayata gelmeyeceksin dolu dolu yaşamak senin hakkın ❤
uh, çok teşekkürler. motive oldum azcıkk. ^^
Rica ederim😛
Empati duygum baskın, kolayca empati kurabiliyorum, bazen çok yoruyor ama olsun..
En iyi dostun benim 😌
Güzel soru sorarım sitede
İnsanların zaaflarını çok kolay anlarım
göreceğim. başka?
Başka, çok iyi racon keserim.
fazla ezel izleme sen.
Tamam, bu yorumdan sonra fazla izlemiyeceğim artık.
maşa ile koca ayı izle.
Sağol, aynadan kendimi izlerim daha iyi.
ben izliyorum diye önermiştim. -.- iyi izle madem kendini.
Sende izle, sigara içip kendinle dertleş iyi geliyor. -.-
çubuk krakerle denerim bir ara.
Övebilecek bir özelliğim yok
ee yuuh ama.
Yalandan mı öveyim hdfjdj
Beni övün siz
tamam susun habqj
Sanane?
Övebileceğim bir özelliğim yok
bir daha düşün.
1 dk dır düşünüyorum cidden yok
Aslan burcuyum kenidimi övmeme gerek yok