Kişilik & Karakter Halinden şikayet edenlerden misiniz yoksa kan kussa kızılcık şerbeti içtim diyenlerden mi? SmellSmoke Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Selam arkadaşlar hayatta başınıza gelen durumları nasıl karşılıyorsunuz? Şikayet edip mızmızlanan biri misiniz yoksa acısını içinde yaşayıp estrafa yansıtmayan biri mi? Keyifli geceler.. 🤗 Güncellemeler+1 yıl 🤗🤗🤗 Halinden şikayet edenlerden misiniz yoksa kan kussa kızılcık şerbeti içtim diyenlerden mi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DreamWhileAwake Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Ortada şikayet edilecek bir şey varsa sessiz kalmam. Kötüyken iyiymiş numarası yapamıyorum. Ne hissediyorsam onu yansıtırım. 1 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kendimde illa ki bir kabahat bulmadan önce şikayet etmem. 1 0 Yorumla
dermanTÜRK Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zaman zaman şikayetçi olup isyankar olsam da genelde içime atar yaşarım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Çok yakınmadığımı düşünüyorum ama her şeyi içe atmak da iyi değil. İnsan bazen güçlü durayım derken kendi içinde biriktriyor. 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Şikayet edenlerdenim. Haklı şikayetler bana göre. 1 0 Yorumla
Egeliyimefe Takip Et Xper 2 Yaş: 42 +1 yıl Artık normal giden bir sey olursa şüphelenmeye başlıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ortada şikayet edilecek bir şey varsa sessiz kalmam. Kötüyken iyiymiş numarası yapamıyorum. Ne hissediyorsam onu yansıtırım.
Kendimde illa ki bir kabahat bulmadan önce şikayet etmem.
Zaman zaman şikayetçi olup isyankar olsam da genelde içime atar yaşarım
Çok yakınmadığımı düşünüyorum ama her şeyi içe atmak da iyi değil. İnsan bazen güçlü durayım derken kendi içinde biriktriyor.
Şikayet edenlerdenim. Haklı şikayetler bana göre.
Artık normal giden bir sey olursa şüphelenmeye başlıyorum