Şiddete meyilli ve sadakatsiz birine aşık olmaktan korkarım. Öyle birine aşık olmam da, sonradan böyle birini olduğunu fark edersem kötü olur. Aşık olduğun, bağlandığın birinden kopması zor oluyor. Hoş, şiddete meyilli birinden kopmak hiç de zor olmaz. Kurtulduğum için sevinirim hattâ.
Evet var. Şiddete meyilli, aşırı kıskanç bir tipe aşık olurum diye korkuyorum. Normal şartlarda bir insanda bunları gördüğümde zaten direkt olarak soğuyorum. Fakat bazı insanlar seni tavlayana kadar rol yapar ya hani. Olur da iyi bir yalancı ile karşılaşırsam ve ona kanarsam diye korkuyorum
Hayır yok. Çoğu konuda mantığım ağır bastığından dolayı duygularıma yenik düşmeyeceğime fazlasıyla eminim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Türk kızına aşık olunmaz. Kullanıp atılırlar. Kullanıp atanlara selamlar olsun. Kullanın şişirin atın gençler. Efendilere zulmedenler serrserilere meze olsunlar. Türk kızına aşık olacağınıza klozete aşık olun en azından klozetin içindeki pislik sifona basına gidiyor ama zamane türk kızlarının içleri döl kovası olmuş taşıyor...
Herkesi içi döl denizi oluşan kaşar 🧀🧀annenle bir tutma d*l israfı o devir geride kaldı türk kızları sizi kullanıp ne güzel kıçınıza tekmeyi basıyor buda haliyle sizde yara yapıyor bu ağlamalariniz bundan haha🤣🤣sen hayatında bir kadınla karşılıklı konuşma cesareti bile gösteremeyecek kapasitede olan korkak içindeki pisliği anca gizli kimlige bürünerek klavyeye taşıyan bir korkaksın o klavyeyi bir tarafina montalar düz yatırıp ters basarım sana. 😊🙂
Saplantılı aşkın her türlüsü olabilir. Çünkü o zaman insan işin içinden çıkamıyor ve diyelim ki adı Ali. Her gün Ali, Ali diye sayıklayarak uyuyorsun... Böyle saplantılı aşklar genelde narsist kişilere karşı oluyor ve Allah'ım neden bunun hiçbir kusuru yok? Diyorsun ve halbuki kusur onun narsist olması. Kendini kusursuz göstermeye çalışıyorlar.
kadını oynayan dişiye, imanlı görünüp şeytanla dost kişiye becerikliyim temizim deyip pis pasaklı bir hiçe, tekke eğitimi aldım deyip mektepsızlıgıne kılıf bulup tekkeden bihaber olana...
Karşısındaki ile vakit geçirmek için çabalamayan, karşısındakiyle konuşurken başka şeylerle ilgilenen, ve karşısındaki insan için bir şeylerden fedakarlık etmeyen insan bu insanlara aşık olmayı bırak rastgelmekten bile deli gibi korkulmalıdır.
Sadakatsiz ve şiddete karşı meyilli birisine aşık olmaktan korkuyorum. Bunun yanında bir de nolursa olsun aşktan vazgeçilmemesini savunan, mantıksız birisini hayatıma almaktan.
Şahsen ben kıt fikirli birine aşık olmaktan korkuyorum misal homofobik, ırkçı, cinsiyetçi veya kendini ilgilendirmeyen sadece saygı duyması geren başka şeylere gereksiz öfke duyan insanlar gibi olmasından korkarım...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Fazla çapkın , ağzı laf yapan biri olabilir. Çünkü malum nedenler. Aldatma , ihanet...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Benim sevgimi haketmeyecek bir insan olmasındam korkarım😯😧😩
Var sürekli kendini düşünen salak saçma şeylere trip atan fındık kadar sorunu devleştiren sevgilisini ikinci plana atan paradan başka birşeye değer vermeyen şerefsiz seven gibi gibi bunlarfan korkulur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
aşık olma korkusu değilde bırakıp gitme sevmeyecek korkusu var