Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir. Sokrates
yok Allah var gidip gördünüz selfieniz var, yok herkes ölecek adam sanal aleme transfer edecek kendini belki etti çoktan yani bildiğinizi sandığınız hiçbir şeyi aslında kesin net bilmiyorsunuz sadece inanıyorsunuz. buna inanmayanlar var o zaman kesin olarak bilmiyorsunuz kesin olan şeylere bilim denir orada bir güneş içinde şu şu gazlar sıcaklığı bu yani tutup neye inanıyorsanız onu yazmışsınız bir kişi de pi sayısı dememiş.
Affedilmeyen | Kişilik & Karakter konusunda 16,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
emin olduğum tek şey hiç bir şeyden emin olmamak lazım.. emin olduğunu sandığında başka bir pencere açılıyor hayatta bütün inancın yok oluyor
5|0
0|0
Cennetenbirçiçek | Kişilik & Karakter konusunda 2,6b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Kendim, kendimden eminim, nasıl bir insan olduğumu biliyorum neyi nasıl nerde yapacağımı biliyorum.
1|0
0|0
BlueCupcake | Kişilik & Karakter konusunda 2,7b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Hiç-bir şeyden emin değilim ne zmaan eminim desem tam tersi oluyor..
1|0
0|0
LEYYA_GS | Kişilik & Karakter konusunda 4,3b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Emin olduğum tek şey içimden geçen her neyse mutlaka doğru çıkıyor olması. Hislerim kuvvetlidir.
1|0
0|0
CatKong | Kişilik & Karakter konusunda 7,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Ne istediğim ve nasıl ilerlemem gerektiği..
1|0
0|0
_ΛqresiF_ | Kişilik & Karakter konusunda 5,5b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
ölecem : )
1|0
0|0
Клвдияивановна | Kişilik & Karakter konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Master
1 ay
hayatta emin olduğum tek bir şey varsa bu zamana kadar inandığım yolda yürümek. Bu konuda gerçekten çok istikrarlı ve çok kararlı davrandım. Hayatta bazı şeylerde başarısız oldum ama birçok şeyde başarılı oldun. Bunu azmim ve kararlılığıma borçluyum.
1|0
0|0
Soyersoyer | Kişilik & Karakter konusunda 163 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Koronanın çok iyi bir şekilde organize edilip insanları sindirme ve ilaç şirketlerinin bundan rant sağlamak amacıyla ürettikleri bir virüs hikayesi olduğu ve bundan adım gibi eminim
1|1
0|0
_Kardem_ | Kişilik & Karakter konusunda 1b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Hiçbir şeyden tam olarak emin olamayız. Kendimden bile bazı konularda emin değilim başıma gelmemiş onca şey var başıma geldiğinde nasıl tepkiler veririm belli olmaz.
1|0
0|0
ddarkdayss | Kişilik & Karakter konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Merhaba !
Emin olduğum tek şey kendim ve halkımdakiler. Diğer hiçbirşeyden emin değilim. Herşey değişir. Insanların kararları da. O yüzden kesin olarak emin olduğum birşey yok.
1|0
0|0
erzMk | Kişilik & Karakter konusunda 522 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Ölüm ve Yağmur un insanı Dil din irk ayrımı yapmadan eşitledigi Çünkü yağmurda herkese yağıyor Ölüm de her külü eşitliyor Dil din irk ayrimi yapmadan Buna eminim
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş