Ben bırak sabahı geceden başlarım geçireceğim günü planlamaya... Hele yapacağım önemli birşey varsa demeyin halime... Giyeceğim kıyafeti makayajimi takımi... Nereden nereye ne ile gideceğimi... Yapacağım bir iş varsa nasıl daha iyi yaparımı... Görüşeceğim kişiler varsa nerede bulusacagimizdan ne konuşacağımiza kadar düşünürüm... Çok takıntılı bir bireyim keşke Sabah ola hayrola deyip uyuyabilsem 🤷🙏😄
Hayır. Çünki ne zaman pilanlasam hep bir şeyler ters gidiyor, pilanlar bozuluyor, pilan bozulduğu için de sinirleniyorum. Kendini sinirlendirmemek adına yapmıyorum plan
Valla er sabah kalkarım içerim şarabımı sunraa çıkarım balkuna keyif cigarasi içerim sunraa bugün kimi dulandirsam diye düşünürüm buyle geçer günlerim benim
Senin o dediklerin senin yaşlarındayken olur teddy :) calışan insanların planlayacagı zaman skalasi olmaz. 8-6 arası çalışır sonrası yemek yiyip vakit geçirmek olur. Anlayacağın rutine bağlar
Ama planlarıma rağmen çok spontane yaşarım işim varken arkaşım diyorsa o anlık hadi şunu yapalım ya da sana geliyorum diye işlerimi aşırı önemli değilse bırakırım o an'ı yaşarım