Nasıl daha erkeksi olunur? Yardım edin lütfen****?

Hayatım boyunca hep nazik ve saygılı biri oldum herkese karşı. Ve bunu tek başıma başardım çünkü doğruyu söylemek gerekirse varoş bir mahallede büyüdüm. Sokakta top oynamak yerine kitap okudum ve spor yaptım. Ben biraz her erkek çocuğunun nefret ettiği o komşunun oğluydum. Ama bunlar benden bir şeyler çaldı. Küfürlü konuşamıyorum ya da sokak ağzıyla. yürüyüşüm bir normal bir erkeğin ki gibi değil. Dik, çene yukarıda. Ve sorun şu ki kızlar beni hiç bir zaman bir arkadaştan fazlası olarak görmediler. Başta boyum ve kilomla ilgili sandım sonuçta 1.78 uzun bir boy değil ve 55 kilo da çok düşük. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum 19 yaşındayım ama değil erkek gibi hissetmek yaşıyor gibi bile hissetmiyorum. Ne kız arkadaşım oldu nede flörtüm. Kendime güvenmiyor da değilim bir kaç kıza çıkma teklif ettim ama red edildim. Geçen gün alışveriş merkezinde en az 10 iş başvurusun da bulundum tek başıma. Neyse nerden başlamalıyım daha erkek olmaya yardımcı olursanız minnettar kalırım. Ve bir sorum daha var ben psikolojik olarak tedavi görüyorum zaman zaman sizce ilerde sevgilim olursa bunu sorun eder mi ona söylemeli miyim?
Nasıl daha erkeksi olunur? Yardım edin lütfen****?